FIAT - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
« Re: Multipla
Taky jsem shlédl premiéru Multiply u nás a musím říct, že "naživo" je mnohem působivější než na obrázcích. Interiér super, zvenku bych si taky brzy zvyknul, ona totiž Multipla dokáže svými vlastnostmi to, že i její vzhled si za chvíli zamilujete. Jinak pánové, provedl jsem i test na pár osobách něžného pohlaví a musím říct, že ty ten vzhled doslova "papkaly". BTW "vyhrál" jsem CD-ROM Multispy a to je perfektně, originálně a zábavně zpracovaná reklamní hra na Multiplu, doporučuji. -
« Re: Diskuse o autech
Talze, blizsi vysvetleni k diskusi. Diskuse se bude konat pro jednoho vyznamneho vyrobce aut, ktery bude pritomen v nasi firme. Nejedna se o zadne jehovisty ci herbalife. Jsme firma, ktera se zabyva marketingovym vyzkumem trhu sidlici na Praze 4 a cilem diskuse je zjistit nazory uzivatelu vyjmenovanych vozu, jejich zkusenosti s timto vozem. Nejde o zadny prodej, sektu ani nic podobneho!! Jde pouze o zjisteni spotrebitelskych preferenci. Nedokazu vse takhle narychlo vysvetlit. Nebyl by lepsi telefonicky kontakt? Davam k dispozici 2 telefonni cisla, ale samozrejme se pokusim vysvetlit vice i toouto formou v kavarne. Strasne by nam Vas zajem a ucast v diskusi pomohli!!!!!
tel 02/900 54 733 ci 02/692 86 08 Lenka
Dik!!! -
« Diskuse o autech
Shanime lidi, kteri vlastni nektere z aut Fiat Punto, Seicento, Bravo, Brava, Marea, Punto a diskusi o techto autech primo v nasi firme v Praze. Odmena za ucast whisky v hodnote presahujici 400 Kc. Podminak ucasti na diskusi - vek 25 - 45 let.
V pripade zajmu prosim volej 02/900 54 733 Lenka -
« Re: Info k Puntu
Jezdím s Puntem od šestadevadesátého (80tis.km). Motor úplně v pohodě, vždy bez chyb na testu. Celkem ale záleží jak je zajetý. Měl jsem srovnání se dvěma jinými (stejný motor) a byli trochu línější. V servisu říkají, že když tomu od začátku šlapeš na krk, tak to pak fičí. Jinak na špatných cestách odejdou brzy silentbloky a teď mám načnuté už jednou vyměněné (ve 40tis.)ramena zadní nápravy. Taky lanka od ruční brzdy se někdy tahají skoro po zemi, ale to jsou drobnosti. Je to fakt good car, rozhodně lepší než nějaká Fileta. -
« Info k Puntu
Zdravím tímto všechny Punťáky.
Koupil jsem si 2 roky jeté Punto 60 SX v perfektním stavu (alespoň doufám) a budu vděčný za jakákoliv informace (na co si dát pozor, co mu vadí, co od něho vyžadovat, atd.).
Jelikož jsem do současné doby jezdil v "Žigulíku"
tak je to pro mne veliká změna a proto děkuji za jakékoli informace, které mi pomohou zvládnout tohoto "koně".
Díky Michal E-Mail: xxyy@post.cz -
« Koupit/nekoupit?
V breznu mam moznost koupit Bravu, r.v. prosinec 1996, 1.6, posilovac, airbag, el.okna, zlata metaliza, najeto 32000km atd. za 191000,-, koncici operacni leasing. Kolega co s tim jezdi a taky jedna s tou leasingovkou rika, ze kdyby to v prvnich dnech nikdo nechtel koupit, dalo by se to uhadat na 160000,-. Chtel bych se zeptat, je cena 191000,- relevantni kdyz vezmeme v uvahu ze nova Brava stoji 309000,-? Mam tedy pockat jestli se jim to nepodari prodat, nebo ta cena 191000,- odpovida? Dik. Lukas