HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Sexappeal
Stano, nezabúdaj, že aj s autami aj so ženami je to také isté: Niekto chce atraktívnu krásku, niekto skôr slúžku, ktorá od neho nepýta peniaze...
BTW: A s tým vkusom a sexappealom: niekomu sa páčia štíhle, niekomu velké, niekomu s velkým zadkom ... Takže vkus je vec čiste subjektívna, sexappeal takisto. -
« Re: Prve dojmy
Este nieco: Astra, Xsara atd. aj ked nie su zle, ale su to v podstate co sa tyka exterieru tuctove auta. Obzvlast to vyniklo napr. ked som sa na viacej novych aut dival pri prihlasovani u policajtov.
Nechcem sa chvalit, ale na tom parkovisku skutocne sa ta Honda CIVIC vynimala. Stal som bokom, cakal na policajtov a sledoval reakcie. Vacsina z nich znela - paradna Honda.
Sedy priemer od seba uz z 30 m merozoznas, Honda vynikne na prvy pohlad.
To je ako so zenami > mozes sa pozerat na 10 peknych zien, ale iba jedna ma ten skutocny sex-appeal . -
« Re: elektrony
Tiez sa chystam kupit " elektrony ". Ta zliatina nie je hlinik ale od elektronu ma podla mna tiez daleko. Vo viacerych znackovych predajniach
predavali aj "znackove " - cca 6-7.000.-, ale aj
menej zname znacky. Talianske STIL AUTO, nemecke DBV a pod. v cenach aj do 4.000.-.
S certifikatmi a testami.
Za znackove hmlovky do Civicu vsak pytaju 16.000.-!!!! Co tam dat ? -
« Prve dojmy
Nabehal som od vcera prvych 100 km na Honde, zatial iba po meste ( policajti, poistovna a pod.) Zajtra idem von.
Prve dojmy - SUPER.
Manzelka po par km - to iste! A to jazdi v sluzobnom Passate.
Schvalne som isiel k Citroenom a sadol si do Xsary. Ale ten interier sa mi viacej paci ( vratane testu poklopanim ) u Hondy.
P.S. Mam to v bordovej perleti. Zvykam si na ine otacky oproti Favoritu. Ale od 4.000 sa zda ze tomu vyrazne stupne - skokom - vykon. Ale trochu aj hlasitost . -
« Bez nadpisu
AccordC je opradu pěkný, ale moc jsem jich tu ještě neviděl. Tak 4-5. Ještě lépe vypadá, když se mu přidají spoilery-viz prospekt.A seděl jsem v jeho kůži. Super. Obvyklý nízký posaz,pohodlí ušáku a řadicí páka s chodem sporťáku (ale trochu vysoko). Ale hlavně- vzadu místo skoro jako vpředu, na hlavu i nohy. Ale naživo jsem to se spoilery ještě neviděl.Škoda, že ten třílitr je jen v automatu (ne že bych na něj měl). Jinak srovnávat Xsaru a Civic je jako srovnávat čarodějnici se Šípkovou růženkou. Ne designově, to je individuální, ale : interiér-civic je potařený koženkou,sedadla s dobrým vedením a nízký posaz- podvozek- nepotřebuje komentář. A motory také ne. Jak to někdo může proboha srovnávat. Kdo poznal Hondu, tomu přijde každé srovnatelné auto líné a nestabilní (s vyjímkou střední třídy, tam je situace vyrovnanější díky pasatu,A4,156ce a BMW3.) Dotyčný se s oběma vozy měl nejprve důkladně seznámit. Jinak překvapivá zpráva pro znalce Koncept minisporťáku z Tokia - J-VX se BUDE vyrábět- podzim 99. Žeby náhrada za CRX? Další novinka: Logo se nebude k nám dovážet. Důvod? Cena na úrovni civicu 3d. Musíme si počkat na výrobky z Anglie, cca 1-2 roky. -
« Re: elektrony
No, o nicem jako vyprodeje nevim, ale zkus se
na WWW.HONDA.CZ spojit m@ilem s ruznymi salony.
Zaprve predelali stranky, za druhe, podle mne, kdyz se spojis s vice lidmi (z kazdeho salonu nekoho} najdes urcite nekoho, kdo se ti pokusi vyhovet a treba poradi nejake kontakty atd.
Jinak vsem "H" zdar a at jsme na jaro jak novy :) -
« elektrony
Zdravím fanoušky aut s velkým "Háčkem" ve znaku. Sám jsem jim propadl zhruba před rokem a půl a nelituju. Vlastním Civic 1.5 VTEC sedan a rád se podělím o své poznatky a pokecám se znalci, protože moji kámoši tomu houby rozumí.
Hele, sháním radu. S příchodem jara se chystám koupit nějaký slušný elektrony,nejradši bych měl značkový, ale to se asi při placení pěkně prohnu. Má cenu si připlatit nebo může někdo doporučit něco lepšího ? Nevíte náhodou o nějakých slevách či výprodejích v Hondě ? Díky všem ze odezvu,čau. -
« Civic 5D 1.6ES VTEC
Zajimala by mne spotreba. Oproti 1.5 VTEC udava vyrobce u tohoto motoru prumernou zpotrebu o priblizne 1l vetsi a navic jeste o neco malo vetsi nez u obycejne 1.6 ( ne VTEC ). Pritom 1.5 VTEC ma ( asi o 1l ) mensi zpotrebu nez 1.4. Motor 1.6 VTEC ma vykon 92kW a 1.5 VTEC a 1.6 maji vykon 85kW, ale stejne mne ta spotreba pripada neumerna narustu vykonu. Takze nevim, jestli koupit 1.5 VTEC nebo 1.6 VTEC. Muzete mi prosim nekdo poradit nebo napsat konkretni zkusenosti s temito motory?
Diky Bloud. -
« Re: Civic vs. Xsara
Ahoj, tie crash-testy , zda sa, ukazuju lepsiu bezpecnost u Xsary. Aj ked to video vyzera u Xsary hroznejsie. Mal som vsak skor na mysli anglicke road-testy - po 5-10-15.000 milach, kde skor kritizovali pouzitie lacnych plastov vnutri Xsary, a ze po niekolkotisic milach na horsich cestach sa to dnu rozsypava. V stredu by som to mal kupit, ozvem sa. Ale aj nemecke testy jednoznacne co do kvality vnutorneho spracovania jednoznacne davaju na prve miesto japoncov. Uvidime.
P.S. Dufam ze vysledky crash-testov nas ani jedneho nikdy nebudu musiet zaujimat !!! -
« Re: Xsara vs. Civic
Neviem prečo to odišlo dvakrát ???
No a chcel som vedieť čo Civic a tent test s poklopaním?
Sorry, ja Vám to tu nechcem kaziť, ani neviem, prečo som sa sem prvýkrát pozrel.
Ale keď si už začal porovnanie cien servisu Opel vs. Honda, ako je to s Citroen vs. Honda?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!