HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Civi 5D - prostoru dost - pro radost
Jo taky me to vypadlo z novin. Hned si bezim pro tricko :-) Konecne je tady poradna reklamni kampan. Inzeraty v novinach, casopisech, vkladanej letak a hlavne televize...Na celosvetovem prodeji Civicu taky zalezi budoucnost Hondy, jestli si udrzi svoji samostatnost, v coz jiste vsichni doufame. -
« Re: S2000
To souhlasim! Na druhou stranu, na takovou cestu bych si v zivote "esko" nevzal, nejsem blazen. Mel bych hlavu jak patraci balon a zpoceny ..... Na to bych videl nejlepe Acco Coupe V6 s AT a tempomatem, ne ?? S2k bych mel na vyradeni na okreskach v nedeli tak okolo 6 hodiny rano, kdyz bych vedel, ze si to muzu uzit. Takze ESP ??....dekuji nechci! -
« Civi 5D
Dnes me Honda fakt potesila. Z nejakych novin (myslim, ze to byla MFD) na me vypadl papir s reklamou na 5D a hlavne pozvanim na testdrive (staci vyplnit kontakt, oznacit kdy se to hodi). Plus budou rozdavat Honda tricko kazdemu, kdo testne 5D a deseti lidem to auticko pujci na tyden. Hura, jen tak dal. Urcite to dost lidi do autosalonu nalaka :-)) -
Porad muzes kdykoliv to ESP vypnout. Na druhou stranu si vem muj priklad. Rano vyjezdu z Ostravy do Prahy. V poledne se prizene studena fronta a do vecera je par cisel snehu na ceste. Musim se dostat domu (mimochodem takovou situaci zazivam tak 2x3 do roka). Bez ESP to bude boj o holy zivot, protoze celou radu situaci budes zvladat jen s velkymi problemy. O to mi jde. Mit prave pro takove vyjimecne siutace "pripraveny procesor", ktery mne dovede bezpecne domu. -
Osobne bych S2k nechal presne tak jak je. Myslim, ze prave jeho strohost a ciste sportovni ovladani je to nejhezci. Sam jsem s nim mel dvakrat na male, kdyz jsem to pri vyjezdu ze zatacky prehnal s otackama. Opravdu to chce veeelke zkusenosti. Ale ty pocity !!!! Nadhera. Ten zvuk a sila, kdyz jsi s obloukem indikace otacek uplne vpravo u redline...... Ani Ferrari 348ts me tak nevzalo. Jinak v cervene s cervenym hardtopem ....... to by se mi libilo :-)) -
pallas 25.04.01 17:26
« Re: Projekt CarManager
ok King, mas pravdu ze som sa sekol v prvom dojme... ale to je asi profesionalna deformacia. Robim v IT firme, prevadzkujeme jednu dost navstevovanu www stranku, a kazdu chvilu sa ma niekto pyta, ze ma taku a taku stranku, ma na nej fotky svojho auta a ze kolko mu dame ked da na svoju stranku (niekde na freeweb serveri) banner na nasu stranku... pritom navstevnost jeho a nasa je mozno 1:1000, v tom lepsom pripade. Ak som zareagoval ako som zareagoval, tak asi preto ze som nevedel ze sa jedna o APLIKACIU, nie o ODKAZ na stranky. Napriek tomu si myslim, ze aj auto.cz bude suhlasit so spolupracou jedine vtedy, ak bude aplikacia priamo u nich na serveri. -
Copak o to, ja bych na ESP zas tak netrval. Uz jsi videl Ferrari s ESP? S2000 si fakt nechce hrat na sportak, na rozdil od BMW Z3, nebo TTcka a dalsich, S2000 sportak JE. Je fuk, kdo ma lepsi jizdni vlastnosti, protoze tady se neposuzuje to, jak co sedi a jestli nejde utrhnout, jako spis kolik usili musis vynalozit na jeho zkroceni. Ovsem na rozdil od minuleho porsche 911, ktere se pry krotilo dost ztezi, se S2000 zvlada lehce, ovsem je treba mooooc zkusenosti. A o to asi u sportaku jde. U toho, ktery za sportak povazuji znalci, ne verejnost, ktera si medi v suverennich jizdnich vlastnostech. Ja bych spis byl za ESP u acco a civi, nez u eSka.

Rezervace na: stolejda@honda-stodulky.cz.
S pozdravem KS z HS.