HONDA - CLUB
« Honda Prelude 1991 2.0
Čauves lidi, potřebuju nějaký informace o Hondě Prelude 1991 2.0/80kW. Nevíte někdo co to má za motor (vstřikování 1 nebo 4 bodový), jestli je to 16 ventil, jakou to má spotřebu ? Nevíte na co si dát bacha při koupi ? Co nejčastěji odchází atak ? Předem díky. -
« Re: Civic Type-R
Nejprve jel prodejce, po krátkém zahřátí tomu „osmáhl“ a po překonání 6t. otáček se po interiéru rozléhal krásný zvuk. V ten okamžik jsem si připadal jako v nějakém soutěžním voze. Dokonale mi předvedl schopnosti podvozku, protože zatáčku projel takovou rychlostí, že jsem úpěnlivě svíral madlo dveří neboť jsem myslel, že skončíme ve škarpě na střeše, ale my jsme ji s přehledem zvládli. Nepociťoval jsem žádný neklid auta, odskočení zádi ani pne vůbec nekvikli. Po takto projeté zatáčce mi doslova spadla čelist. Poté mi předal řízení a já se pod vlivem testů domníval, že budu mít co dělat, abych tohle auto udržel na silnici, ale opak byl pravdou. Během velmi krátké chvilky jsem se s ním sžil natolik, že jsem si s ním dovolil takové věci, které bych si se svým autem nikdy nedovolil. Člověk se v něm cítí hodně bezpečně a ví, že ho auto v kritických situacích podrží. Hodně mě překvapila pružnost motoru. Na to že má 73,5kW na litr objemu má překvapivý zátah i od spodu a dá se sním bez problémů jezdit i na 2 nebo 3t. otáček. Kromě motoru si můj obdiv zasloužil bezesporu i podvozek. Měl jsem strach zda je schopen zvládnout takový výkon a přesvědčil mě, že má nad motorem navrch. Je skvěle odladěn, v žádném případě si v něm člověk nepřekousne jazyk jak by se mohlo zdát. CTRko se je prostě srdeční záležitost.PS: řazení ze čtyřky na pětku, které je v mnoha testech kritizováno a stěžoval si na to i ES nevidím jako problém. Je to jen otázka cviku. Prodejce tam 5tku zařadil pokaždé a já jsem se trefil asi z 15 pokusů 14x (jen na poprvé se mi to nepovedlo). -
« Civic Type-R
Nikdy bych nevěřil, že někdy potkám lásku na první pohled, ale včera odpoledne se to stalo. Tou dotyčnou se stala Honda Civic Type-R. Okouzlila mě natolik, že jsem jejímu šarmu úplně propadl a neodolal pokušení se svézt. Během jízdy to mezi námi začalo „jiskřit“ a já se do ní totálně zamiloval. -
« Hondysti vymřeli?
Čau zdrávím všechny hondysty jak vidím tak se to tady moc nehýbe asi jsou všichni někde jinde nebo co? Někdy to vypadá že auta HONDA už ani nejsou nebo nejezdí, doufám že bude nějaká odezva. Co říkáte na HONDU CIVIC 3D r.v.97. Mějte se fajn a hodně km. s Hondou. -
« Re: Novy clen klubu.
Cau pokud se chystáš koupit Hondu Civic 5D, tak ti ji můžu klidně doporučit ,ale pokud možno s motorem 66kW, protože si myslím že ze slabším 55kW motorem by moc nejala dobře, já sem měl 66kW a byla super perfektně se v ní jezdí super ovladatelnost auta ,velké pohodlí a comfort ,prostě dobře vymysléné auto do detailu ,ale to uvidíš sám až se v něm budeš vozit, měj se a mnoho km s Hondou -
« 5. Bervid Tuning Show Brno - jaro 2002
Ahoj lidi,
pred casem sem tady shanel ovecky, ktere pojedou predvest svoje vymazlene Hondicky na tunigovy svatek republiky do Brna.
Sraz se kona na Masarykove okruhu v Brne, stani vozidel je zajisteno na rozsahlem parkovisti, v brne se budete moct projet po okruhu!!, postavit se s nekym na sprinty, nechat si zmerit tlumice ci vykon motoru, ale hlavne se budete moct potkat s lidma, ktery maj fakt dobre udelany auta.
Sraz se kona 23.3. - zacatek je tusim nekdy kolem 9 rano, ale vyplati se prijet driv, abyste nestali az nekde u plotu. Ze stejneho duvodu je dobra rezervace.
Muzete sledovat diskusi na www.crx.cz, kde bude i odkaz na nejnovejsi informace ohledne srazu a pozdeji i registracni formular.