HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  07:37

« Re: Projekt CarManager

2 pallas - prave ze cetl. Vcetne zlomoveho prispevku z 23.4. 2001 v 17:47:01 :-(. Ale to uz neres.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.01  19:21

Ahoj, pokud by jsi nikde nesehnal misto, spravuji jeden WEB, kde je mista spousta. Pokud mate nejaky banerek, muzu ho zaradit na serveru do reklamni kampane.
    Jinak je to skvela vec a zaslouzi si podporu.
    Ondra ondra@agromarket.cz
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.01  19:16

« HONDA Stream

Tak jsem zaslech, ze ve Stodulkach na Honde CR se uz mihnul na par dni Stream ! Asi ho Honda privezla na homologace.
  • 00 Reagovat !

foto

24.04.01  17:14

« Automaticka klimatizace

2Discipline: mam k Tobe takovy dotaz. V jakem rezimu pouzivas klimatizaci? Nechavas ji standardne na FULL AUTO? Proc se ptam. Ja jsem v tomhle zimnim/jarnim/zimnim obdobi jezdil pouze na AUTO s A/C off a pouze jedenkrat za tyden jsem nechal "protocit" kompresor chlazeni s A/C on. Nicmene posledni dobou se mi zda, ze po zapnuti FULL AUTO mi zacina vhaneny vzduch trochu smrdet po "mokrem hadru". Tedy to jev typicky pro klimatizacni jednotky spise po nekolika letech pouzivani nez po nekolika mesicich nepouzivani. Jake s tim mas zkusenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 24.04.01  11:30

King, neviem ci si cital moju a Ivovu komunikaciu vcera vecer, po tvojej pracovnej dobe. Asi nie.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.01  10:04

Jo o te chybce vim, musi se udelat refresh obrazovky. Jinak staci kliknout na typ grafu a vse se prekresli jak ma. Na hlavni strance je mailbox autora. Pokud nekdo najdete dalsi chyby, tak mu je poslete.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.01  08:55

jen mala chybicka, kdyz jsem v podhledu grafu a prepnu okno na jiny vuz, graf zustane nezmenen
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.01  08:45

to IVO University :)) --- fakt pekny, je videt, ze maj studenti dobry priklad :)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.01  07:44

Nechtel bych zatim predjimat nejake vysledky jednani, ale mohu te na zaklade svych zkusenosti s auto.cz rict, ze by takovy server mohl jen tezko vzniknout jen z touhy vyrejzovat na tom prachy a pokud jde o nove napady, tak se jim nebrani. Prekvapuje me, ze ihned tak kategoricky neco odsuzujes. netvrdim, ze to MUSI dopadnout, ale rozhodne neni jejich postoj takto jednoznacny.

Ovsem co me prekvapuje vic a o to mene mile : Vyhoda (nebo nevyhoda) internetu tkvi v pomerne velke mire anonymity. Sem tam vyplyne nahodne, nebo i zamerne, kdo je kdo. Pokud jsou neci prispevky na nejake urovni (a to nemyslim jen pocet hrubek ve vete, ktery muze byt dat treba jen rychlym psanim), tak je vhodne se o nich pobavit a zaclenit je do debaty. Ovsem vyfakovat nekoho s tim, ze by rad nekde neco zverejnil s tim, ze jde jen o nejakeho "usmoleneho" studenta, ktereho ma zkuseny komercak "na haku" a z niceho nic diametralne obratit pote, co zjistis s kym se vlastne dohadujes, to je podle meho diplomaticky receno "velmi prekvapive" a nedustojne jakehosi pallase, o nemz jsem mel diky jeho skutecne sirokemu rozhledu (alespon mezi automobily) dost vysoke mineni. :-(. Kdo je ivo vim uz par let :-) a vzhledem k tomu kolik ma nadavek okolo jmena bych spis cekal zapskleho strejce nez znacne "prasteneho" clovicka, ktery sem hodne casto pise. Musim ti rict, ze to nijak nemenilo muj postoj a jsem s nim schopny se shodnout (nekdy :), ale i ostre pohadat. Jedine co je jine je muj respekt a zaroven obdiv, ze je uplne normalni a ne takovy, jaci byvaji jeho soutitulovci. Takze jak rikam - rating pallase o tridu niz :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.01  07:29

« Re: reklama na C5d na Nove

Dik, mrknu na to :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…