HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 15.05.99  22:19

« Otázka pre Kinga

King, chcem sa ťa spýtať: u ktorého dealera Hondy pracuje tvoj otec ???
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.99  19:10

« AntiRadar

Na spominanej vystave v BB ponukali a predavali radarove detektory, od 7000.-Sk do 17000.-Sk. Tvrdili, ze ich pouzivanie na Slovensku je uplne legalne, pretoze zakaz sa tyka iba aktivnych zariadeni ( s nejakym vysielacom). Co vy na to ?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 15.05.99  18:25

« Re: vyvazenie

Stano, dik za radu, uz som nasiel riesenie aj v BA. Pneuservis Bianca na Presovskej mi to vyvazil uplne OK, bez problemov aj pri 200 km/h. Asi maju ostatni blbe vyvazovacky, alebo s nimi nevedia robit.
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 15.05.99  18:21

« Jazdil som s HR-V !!!

King, Stano a ostatní honďáci, nebudete mi veriť, ale v piatok som asi hodinu jazdil s HR-V, a nielen na ceste a na dialnici, ale hlavne v teréne. Zhodnotil by som to ako celkom milé auto, ale na ceste tak do 120 km/h, a mimo cesty s obmedzením. Vadil mi väčší hluk a krátke sprevodovanie, nerád jazdím vo vysokých otáčkach. A HR-Véčko si žiada radiť až pri takých 6000 otáčkach, ináč je dosť lenivé. Auto pre zábavu - to zodpovedá, na dlhšie cesty by som však musel mať ešte iné auto. A zvyšných 700.000 aj tak nemám, takže nad jeho kúpou neuvažujem ...
    Ak máte nejaké otázky, napíšte sem.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.99  13:41

« Re: Zvuky zo zadnej časti (auta)

Mila osobo co porovnavas UNO s nasim hondackym civicem, kazde auto ma mouchy, ale nezdá se ti to trochu jako urážka--viz. levná auta?
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 14.05.99  21:50

Z toho si nic nedělej. Mně to moje Uno po cca 120 000 km začalo dělat taky. U levnejch aut je to normální.
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.99  09:55

« REKLAMA

Psali jsme o reklame HONDY, nikdy nebyla nejak prehnana a me to tak docela vyhovovalo, bzdycky jsem si rikal, ze kdyz si nekdo koupi Hondu, mel by ji "OPRAVDU" chtit a ne jen zavadit o nejakej Bilboard. Ale jsem asi trosku zlej na "NORMALNI LIDI" co ? :))). Kdyz ale pominu reklamu na NOVE TOLEDO.....Ma HR-Vecko dost slusnou reklamni podporu na WEBU, to je fajn, dale na ANNONCI.CZ je banner na www.souteze.cz, kde je soutez o NEW Accord na vikend, (zkuste to, treba vyhrajeme) zase Honda, takze se do te reklamy obuli, nebo to je jen shoda nahod ? At je to tak, nebo tak, kdekoliv ja osobne vidim "H" jsem cim dal vic namyslenej a zamilovanej. :)))
    PAPA Draci a at nam to frciiiiiiii......
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.99  23:04

« vyvazenie

P.S. Je tu vystava " MOTOR Sport", tam som sa s nimi bavil.

P.S.S. Mal si vidiet tie fantasticke HONDY !!!

(:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.99  23:02

« vyvazenie

Pallas, v B.B. - NICHOLTRACK - Ti vyvazia akekolvek gumy na akychkolvek diskoch. Dovazaju gumy a elektrony z Nemecka, Francuzska aj Talianska .
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 13.05.99  20:33

« Losí test - MPV

King: pochybuejš, že by niektorý MPV zvládol losí test? Napríklad Citroen Evasion a Citroen Berlingo mám aj na fotkách, bolo to v AMS. Skúšali to vtedy, keď bola aféra s Mercedesom Áčkom. ťažko predpokladať, že by vtedy redaktori rúbali do Mercedesu a nadržiavali Francúzom. Ozaj, vlastne aj Scenic to absolvoval O.K.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.99  15:07

« Re: Jeeee

už ti jde mail.
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.99  14:33

« Jeeee

Jo a jeste jsem zapomel. . . . .
    Goldeneye@idioma.cz
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.99  14:31

No, jeste me straste s tim, ze to bude osklive ! :)
    No, snazim se, jako by slo....no o HONDY, takze to zas takovej problem nebude. Prej je to hezky, rikaly kolegove v praci. Tahle site bude zatim jen plna obrazku, duraz kladu na to, ze si bude moct konecne nekdo z jednoho serveru stahnout tu "JEHO" HONDU. Na zacatku budou hlavne vsechny modely u nas v prodeji, plus auta z Japanu, no a az se to trosku setridi, chci tam mit ke vsemu i ty starsi generace. Vzdyt starsi modelu PRELUDU, ACCORDU, CIVICA - no to je taky PARADA.
    Asi od Vas pak budu trebovat spis nejakej ten textik. . . . . . :))
    PAPA GOLDEN
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.99  12:35

« Re: PRO NAS

Golden, veeeeelmi chvályhodné. Jen doufám, že ty stránky budou na alespoň trochu slušné úrovni. Taky jsem uvažoval o něčem takovém, ale neumím s html. Možná ale použiju pomocníka na mujwebu. Napiš mi na michal.fokt@post.cz, dobrovolně se hlásím ke spolupráci, máš-li zájem. Obrázků mám, že by ti z toho bylo blbě, ale na HDD. Ale snad by se s tím dalo také něco udělat. Určitě se ozvi.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.99  10:53

« Re: PRO NAS

Chlapi, kde na to berete cas! V kazdem pripade mas nasi podporu (minimalne moralni :-)) a urcite prijde vhod tu prehrsel naseho "know-how" trochu strukturovat. Ivo
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.99  10:23

« PRO NAS

Nazdarek milaskove :-). Makam na "H" strankach, neco jako UNOFICIAL HOME PAGE. Ale da to zabrat. Mam uz nalinkovanejch asi 250 obrazku, ale jeste to par tydnu potrva. Mate radost ? :))
    Cao Golden
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.99  19:15

Jo, tak to znam. Mam presne tentyz Civic. Poprve jsem to hlasil u garancni prohlidky, ale pry je vse v poradku. Vzhledem k tomu, ze mam ted asi 35 tis. najeto bez problemu, rekl bych ze je to neduh, kteremu netreba venovat vetsi pozornosti. Mam taky dojem, ze ten zvuk muze byt zpusobem zadni deskou a ukotvenim reproduktoru. Okolni dutiny pak muzou pusobit jako skrin reproduktoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.05.99  16:32

Rozhodně do servisu. Pak dej vědět, co to bylo, sbíráme tu i hondí závady, nejsme jen fanoušci
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.99  15:59

« Zvuky zo zadnej časti (auta)

Mám Civic 4D 1.5iLS a asi po 8000 km mi začalo tak čudne čvirikať v zadu pri prechode nerovnosťami. Neviem presne zistiť o čo ide, ale zdá sa, že sú to buď tlmiče alebo závesy kolies. Nemáte s tým niekto nejaké skúsenosti ? Je to bežné alebo mám ísť radšej do servisu ?
  • 00 Reagovat !

foto

12.05.99  13:27

« Obrázok Xsary

Sorry, ale práve ten obrázok som sem neposielal ja, ale niekto pod mojim loginom. Ja som ho posielal iba do fóra Citroen.

To ospravedlnenie išlo už odo mňa, nechcel som reagovať na toho vtipálka, čo sa za mňa vydáva. BTW: samozrejme viem, že Honda nejazdí rallye, na www.rallye-live.com je zoznam štartujúcich. Asi vás chcel len niekto podpichnúť.

real Pallas
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…