HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  12:25

« Re: !!!HR-V - LOSÍ TEST ....

O.K., díky to je lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  12:17

Ne, napsal jsem to asi blbě, je to: 6m nájezd, 13,5m na vybošení o 3 m vlevo, 11m rovně ve vedlejším pruhu, 13,5m na návrat zpět a dalších minimálně 6m jízdy v původním pruhu. Při testech na auto roku se začíná, myslím, s rychlostí 50 km/h a zrychluje se ....
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  10:04

To znamená 1,75 m délky na 4 m vybočení? To ani nejde. To je sakra ostré, to se mi nezdá, jestli jsi to teda napsal dobře: překážka 11m, celkem 13,5 = 13,5-11=2,5 na nájezd i výjezd = 1,75m na nájezd i na výjezd.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  09:47

Bližší info je na:
    [odkaz]
    Píše se tam:vybočení o 4m, délka překážky 11 m, na přejetí z "pruhu do pruhu" je 13,5 m při nájezdu i výjezdu
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  09:41

65 - 68 KM/H, suchá vozovka. Touto konstantní rychlostí se provede vyhýbací manévr do protisměru a po x metrech zpět. Víc nevím. Vzdálenost kuželů nehraje roli. Jde jen o úhel při vyhýbání, ale ten nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  09:16

Muzete nekdo presne napsat, jak se provadi "losi test"? (rychlost, stav vozovky, vzdalenost kuzelu a pod.) Casto se o nem pise, ale presne parametry moc zname nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.05.99  09:01

« !!!HR-V - LOSÍ TEST NA DRUHÝ POKUS NA VÝBORNOU!!!!!

HISTORIE S A-KLASSE SE OPAKUJE : HRV PO UPRAVACH ZVLADLA LOSI TEST!!! POTE, CO AMS PREVRATILO HONDICKU NA BOK PRI LOSOVI, NA NĚM ZAPRACOVALI : SIRSI 16 PALC.KOLA (205/60 MÍSTO 195/70), 15 PALCOVA SE STAHNOU KOMPLETNE Z NABIDKY, ALESPON V SRN. DALE SILNEJSI STABILIZATOR (+1,2MM),SNIZENI KASTLE O 1,5 CM, A JESTE NECO, CO JSEM NEPRELOZIL (0,8 MM DUENNERER HINTERACHSSTABILISATOR, 20 MM HOEHERE STOSSDAEMPFER-ANSCHLAGGUMMISS FUER GERINGERE SEITENEIGUNG, STRAEFERE BUCHSEN ZUR AUFNAHME DES HINTEREN PANHARD STABS. JESTI NEKDO VITE, PLEASE PRELOZIT. TAKZE NÁM SPADL KAMEN ZE SRDCE, TED UZ NAS MUZE TRAPIT JEN OPERADLO SEDACKY BEZ PAMETI. STEZUJETE SI TADY NA MÁLO MÍSTA VZADU: PODLE MÉHO TAM JE MÍSTO JAKO V OCTAVII - ČESKÉM RODINNEM HITU - NEBO SE VÁM TO ZDÁ MENŠÍ? MĚ TEDA NE.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.99  12:02

« Re: Taky jsem vyzkousel HR-V

Tak a ja ted o vikendu konecne taky. Opravdu mne bavi, ta modra v interieru . . . . fakt to lahodi memu oku. A co se tyce sedacek a jejich popojizdeni, je to problem, pokud na sedacce nesedite, jde to dost ztuha. Nevim, zda-li je to "moc nove", nebo to takhle ztuha pujde porad. Jinak, pohudka. A konecne vim, co je to ten " mobilni popelnik ".
    Cau Vsichni
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.99  10:13

Mel jsi pravdu. Je vsak dluzno priznat, ze pres sva negativa je HR-V docela sexy a jako druhe auto do rodiny, proc ne? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.99  10:02

Ivo, súhlasím s tebou. S prístrojovkou sa mohli síce trochu viacej vyhrať, ale zase sa lahšie utiera od blata - je to trochu offroad. Však som mal pravdu s tými prahmi?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.99  10:36

« Re: Type-S

Obavam se, ze se tahle rada nabizi jenom v Nemecku. Nikde jinde jsem ji nevidel.
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.99  10:35

« Taky jsem vyzkousel HR-V

Pozitivni dojmy: pekny vyhled, pekny vnitrek, velmi prijemne razeni (kratke a presne drahy, perfektni spojka - na rozdil od meho Civica, ktery previt dost kouse a jeste nahore), zivy motor.
    Negativa: predni sedadlo bez pameti (takova blbost, ale musi to byt nervy pokazde upravovat sedadlo), spatne se vystupuje (dnes prsi a kalhoty mam od prahu pekne mokre) a pri vsi nejlepsi vuli se to neda zvladnout bez problemu, hodne hodne malo mista v zadu (jednoznacne auto pro dva)
  • 00 Reagovat !

foto

21.05.99  10:25

« Type-S

"R" zname asi vsichni, ale na www.honda.de jsem si vsimnul, ze maji tri auta Prelude, Civic 3D a Civic Coupe oznaceni TYPE-S, maji pekne elektrony, a vsichni tri jsou stribrni. Vite nekdo o tomhle vic ? Jestli to je jen nejaka akce v Nemecku, jako tady byl ten Civic "DEVIL" ?
    Golden
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  12:28

« Re: Jazdil som s HR-V !!!

King, musím sa služobne vzdialiť, napíšem neskôr.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  11:22

Nevím co má HRB, ale DeDion je skutečně pevná náprava a klidně můľe být uchycená pěti prvky - dvojicí podélných ramen na kaľdé straně a panhardskou tyčí. I kdyľ to je pět prvků tak se to nedá srovnávat s pětiprvkovým zavěąením u větąiny nových osobních aut, tam je pět prvků na KA®DÉ straně. Jinak o počet prvků samozřejmě nejde. Jde o to, jak je daná konstrukce naladěná a jak odpovídá poľadavkům provozu toho auta. Co se týče té panhardské tyče, tak je to u aut s pevnou nápravou poměrně standardní řeąení. Ta tyč musí být co nejvíc vodorovně, jinak se projevuje "odskakování" v zatáčkách na hrbech.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  11:08

No jistě, to se ale bavíme o pár cm, to zase takový rozdíl nebude. A co to Jimmy?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  10:58

King, s tým nájazdovým uhlom som to myslel asi tak, že ak tam dáš kryt (býva väčšinou z trubiek, plech by nevyzeral moc pekne), musí byť predsa trochu odsadený od toho výčnelku, aspoň pár centimetrov, ináč by pri náraze viacej uškodil, ako pomohol. Ani predné rámy sa predsa neopierajú priamo o plech. No a tých pár centimetrov musí ubrať niečo aj z nájazdového uhla.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  09:32

Jsem blb.- ta lyžina je běžný plech (asi), jak by mohla snížit nájezdový úhel, když kopíruje spodek vozu, jen zvolňuje ten hrb, vytvořený původním ochranným prvkem?
  • « 00 Reagovat !

foto

18.05.99  09:28

Skutečně nevím, co znamená DeDion, ale v oficiálních materiálech je uváděno nezávislé pětiprvkové zavěšení, taktéž v české odborné motor. tlači. Pokud si koupíš za cca 600 000 HRV, tak si můžeš ještě pár peněz přidat na plastové rozšíření blatníků. Ale já bych tam dal širší kola, takže by mi to bylo stejně k ničemu.... Pallasi, jsi tady jediný, kdo může porovnat HRV s zatím jeho jediným konkurentem - Jimmy. Napiš o tom pár slov. z A zapomněl jsi mi vysvětlit, proč by měl můj otec pracovat u hondy.
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.99  19:49

« tema in memoriam

Vratil jsem Civicy, jak sí asi povedou? Tema je : A co .....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…