HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
pallas 09.05.01 14:08
« Re: pallas dakuje...
jeej king, dik ze si sa ma zastal. cital som ten test v MF len dnes, a teda neviem, ale pripada mi to ze toho novinara asi cesky importer slabo motivoval, resp. ho priamo nastval niecim (nepozval ich na premieru C5 na Gibraltar??). V rovnakom case ako vysiel ten test v MFF som cital asi 4 dalsie testy, a vsetky boli pozitivne. BTW musim ti dat zapravdu, ani mne sa novy face Xsary nepaci, ten povodny bol lepsi, auto vyzeralo nizsie, dynamickejsie ... no co uz. -
« VTEC vs. Valvetronic
Dosud jediny system, ktery menili zdvih ventilu a ktery mela Honda, jak se zda je predstizen. Bavoraci uz umi menit zdvih prubezne a ne skokove. Zatim ten motor nicmoc, ale az se vypracuji, no nevim. A Toyota chysta VVTL-i, ktery ma take menit zdvih, asi dlouho i-VTEC Honde stacit nebude. Zase bude muset prijit s necim novym. Odhaduji - tak do dvou let. Jo a cetl jsem docela kladne testy na nove Civi. Ty stavajici vzdy stavely na nejakem nedostatku, ty v Auto RATING c. 5 znely docela objektivne. -
« Re: Honda Fitta
2 flash - sorracz, rozesilal jsem to tentokrat trochu zmatecne a asi jsi mi vypadl (kdovi kdo jeste) :-(. 2 georgo - protoze nemam cas ani chut na to delat nejaky web na novinky (na to mam jardubara :-)), tak zatim vse rozesilam emailem tem, kteri daji adresu a nemaji ji moc dlouhou :-)). Dej mejl, budes dostavat obrazky, nebo hod kontakt na m.f@centrum.cz. -
tentokrate se musim pallase zastat a opet se potvrzuje nemohoucnost a amaterismus tzv. testmanu MFD (zaclo to fabii, pokracovalo fabii combi a dal uz jsem to radsi necetl). Xsara ma velmi dobry podvozek, trochu potize ma na nerovnostech pri prazdnem zadku (bez lidi a zavazadel) - pak trochu odskakuje - negativum jinak fikane samoriditelne napravy. Tohle chovani je vsak na hony vzdalene tomu, aby se mohlo nejak zvlast kritizovat. Rizeni ma presnejsi nez astra a golf, jizdni vlastnosti taky. nevim, jaky mela MFD motor, ale ta 1,8 je stejne dobra jako 1,6 u civiku (coz je docela pochvala :-) Jen interier je hnusny a divna sedadla, spolu s hnusnym ksichtikem po faceliftu :-( -
To JardaBar
Prosim te jenom toho Pallase neprovokuj nebo jak zase zacne tvrdit ze tu Xsaru testovali nejaci blbouni a ze to neni mozne, ze to je uplne vubec nejlepsi autio, tak se dam na modleni :)))
To Pallas : Ty bys mohl delat pro Hondu statistiku o zavirani dveri u 5D ?? Uz mas takovzch udaji ze by se to dalo i prodat :)))