HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Honda Fitta
Dobra zprava - Za mesic a dva dny bude v Japonsku predstaven nejmensi model Hondy - nastupce Loga s nazvem Fitta. Fottecky posilam jako obv. Bude mit motor i-VTEC 1,3 l (hledme hledme :-)), to by mohlo byt dobre, nejakych 70 kW??? Jak uvidite, vypada to dobre. Spatna zprava - nebude se asi dovazet do CR, protoze bude moc drahy, protoze se nebude delat ve Swindonu jak se puvodne predpokladalo, protoze se bude delat jen Japonsku, protoze proto :(. Hezka veta. ..... Takze je nam to vlastne houby platny :-( -
« Civic 5D - moje dojmy
Predem dekuji Honde-Stodulky a panu Stolejdovi za moznost svezeni.
Co se mi libilo:
saltrpaka, volant (posilovac), zkratka vse k rizeni, vsechno padlo do ruky
halda mista (mam 191cm a vzadu jsem si pohodlne sednul), docela dobry vyhled, pohodli (ale ne takove jako u Focusu), tichy chod motoru, pro Pallase: dvere maji pri zavirani pekny zvuk
co se mi nelibilo:
motor nebyl jeste zcela zajety, tak ze to bylo dost liny (nahore i dole), ovsem musim poznamenat, ze jsme tam sedeli tri, zvuk motoru uz taky neni klasicka Honda, spis takovy bucak
Jeste jsem si prohledl ostatni modely a nejvice by mi asi sedel Coupe.
Mejte se -
« Re: Civi 5D
2King: 4D je sice jinak zprevodovane, ale jen 1 a 2. Zbytek je stejny. 5D je nepatrne tezsi. Takze si myslim, ze to bylo nezajetym motorem.
Ta vterina u 0-100km/h je nepochybne delsimi prevody 1 a 2 u 5D a u obou aut pro 100km/h musis radit trojku. Stejne si ale myslim, ze zrychleni 0-100 je dost nezajimavy udaj ;-) -
« Tricko Honda
Kazdy spravny Hondak by si pro nej mel skocit - kdy neco od Hondy dostaneme, ze jo? Krome zvysovani cen :-/. Vzpominate si jeste na tu hruzu pred rokem v kampani s formulkou BAR? Tak to nove je z o chlup kvalitnejsi bavlny (o maly chlup), takze krok kupredu :-). Ovsem memu exemplari vydrzi potisk asi jen do prvniho prani. Alespon ten na prsou. Velky pekny cerveny napis Honda na zadech se zda byt lepsi. Asi to pujdu do Stodulek reklamovat :-)). Co na to KS z HS? Takze vzhuru za trickama :-). Jo - spocitejte si drzacky na napoje :-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!