HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  11:13

« Re: S2000

Docela pohledne kupe. Ta baculata strecha tomu dava pekny naboj, siroke zadni okno skoro schovava sloupky. A hlavne se s nim da jezdit cely rok (pokud mate nervy na RWD bez ESP na snehu :-)) Vypada to dobre, ale ne ve stribrne. S2k bych prodaval jen v cervene, cerne a modre. Na svetle barvy ma moc mohutnou prid a male svetlomety.
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.01  11:09

« Prelude

Pokud budete mit nekdo cestu do AAA, maji tam dva preludy. 2.0 v manualu a nastrojeneho 2.2 s automatem. ten vypada super, skoda jen toho AT. A ma ty nejhezci Hondi kola :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  11:08

« Re: S2000

Jak vypada ten hardtop? Stribrna je v posledni dobe dost fadni. Jezdi jich vsude prilis. Docela jsem rad, ze mam sveho Jestraba v cerne, akorat udrzet ho v nablyskanem stavu je dost problem.
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.01  11:04

« S2000

Vcera jsem potkal jednu stribrnou s hardtopem. Ja osobne bych stribrnou zakazal. Vsiml jsem si ji az na posledni chvili (diky svetlometum). Je v te barve dost nevyrazna :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  10:38

« Re: Automaticka klimatizace

2Discipline: dik, to jsi me uklidnil. Mas pravdu, ze ten pach je nevyrazny a trva pouze chvili. Obvykle klimatizaci pouzivam prave v rezimu A/C off, takze to koresponduje i s Tvymi zkusenostmi.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  09:51

« Re: Automaticka klimatizace

2ivo: klima pouzivam obvykle Full Auto. Jenom pres zimu pri kratkych cestach (po Praze) ji mam na Auto + AC off a casto pouzivam odmlzeni predniho skla. I v zime na dlouhych cestach se mi osvedcilo full auto.

Tento jev, ktery popisujes jsem zaregistroval, kdyz klima nebyla delsi dobu (nekolik dni) pouzivana a neni prilis vyrazny. Rekl bych, ze je to v poradku, moje stare Acco to delalo taky, asi je to dano konstrukci ac.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  08:09

« Re: Reklama na 5d

Me se vic libila ta reklama s roboty. Je taky mezi temi mpegy v Polsku. Snad ji u nas pustej :).
  • 00 Reagovat !

foto

25.04.01  07:41

« Reklama na 5d

Tak uz jsem ji taky videl. Na Nove, asi v 20,45. Je pekna. Nemate nekdo cislo na tu kocku? Stahnul jsem si i prvni video z odkazu, co sem dal hortt. Hezky pokoukani, kdo ma pevnou linku, doporucuju se podivat. Az na ty zajetelene silnice dobry :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  07:39

« Re: Projekt CarManager

Ten banner pripravime. Jeste to ale chce vychytat nejake chybky a nedodelky pri zadavani.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.04.01  07:38

« Re: HONDA Stream

To odpovida, zacne se prodavat bud soucasne s brnenskym autosalonem, nebo tesne po jeho skonceni. Zajimave auticko. uz se tesim az se svezu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…