HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

11.10.01  11:01

« Re: filtr

OK uz muzu odpovedet sam sobe. Kit sani do myho Civa nejde, tak jsem koupil jen filtr K&N. Mam pocit, ze se to trochu lepe vytaci a po startu se motor rychleji ve volnobehu dostane na bezne otacky.
  • 00 Reagovat !

foto

08.10.01  14:28

« filtr

Panove, instaloval jste nekdo sportovni filtr K&N(nebo jiny vyrobce), popr. cely kit sani? Pomohlo to nejak, jde mi o to, jestli to ma nejaky prakticky vyznam. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  13:47

« Re: Zadost o informaci

zkus oficialni stranku

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.01  00:00

« Zadost o informaci

Nevite nekdo o Hodne Civic 3D 1.6 VTI 160 koni v naprosto vyjimecnym stavu pokud mozno v tuningove uprave. Jiz pres dva roky jezdim po inzeratech "zn. VYJIMECNY STAV" a trefil by mne slak z tech vraku.
    Pripadne info o voze poskytnete prosim primo na e-mail : Copper2000@atlas.cz
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.01  11:14

« Bez nadpisu

Tak vidím, že to tady umřelo. Už jen na Hondaclub.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.01  19:48

« Re: Honda Concerto

nemuzes mi rict adresu toho vrakoviste ja moc kladno neznam :)Tomas
  • « 00 Reagovat !

foto

28.09.01  19:46

diky za radu mozna by spis bylo lepsi sehnat cely auto i s motorem.Kdyby jste nekdo vedel.Tomas
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 27.09.01  21:34

Concerto je udajne civic sedan, takze predpokladam, ze by tam sel, ale tezko se sezene. Zkus vrakoviste v Kladne, tam maj spoustu motoru, ale vetsinou tech nejslabsich.
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 27.09.01  21:32

« Re: Žárovky

Ja uz mam 100Wattovky v civicu druhy rok a zatim mi to nic neznicilo. Podle mne to snese i vic, ale pak musis zvetsit pojistku a mozna sehnat rele na vyssi proud.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.01  18:18

« Honda Concerto

Zdravim nevite nekdo o motoru 1.6i 90 KW do hondy concerto mozna by tam sla 1.6 z civicu rv.89 92 diky Tomas
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.01  12:06

« Re: vzit ci nevzit?

Čauky, já bych to bral.Taky jí shánim,tady v Plzni stoji jedna za 49000.Zatim váham,jestli prodat svýho Nisánka.Za ty prachy je to dobrý,ale musíš to všechno prolízt a zkontrolovat.Na to, že to má údajně výbornej motor bych se nespoléhal.Všechno si otestuj.Martin.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.01  21:23

« Re: Žárovky

100Watove halogeny ti prepinace neznici. Nezapomen, ze nemas VW ale Hondu, a ta stale pouziva relatka. Bracha ma stovatovky na Civicu uz nejaky rok, a ani parabola nebreci :)).

P.S.: Nejhezci je reklama na Octavii, kde zrovna ukazujou jak jim "to" zapina svetla. Bohuzel to vetsine dlouho nevydrzi. :)
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.01  17:56

« Žárovky

Ahoj všichni.Chtěl bych si do ACCORDA namontovat nějaké lepší žárovky/v noci trochu hůř vidím/.Jsou tam H1.Mám strach namontovat 100W aby se nepřehřívaly jak žárovka tak světla a aby neodcházely přepinače.Máte někdo zkušenosti nebo rady?Dík
  • 00 Reagovat !

foto

19.09.01  15:10

« vzit ci nevzit?

Honda Accord Aerodeck 1989, 145 000km, kosmeticke vady, hlucny vyfuk, udajne vyborny motor i brzdy. STK do 05/2002, cena 45 000,-
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.01  13:48

« dotaz

schánim přední blinkry na crx, nemáte někdo?
    cipex@centrum.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.01  20:35

« Re: AVANCIER

Kratky popis a fota najdes zde: www.hondaclub.cz
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.01  01:22

« AVANCIER

Nejak nam to tady usnulo. Zabrousil jsem na domovske stranky Hondy a vybafnul na mne model AVANCIER. Z tech jejich klikyhaku toho moc nevyctu. Nevite nekdo neco blizsiho?
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.01  01:36

« :-(

Vitejte v motokarove diskusi :-(
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 08.09.01  10:45

« motokary

vcera som bol v ivanke, po 7minutach hotovy, zajazdil som najlepsi cas 35.00s, limit na silnejsiu je 34.00s, nejazdil som asi pol roka, cize este tam raz-dvakrat pojdem a limit spravim lavou zadnou. mali by sme tam ist, uz mam dalsieho cloveka. luf, vas je kolko?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.09.01  22:47

« Re: motokary

luf> to by bolo super, urcite by som siel. by sme jazdili 5 ludi naraz po 15minut, to by bolo vazne fasa. ale treba to spravit este tento mesiac. opytam sa kamaratov, ci nepojdu.

tie nase mozu zabudnut, aby isli 90km/h :)) ta draha je dost mala (tusim 450m) a moje maximum je okolo 45km/h (je tam kratka rovinka)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…