HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Bez nadpisu
Hledám majitele vozu Honda r.v. 1996-2000, kdo by chtěl otestovat diagnostiku [odkaz] ať se mi ozve přes [odkaz] (mě zajímá, zda bude SW a HW fungovat s touto značkou (via OBD generický protokol), teoreticky by to mělo šlapat. Prvnímu možnost získat adapter za dotovanou cenu. Více viz osobně - pošlete na sebe kontakt přes tu stránku. -
matuS 10.04.03 07:26
« tuneri
kuknite sem [odkaz]
uz som o nom pisal, chalanisko vrazil do CRX velmi vela penazi, nedavno bol na brzde (z 12 psi zvysil tlak turba na 20psi) = 284koni meranych na kolesach!!! postupne prechadza na vyssie a vyssie tlaky, stavane to ma na 30psi. tak to som zvedavy. inak vsimnite si ake ma velke brzdove kotuce - no proste frajer.
inac, vykon nakolesach 284koni, kolko je to asi na kluke? 350-380? -
« Accord
Zdravim,
tak sa v nasej rodine rozhodol dalsi clen, ze si kupi Hondu a minuly tyzden si kupil tatko Accorda 2 liter. Zatial som sa bol len kratko previezt, ale je to super. Najme mam super pocit z podvozka...trosku mi to pripomina sportovy podvozok MR2ky, v ktorej som jazdil. Uz sa tesim, az sa zasa otepli...zahrejem GoodYeary F1 a myslim, ze sa sportovo zveziem niekde v lesoch. -
"-- skrytý --" 10.03.03 15:23
« Re: Accord coupe
Ano, bavíme se o tomtéž modelu: pro Evropu měla verze s motorem 2,2 litru výkon 150PS (později snad dokonce 155PS), americká verze pak pouze 126 nebo 128 PS. Americká verze měla úplně jiný brzdový systém (pozná se to podle bubnů vzadu) a trochu jiný podvozek (měkké naladění, snad bez stabilizátoru vzadu atd.). Úplná tragédie jsou pak původní pneumatiky pro Ameriku (označení M+S - v americkém chápání tzv. "celoroční", "P" - "Half-belted", rychlostní kategorie obvykle S - do 180 km/h). -
To Mitsi: A bavime se o tom samem modelu, ja mam na mysli model který se vyráběl od konce roku 94 az do roku 98, kdy přišel stávající model. Trošku me tam zarážejí ty hodnoty o výkonu, protože všechny auta, na která jsem narazil měli shodný výkon 110kw - cca 150ps, zkus teda jeste napsat jestli se shodujeme diky Tom -
"-- skrytý --" 07.03.03 16:16
Pozor! Tohle auto se delalo na jedne lince v USA jak pro Evropu, tak tzv."v americkem provedeni". V Evrope se jich ovsem prodalo minimum a vetsina z tech, co jezdi u nas, byla individualne dotazena z USA. Na prvni pohled v nich neni zadny rozdil, pri podrobnejsi prohlidce vsak uz velmi podstatny: ne nadarmo mela evropska verze o tretinu vyssi vyrobni naklady nez americka...! U americke verze jsou snad nejhorsi brzdy a jizdni vlastnosti (na urovni evropskych autaku tak min. o 10 let starsich), rozdil ve vykonu motoru uz pri beznem jezdeni vadi trochu mene (128 PS oproti 150 PS, zato se spokoji pouze s 90 okt. benzinem). Na americkou verzi jsou ponekud lacinejsi nahradni dily, pokud se ale sesenou: velka cast veci se vsak od evropske verze lisi - hlavne na brzdach, podvozku a motoru - nejsou tudiz vzajemne zamenitelne. Zaver: americkou verzi rozhodne nebrat! Doporucuji o genereaci starsiho Accorda "made in Japan", to je uplne jiny kafe... -
« Accord coupe
cau, chtel bych se zeptat na vase zkusenosti, rady, tips and triks s Honou Accord coupe 2,2ESi rv 95, uz delsi dobu jsem do tohoto auta udelanej a precetl jsem o nem dost clanku a videl spoustu fotek, ale nikde jsem nenasel vylozene objektivni nazor nebo osobni zkusenost, ceny nahradnich dilu, spotreby atd. Protoze se mi konecne podarilo dat dohoromady potrebny kapital a chtel bych si tento vuz koupit, tak zjistuji finalni info, dik za vase prispevky