HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  14:36

« Re: Civi 5D

Chlapi,strsne me tady tyrate,chci si koupit 3 roky stareho Civica v sedanu a ted jak slysim ten chvalozpev na noveho 5D,tak mi to proste neda.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  14:04

Jeste k motoru 1.6VTEC u noveho Civi. Pro srovnani jsem si projel Alfu 147 s 1.6 (88kW). To auticko je super, trosku drahe :-( , ale motor se mi libil vic u 5D Civi.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  11:24

« Re: Novy 2.0 iVTEC

Projeti Streamu v nejblizsi dobe nejspis nehrozi. Az tak nekdy v cervnu :-(( Pochybuju, ze by nas s tim pustili na silnice tak dlouho pred oficialnim uvedenim na trh.

Ale krivky toc. momentu a vykonu noveho i-VTECu jsou hezke :-) Uz se tesim na novou generaci Acco s i-VTECem :-))
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.01  10:53

« testik

Tak jsem videl a vyzkousel ve Stodulkach noveho Civica 5D - panove kdo mate 2 deti, manzelku, psa a pul milionu nevahejte, je to auto prave pro Vas.Vyborna je vybava i vyrobni zpracovani. Ale motor (jel jsem v 1,6 myslim) neni tak silny od nizkych otacek, jak zde uz nekde padlo, jeli jsme ovsem ve trech lidech a ja jsem zvykly jezdit vetsinou sam. Zvlastni znameni - spousty drzaku na napoje.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  10:47

« Novy 2.0 iVTEC

Dival jsem se na momentovou krivku toho noveho 2.0 iVTEC. Vypada to zajimave, mam ten dojem, ze to bude hodne znat. Dejte vedet az projedete ten Stream.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  09:09

2 Jirik & JardaBar: tak si tam taky prohlednete Stream, mel by tam jeste byt.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.01  08:03

Ja tam jdu ve ctvrtek. Koukam, ze je budem stat dooost benzinu :)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.01  18:47

zitra jej take pujdu vyzkouset do Stodulek. uz se docela tesim.
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 30.04.01  16:57

« to discipline

Honda CR a Honda SR je to iste...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.01  14:58

2pallas: To je dobre, ze zacala byt Honda CR (SR nedokazu posoudit). Uz bylo nacase....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…