HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Zadost o informaci
Nevite nekdo o Hodne Civic 3D 1.6 VTI 160 koni v naprosto vyjimecnym stavu pokud mozno v tuningove uprave. Jiz pres dva roky jezdim po inzeratech "zn. VYJIMECNY STAV" a trefil by mne slak z tech vraku.
Pripadne info o voze poskytnete prosim primo na e-mail : Copper2000@atlas.cz -
« Re: vzit ci nevzit?
Čauky, já bych to bral.Taky jí shánim,tady v Plzni stoji jedna za 49000.Zatim váham,jestli prodat svýho Nisánka.Za ty prachy je to dobrý,ale musíš to všechno prolízt a zkontrolovat.Na to, že to má údajně výbornej motor bych se nespoléhal.Všechno si otestuj.Martin. -
« Re: Žárovky
100Watove halogeny ti prepinace neznici. Nezapomen, ze nemas VW ale Hondu, a ta stale pouziva relatka. Bracha ma stovatovky na Civicu uz nejaky rok, a ani parabola nebreci :)).
P.S.: Nejhezci je reklama na Octavii, kde zrovna ukazujou jak jim "to" zapina svetla. Bohuzel to vetsine dlouho nevydrzi. :) -
-
matuS 06.09.01 22:47
« Re: motokary
luf> to by bolo super, urcite by som siel. by sme jazdili 5 ludi naraz po 15minut, to by bolo vazne fasa. ale treba to spravit este tento mesiac. opytam sa kamaratov, ci nepojdu.
tie nase mozu zabudnut, aby isli 90km/h :)) ta draha je dost mala (tusim 450m) a moje maximum je okolo 45km/h (je tam kratka rovinka)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!