HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  19:28

« Re: pallas dakuje...

Tento tyden jsem cetl test Citr. Xsara v MFDnes a dopadl dost bidne. Zhanili podvozek i motor. Ja jsem s Xsarou nejel tak ze nevim, na kolik to bude pravda.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  19:24

« Re: Honda Fitta

Bezva zprava, ale spatne konci :)
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 04.05.01  11:59

« pallas dakuje...

... za priebezne spravy o zvuku zatvarania dveri na Civicu :-))
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.01  07:54

« Honda Fitta

Dobra zprava - Za mesic a dva dny bude v Japonsku predstaven nejmensi model Hondy - nastupce Loga s nazvem Fitta. Fottecky posilam jako obv. Bude mit motor i-VTEC 1,3 l (hledme hledme :-)), to by mohlo byt dobre, nejakych 70 kW??? Jak uvidite, vypada to dobre. Spatna zprava - nebude se asi dovazet do CR, protoze bude moc drahy, protoze se nebude delat ve Swindonu jak se puvodne predpokladalo, protoze se bude delat jen Japonsku, protoze proto :(. Hezka veta. ..... Takze je nam to vlastne houby platny :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  07:41

« Re: graf

myslim ze je mam. Ozvi se na m.f@centrum.cz, napises mi adresu a poslu ti to. V elektronicke podobe to nemam :-(
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.01  07:12

« graf

Zdar hondaci,zajimal by mne prubeh krout. momentu , spotreba atd. u Acco 94 96kW motoru.Muzete me dat nejaky odkaz na www stranky,pripadne nejake grafy poslat? Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.01  07:04

« Re: Civi 5D

Jo jo, asi to pujdu projet jeste zajete. Udaj o zrychleni je VELMI nepodstatny, ale vetsina lidi kteri nemaji moznost primeho srovnani sleduje v udajich maximalku a zrychleni s vykonem.
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.01  18:20

« Civic 5D - moje dojmy

Predem dekuji Honde-Stodulky a panu Stolejdovi za moznost svezeni.

Co se mi libilo:

saltrpaka, volant (posilovac), zkratka vse k rizeni, vsechno padlo do ruky

halda mista (mam 191cm a vzadu jsem si pohodlne sednul), docela dobry vyhled, pohodli (ale ne takove jako u Focusu), tichy chod motoru, pro Pallase: dvere maji pri zavirani pekny zvuk

co se mi nelibilo:

motor nebyl jeste zcela zajety, tak ze to bylo dost liny (nahore i dole), ovsem musim poznamenat, ze jsme tam sedeli tri, zvuk motoru uz taky neni klasicka Honda, spis takovy bucak

Jeste jsem si prohledl ostatni modely a nejvice by mi asi sedel Coupe.

Mejte se
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.01  17:08

« Re: Civi 5D

2King: 4D je sice jinak zprevodovane, ale jen 1 a 2. Zbytek je stejny. 5D je nepatrne tezsi. Takze si myslim, ze to bylo nezajetym motorem.

Ta vterina u 0-100km/h je nepochybne delsimi prevody 1 a 2 u 5D a u obou aut pro 100km/h musis radit trojku. Stejne si ale myslim, ze zrychleni 0-100 je dost nezajimavy udaj ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.01  16:49

« Tricko Honda

Kazdy spravny Hondak by si pro nej mel skocit - kdy neco od Hondy dostaneme, ze jo? Krome zvysovani cen :-/. Vzpominate si jeste na tu hruzu pred rokem v kampani s formulkou BAR? Tak to nove je z o chlup kvalitnejsi bavlny (o maly chlup), takze krok kupredu :-). Ovsem memu exemplari vydrzi potisk asi jen do prvniho prani. Alespon ten na prsou. Velky pekny cerveny napis Honda na zadech se zda byt lepsi. Asi to pujdu do Stodulek reklamovat :-)). Co na to KS z HS? Takze vzhuru za trickama :-). Jo - spocitejte si drzacky na napoje :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…