HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:07

« Re: Zkusenost se civic type r

Má R ESP ? ASR ?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:07

« Re: ????

Neboj se honda pracuje na mnoha projektech ktere nebudou az tak vydelecne ale chteji hondu proslavit tim co dovede. tak se muzem na hodne veci tesit.
  • 00 Reagovat !

foto

31.01.02  14:02

« Zkusenost se civic type r

Tak je to tady honda dovezla dva kusy typerek do cech jeden kousek zkousl honda stodulky a druhy kousek novinari a tim jsem prave mel moznost se projet a reknu vam je to parada podvozek vyladeny jak to slo no proste jedna basen porad jsem mel rezervu tak 30% do zatacky sedi jak pribitej a to tam jsou 205 pneu.. Razeni j e pradni ale kratke sam mam hondu civic 1,5 vtec a mohu jet na 4 ku treba i 210 km/h ale tady je to jinak jedete maximalne 160 a hned si to bere 5 dveste je tam hned ale reknu vam kdyz jsem vyjel na dalnici tak me nikdo nechtel poustet a nebo tam vjel kazdej si urcite rika nejaka vydechla hodnicka se na me lepi ten me stejne nepredjede to bylo napr s fabiji jel 180 a myslel si ze ho nemam sanci predjet tak mu prece nebudu uhybat no nic to jsou jen uryvky z meho zazitku. kdyby jste meli jake koliv otazky tak se ptejte a taky bych byl rad za jakou koliv informaci :))) ps: je to parada
  • « 00 Reagovat !

foto

31.01.02  13:47

« Re: Bervid Tuning Show Brno jaro 2002

Cau rad bych jel na jare do brna . Hondu mam a jestli te mohu poprosit o nejake blizsi informace dik.
  • 00 Reagovat !

foto

30.01.02  23:42

« Vytunovanej Civic

Ahoj lidi. Chci se jen zeptat, jestli v tomto foru neni nahodou majitel krasneho vysperkovaneho tmaveho Civica (rok max. 1995). SPZ LT? 44-24 (to trweti pismenko si fakt nepamatuju).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  08:12

« Re: ????

Myslim, ze to konceptem nadale zustane. Je to moc vychytane auto, ktere se asi Honda neodvazi vyrabet. A kdyz, tak my ho uvidime jako dedci ;), budem do nej moc klepat holema, cucet na nej zpoza sodovkovych skel a rikat no konecne :)))
    Honda ukazala co dovede vyrobit a vymyslet, ale prodej a ziskovost je nekde jinde :((
  • 00 Reagovat !

foto

25.01.02  06:39

« Bervid Tuning Show Brno jaro 2002

Cau lidi, zajimalo by me, jestli se nekdo z Vas Hondistu tady chysta ne letosni jarni tuningovy svatek do Brna. Budu to malinko spoluorganizovat, takze pokud nekdo z svou vymazlenou hondickou pojede, bylo by fajn, aby o sobe dal vedet.
  • 00 Reagovat !

foto petous

petous 22.01.02  21:22

« Civiv Type-R v CR

Co říkáte na cenu? Mne trochu šokovala, čekal jsem cca 720kKč po přepočtu z € případně i trochu méně, páč jsou u nás obecně trochu nižší ceny než v €zóně. Jsem zvědavej, jestli jim to budou lidi za ty prachy kupovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.02  09:28

« Re: Zimáky

byl jsem se na ne mrknout, ve skutecnosti jsou to 185ky. jedna nebo dve gumy jsou trochu sjety ke strane, disky jsou OK
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  22:01

« Re: Zimáky

Hele, tyhle peníze dáš jenom za nové originál poklice. Ty gumy jsou k nim zadarmo i s plecháčema? Fakt škoda,že to nemám na co obout :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…