HONDA - CLUB
pallas 15.05.99 18:21
« Jazdil som s HR-V !!!
King, Stano a ostatní honďáci, nebudete mi veriť, ale v piatok som asi hodinu jazdil s HR-V, a nielen na ceste a na dialnici, ale hlavne v teréne. Zhodnotil by som to ako celkom milé auto, ale na ceste tak do 120 km/h, a mimo cesty s obmedzením. Vadil mi väčší hluk a krátke sprevodovanie, nerád jazdím vo vysokých otáčkach. A HR-Véčko si žiada radiť až pri takých 6000 otáčkach, ináč je dosť lenivé. Auto pre zábavu - to zodpovedá, na dlhšie cesty by som však musel mať ešte iné auto. A zvyšných 700.000 aj tak nemám, takže nad jeho kúpou neuvažujem ...
Ak máte nejaké otázky, napíšte sem. -
« REKLAMA
Psali jsme o reklame HONDY, nikdy nebyla nejak prehnana a me to tak docela vyhovovalo, bzdycky jsem si rikal, ze kdyz si nekdo koupi Hondu, mel by ji "OPRAVDU" chtit a ne jen zavadit o nejakej Bilboard. Ale jsem asi trosku zlej na "NORMALNI LIDI" co ? :))). Kdyz ale pominu reklamu na NOVE TOLEDO.....Ma HR-Vecko dost slusnou reklamni podporu na WEBU, to je fajn, dale na ANNONCI.CZ je banner na www.souteze.cz, kde je soutez o NEW Accord na vikend, (zkuste to, treba vyhrajeme) zase Honda, takze se do te reklamy obuli, nebo to je jen shoda nahod ? At je to tak, nebo tak, kdekoliv ja osobne vidim "H" jsem cim dal vic namyslenej a zamilovanej. :)))
PAPA Draci a at nam to frciiiiiiii...... -
pallas 13.05.99 20:33
« Losí test - MPV
King: pochybuejš, že by niektorý MPV zvládol losí test? Napríklad Citroen Evasion a Citroen Berlingo mám aj na fotkách, bolo to v AMS. Skúšali to vtedy, keď bola aféra s Mercedesom Áčkom. ťažko predpokladať, že by vtedy redaktori rúbali do Mercedesu a nadržiavali Francúzom. Ozaj, vlastne aj Scenic to absolvoval O.K. -
« WWW
No, jeste me straste s tim, ze to bude osklive ! :)
No, snazim se, jako by slo....no o HONDY, takze to zas takovej problem nebude. Prej je to hezky, rikaly kolegove v praci. Tahle site bude zatim jen plna obrazku, duraz kladu na to, ze si bude moct konecne nekdo z jednoho serveru stahnout tu "JEHO" HONDU. Na zacatku budou hlavne vsechny modely u nas v prodeji, plus auta z Japanu, no a az se to trosku setridi, chci tam mit ke vsemu i ty starsi generace. Vzdyt starsi modelu PRELUDU, ACCORDU, CIVICA - no to je taky PARADA.
Asi od Vas pak budu trebovat spis nejakej ten textik. . . . . . :))
PAPA GOLDEN -
« Re: PRO NAS
Golden, veeeeelmi chvályhodné. Jen doufám, že ty stránky budou na alespoň trochu slušné úrovni. Taky jsem uvažoval o něčem takovém, ale neumím s html. Možná ale použiju pomocníka na mujwebu. Napiš mi na michal.fokt@post.cz, dobrovolně se hlásím ke spolupráci, máš-li zájem. Obrázků mám, že by ti z toho bylo blbě, ale na HDD. Ale snad by se s tím dalo také něco udělat. Určitě se ozvi. -
« Re: Zvuky zo zadnej časti (auta)
Jo, tak to znam. Mam presne tentyz Civic. Poprve jsem to hlasil u garancni prohlidky, ale pry je vse v poradku. Vzhledem k tomu, ze mam ted asi 35 tis. najeto bez problemu, rekl bych ze je to neduh, kteremu netreba venovat vetsi pozornosti. Mam taky dojem, ze ten zvuk muze byt zpusobem zadni deskou a ukotvenim reproduktoru. Okolni dutiny pak muzou pusobit jako skrin reproduktoru. -
« Zvuky zo zadnej časti (auta)
Mám Civic 4D 1.5iLS a asi po 8000 km mi začalo tak čudne čvirikať v zadu pri prechode nerovnosťami. Neviem presne zistiť o čo ide, ale zdá sa, že sú to buď tlmiče alebo závesy kolies. Nemáte s tým niekto nejaké skúsenosti ? Je to bežné alebo mám ísť radšej do servisu ? -
« Obrázok Xsary
Sorry, ale práve ten obrázok som sem neposielal ja, ale niekto pod mojim loginom. Ja som ho posielal iba do fóra Citroen.
To ospravedlnenie išlo už odo mňa, nechcel som reagovať na toho vtipálka, čo sa za mňa vydáva. BTW: samozrejme viem, že Honda nejazdí rallye, na www.rallye-live.com je zoznam štartujúcich. Asi vás chcel len niekto podpichnúť.
real Pallas