HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

07.08.02  14:24

« Sraz

Pro vsechny Hondaky z Brna a okoli - 16.8.2002 v 18hod sraz na velkem parkovisti na Brnenske prehrade. Vice info na www.h-fans.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.02  22:13

« Re: Diesel Hondy

Ty jo, to by mne taky zajímalo... ..hlavně ty wotáčky
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.02  22:02

« nebo

neslo by do civica od r. v. 1992 narvat motor z civica type R od r. v. 2001 nebo integry type R?
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.02  21:53

« turbo

Mate nekdo zkusenosti s instalaci turba na motory honda? Nebo alespon stranky, firmy, mozne parametry a ceny atd.

Predem dik
  • 00 Reagovat !

foto

28.07.02  11:51

« Diesel Hondy

Aby tahle diskuse neusnula, mám otázku pro lidi, kteří jezdili s novým dieselem v Hondě. Jak je povedený? Kolik žere, jak jede. Jaký je maximum otáček? Taky 8.000 jak je obvyklé ;-))) ?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  23:00

« Re:

Zkus www.tipcars.com
    tam je dost aut z bazarů po celé republice.Podle mě bombové stránky.Hodně štěstí
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.02  19:32

« CRX

Potřeboval bych vědět jakou rozteč kol ma CRXo 2.generace.A ja by se dalo udělat zkrácení drah řazení?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.02  14:13

« Re: Civic P307

Tys ta auta dobře rozpitval :-)). Nelze než s tebou souhlasit, zapomněl jsi ale na výrazně přesnější řazení civiku a sedadla s lepším bočním vedením. Až se svezeš, tak poznáš, že má Civic nesrovnatelně přesnější řízení. Pokud jde o jízdní vlastnosti, tak jsou zhruba na stejné úrovni. 307 má podle mého lepší stabilitu ve vysokých rychlostech na dálnici a lepší drženíé přímého směru, Civic jde ochotněji do zatáček a je o poznání později nedotáčivý, spíš má tendence zneklidět zadek, ale jak říkám - později, než 307. Já bych se moc nerozmýšlel - krom hezčího interiéru nemá 307 co nabídnout...
    A což takhle přesunout tyhle diskuse na WWW.HONDACLUB.CZ??? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.02  19:06

« Kde vsichni jsou?

tady: www.hondaclub.cz
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.02  19:31

« Bez nadpisu

Jsem fanoušek Hondy CIVIC COUPÉ,ale nějak se mě nevede jí sehnat a nejsem milionář,abych si mohl koupit novou.Pomozte někdo nebo si vytrhám vlasy!Muj mejl je hullaballoo@quick.cz
  • 00 Reagovat !

foto

09.06.02  11:57

« Le Mans 2002

Hledám spolucestující na letošní 24hodinovku v Le Mans. Jedu už tento čtvrtek. Zájemci volejte nebo smskujte na tel. 0737982446 Karel
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.02  19:36

« Náhradní díly Honda

Poraďte kde se dají sehnat za solidní cenu orig. náhradní díly pro Hondu/Accord/.Díky všem
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.02  13:34

« Sraz Honda

V sobotu 8.6. pořádá klub H-fans (www.h-fans.cz) sraz Honďáků v Brně. Sraz je v 9 hodin ráno na parkovišti před Shopping Parkem Tesco v Brně (na křížení dálnice D1 a dálnice na Bratislavu). Kdo můžete, přijeďte a nebudete litovat. Program je zcela originální, celodenní a na sebe navazující, takže se neopozděte! Vzhledem k charakteru programu je třeba přijet ve dvou lidech na auto. Více informací na www.h-fans.cz
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.02  13:57

« Civic Type-R

Vidím že je každý z HONDY CIVIC TYPE-R na měko ,ale kdoby taky nebyl s takového super autíčka na pořádné svezení. Kdo by si takové autíčko nepřál i jábych ho chtěl ,ale bohužel. Zatím jsem u Civic 3D 97 a sem s ním velice spokojen jako pokaždé s Hondou Civic co sem měl. Všem Zdar a hodně krásných chvil a kilometrů s Hondou.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.05.02  12:53

« Re: Civic Type-R

Ahoj Karizmo, sem rada, ze v tom nejsem sama. Uz si nekdy pripadam jako blazen. CTR miluju od ty doby, co se po Integre zaclo suskat, ze v roce 2001 vyjede. A kdyz sem ho vyzkousela... orgasmus je slaby slovo.
  • 00 Reagovat !

foto

27.05.02  12:06

« to kazan

Určitě se dávaly i 12V, ale v roce 91 už spíš ne. Já sem viděl 12V často v Accordech ( 3dveře - ten starej hranatej model).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  16:46

« Re: Honda Prelude 1991 2.0

Díky moc za info. Na prelude.wz.cz je seznam motorů. Tak doufám, že ta moje vyhlídnutá bude DOHC. Co spotřeba nevíte někdo ?
  • 00 Reagovat !

foto

24.05.02  14:01

« Civic 1.7 CTDi

Uz ste to citali? 1.7 a taketo parametre> 74 kW při 4400/min a točivého momentu 220 N.m pri 1800/min. Tak Hondaci sa opat blysli. Dali pekne po prstikoch ostatnym vyrobcom turbodieslov. Este sa v tom povozit.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  12:46

Do Prelud se nedávali 12Ventily? Já jen, že jsem měl taky dvoulitra PGM FI a byl to 12V...(v Accordu) tak se radši ptám.. dík
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.02  11:02

Motor to bude SOHC 16V. Vstřikování vícebod PGM-FI. Info hledej na Hondaclubu nebo WWW.H-FANS.CZ.
    Odchází to co u starýho auta : všechno. Ale Japonci mají jakost výroby aut na špičkové úrovni.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…