HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Zkusenost se civic type r
Tak je to tady honda dovezla dva kusy typerek do cech jeden kousek zkousl honda stodulky a druhy kousek novinari a tim jsem prave mel moznost se projet a reknu vam je to parada podvozek vyladeny jak to slo no proste jedna basen porad jsem mel rezervu tak 30% do zatacky sedi jak pribitej a to tam jsou 205 pneu.. Razeni j e pradni ale kratke sam mam hondu civic 1,5 vtec a mohu jet na 4 ku treba i 210 km/h ale tady je to jinak jedete maximalne 160 a hned si to bere 5 dveste je tam hned ale reknu vam kdyz jsem vyjel na dalnici tak me nikdo nechtel poustet a nebo tam vjel kazdej si urcite rika nejaka vydechla hodnicka se na me lepi ten me stejne nepredjede to bylo napr s fabiji jel 180 a myslel si ze ho nemam sanci predjet tak mu prece nebudu uhybat no nic to jsou jen uryvky z meho zazitku. kdyby jste meli jake koliv otazky tak se ptejte a taky bych byl rad za jakou koliv informaci :))) ps: je to parada -
« Re: ????
Myslim, ze to konceptem nadale zustane. Je to moc vychytane auto, ktere se asi Honda neodvazi vyrabet. A kdyz, tak my ho uvidime jako dedci ;), budem do nej moc klepat holema, cucet na nej zpoza sodovkovych skel a rikat no konecne :)))
Honda ukazala co dovede vyrobit a vymyslet, ale prodej a ziskovost je nekde jinde :(( -
« Bervid Tuning Show Brno jaro 2002
Cau lidi, zajimalo by me, jestli se nekdo z Vas Hondistu tady chysta ne letosni jarni tuningovy svatek do Brna. Budu to malinko spoluorganizovat, takze pokud nekdo z svou vymazlenou hondickou pojede, bylo by fajn, aby o sobe dal vedet.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!