HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Pro toma
Mám pocit,ľe tebou zmiňovaný Accord Type R bude asi lepąí neľ Prelude.Tedy alespoň ve srovnání se základní verzí preludu.Má lepąí motor neľ prelude- jakýkoliv.Zadní 5ti prvkový závěs prelude taky nemá.Bohatąí verze preludu ale má ATTS a samořiditelnou zadní nápravu, coľ asi musí být paráda.Podle testů v časopisech je motor preludu ąpička v kubatuře do 2,5l, ale nový v Type R bude asi ąpička i mezi třílitry.Oba mají sportovní posez, ale Recara v TypeR mi sedla lépe. já osobně bych favorizoval TypeR před preludem i přesto, ľe Prelude je čistý spor»ák.také k designu predudu bych měl určité výhrady.Sice se mi líbí, ale předchozí generace byla 10x hezčí.A vypadala jako Honda.Co se týče obyčejného Accorda,sedačky jsou perfektní, ale kamsi se ztratil sportovně nízký posez.I nejniľąí poloha je o něco výą neľ u minulé generace a volant uľ také není v téměř kolmé poloze,jak tomu bylo.Volant samotný je trochu tenčí,neľ by mi vyhovovalo. dal bych přednost volantu i posezu z typuR.Tedy dal bych mu přednost ve vąem.Takľe v úhrnu:Accord má lepąí, sportovnějąí motory, podvozek i design, ale bohuľel tuctovějąí interiér bez tak vítaného sportovního charakteru, který mu dopomohl vytvořit image takové jaké Honda má a jaké prezentuje i v současnosti. Proto mě to překvapilo. Pokud chce Honda předělat své vozy na "solidní evropské" - rozuměj obyčejné -tak ve mně ztratí příznivce - a nejen ve mě. -
« Re: Budíčééééééééééééééééééék !
Nazdar. Jo, nová Honda Accord je fakt super. Moc se o ní nemluví asi protože nemá tak revoluční design, jako pár jiných novinek. Ale většina těch novinek se Accordu nevyrovná v jízdních vlastnostech, aspoň si to teda myslim. Čet jsem na novej Accord dva nebo tři testy a všichni jen chválili. Hlavně Type-R. Podle mě je nejlepší Honda vyráběná v současnosti Prelude. Ta fakt nemá chybu. -
« Budíčééééééééééééééééééék !
Carramba! Všichni příznivci všech možných značek klábosí o těch svých favoritech a u Hondy je nový accord - a ticho po pěšině. To všichni hondofilové vymřeli a nebo je zajímá jen, jak přeprogramovat motor na max.výkon.To je ostuda, vzhledem k tomu, jakou pověst a image tady Honda má. A nechtějte, abych tady psal dneska ještě něco já. Už jsem upsanej, protože umím jenom jedním prstem na každé ruce a bolí mě zadek, protože sedím na nejhorší židli ve středu Evropy.mike -
« Honda part substitutes
Aneb náhrady originálních náhradních dílů.
Nevíte někdo kdo dělá (nebo dodává) náhradní pružiny a tlumiče na '93 Civic 1.5 LSi Sedan. Mnoho výrobců dělá sportovní tlumiče a pružiny ale ty nechci, jednak jsou drahé a jednak pak auto ztratí univerzální charakter (na české ulice a silnice je pak nízko a na dlouhé cesty moc tvrdé).
Díky, Jan
-
« Programovatelné vstřikování paliva
Odpověď JardaBarovi:
PGM-FI (Programmed fuel injection) je Hondí obecný název, má různé verze podle vozu a tedy i různý tuning. Zkus třeba www.superchips.com. Podle jednoho zaměstnance Hondy CZ je ve Švýcarsku tuningová firma (i na čipy) požehnaná samotnou Hondou, bohužel si nevzpomenu na její jméno :-(
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!