HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Civic 5D 1.6ES VTEC
Zajimala by mne spotreba. Oproti 1.5 VTEC udava vyrobce u tohoto motoru prumernou zpotrebu o priblizne 1l vetsi a navic jeste o neco malo vetsi nez u obycejne 1.6 ( ne VTEC ). Pritom 1.5 VTEC ma ( asi o 1l ) mensi zpotrebu nez 1.4. Motor 1.6 VTEC ma vykon 92kW a 1.5 VTEC a 1.6 maji vykon 85kW, ale stejne mne ta spotreba pripada neumerna narustu vykonu. Takze nevim, jestli koupit 1.5 VTEC nebo 1.6 VTEC. Muzete mi prosim nekdo poradit nebo napsat konkretni zkusenosti s temito motory?
Diky Bloud. -
« Re: Civic vs. Xsara
Ahoj, tie crash-testy , zda sa, ukazuju lepsiu bezpecnost u Xsary. Aj ked to video vyzera u Xsary hroznejsie. Mal som vsak skor na mysli anglicke road-testy - po 5-10-15.000 milach, kde skor kritizovali pouzitie lacnych plastov vnutri Xsary, a ze po niekolkotisic milach na horsich cestach sa to dnu rozsypava. V stredu by som to mal kupit, ozvem sa. Ale aj nemecke testy jednoznacne co do kvality vnutorneho spracovania jednoznacne davaju na prve miesto japoncov. Uvidime.
P.S. Dufam ze vysledky crash-testov nas ani jedneho nikdy nebudu musiet zaujimat !!! -
« Re: Xsara vs. Civic
Neviem prečo to odišlo dvakrát ???
No a chcel som vedieť čo Civic a tent test s poklopaním?
Sorry, ja Vám to tu nechcem kaziť, ani neviem, prečo som sa sem prvýkrát pozrel.
Ale keď si už začal porovnanie cien servisu Opel vs. Honda, ako je to s Citroen vs. Honda?
-
« Xsara vs. Civic
čo znamená pojem šlendriánske vnútorné spracovanie? Teraz mám 32.000 km, a nič vnútri nevŕzga, nehrkoce...
Ja ked sedím prvýkrát v nejakom aute, v akom som sa ešte neviezol, jedna z prvých vecí , ktorá ma napadne, je že zaklopem kĺbom ukazováka na vnútornú výplň dverí a prístrojovú dosku. Napr. vo Felde hneď zistíš, že vnútorný obklad dverí je tvrdá a krehká plastická hmota obtiahnutá tenkou látkou. -
« Re: CIVIC 5D
Verim ze nemas celkom pravdu. Ja beriem tu Hondu. A bol som obmedzeny 500.000.-Sk, takze je to 1.4Civic, 5D,ABS. A na Xsaru boli skutocne dost zle referencie, hlavne na slendrianske vnutorne zpracovanie. Pozri napr. na Altaviste "Xsara"+"test", ale aj inde. Bol som 3 tyzdne chory ( komplikacie chripky), nakup sa zdrzal. -
« Re: eSko
Shanim nějaké náhradní díly na novou CRX (rok vyroby 1993). Pokud víte o nějakém zdroji, tak se prosím ozvěte.
Po spravení se těším na projetí a mávnutí na stejný druh či značku možná zkusím. Ruka mne bolet rozhodne nebude, neboť nových CRX je v republice jen několik kousků. Možná se mýlím, pokud znáte někoho dalšího, rád bych se s ním poznal a podělil se o zážitky.
Mějte se Miloš -
« Re: CIVIC 5D
Ja som prešiel podobným problémom a zvoli som Xsaru. Za cenu 1.6-ky Hondy mám 1.8- ku Xsaru, je výrazne tichšia, vnútri väčšia , čo sa týka cien ND, porovnaj si napríklad ceny za čelné sklo - to budeš meniť pri stave našich ciest aspoň raz do roka , a na Hondu ho určite za 3.700 Sk nekúpiš. Ozaj, a ja som sa tiež pýtal po servisoch a známych, len mi všetci radili iné ako tebe. Nemám nič proti Honde - mám od nich motorku - ale sú neznesitelne drahí v servise a ND ( aj pri motorkách). -
« HONDA CRX ESi
Ahoj všichni příznivci Hond. V současné době dávám dokupy dovezené CRX kabriolet rok vyroby 1993. Bohužel se nikdy tato vozidla oficiálně do České republiky nedovážela, tak mám poměrně málo informací o jejich jízdních a dalších vlastnostech a zkušenostech s ní. Byl bych rád, pokud o tomto vozítku máte nějaké bližší informace, zda byste mi je například touto cestou poskytli.
Díky Miloš
Obrázek můžete najít např. na adrese [odkaz]
-
« eSko
Tady Vam davam adresu na moc krasne PIX’s s S2000,
[odkaz]
Ja sam mam starou CRX 1.6i,rv 87. cervenou.
Jsem tu dnes poprve a asi se tu objevim casteji.
Zajimalo by mne, pozdravite vedle sebe nekoho,
kdo sedi take v Honde, treba jen malym usmevem, nebo pokyvnutim hlavy ?
Mozna jsem sentimentalni, ale ja to obcas rad udelam.
Co vy ?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!