HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  13:25

« Re: Euro STC - Silverstone

Villeneuve toho tentokrat opravdu moc nepredvedl. Ale dva Jordany na startu, to bylo jako z hororu :-((( Aspon ze Panis ma nejake body.

Nastesti je Williams-BMW sice rychly, ale do spolehlivosti ma daleko.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  13:06

« Re: S2000 :-(

2Ivo: docela souhlas, bohuzel zijeme v oblasti nizkych zajmu Hondy. Ze by se tady zacala prodavat Acura asi nehrozi. Takze nezbyva nez: 1. prestehovat se do US, 2. kupovat auta pod 1M 3. zmenit znacku.

Pod 1M si ale u H. koupis docela povedena vozitka, z nichz asi tak polovina ma sportovniho ducha (Acco - a nejen TR, Civi 3D - no to uvidime) a snad se bude vozit i nova Integra.

Btw. nebyl jsi minuly tyden ve Stodulkach? Jel jsem kolem a stalo tam cerne Acco :-) Znacky jsem si nevsiml...
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.01  12:37

« Euro STC - Silverstone

Tarquini s Accem vyhral oba dva zavody. V SuperProds vyhral Peter Kox, ale jiz v BMW.
    Villeneuve byl tentokrat vazne spatny, me obhajoby zacinaji kulhat. Ale ma pry vyhrezlou plotynku a za jizdy hrozne trpi. :)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 15.05.01  08:47

« Re: Civi 5d

ak mozem ja - do opla by som nikdy nesiel
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.01  23:10

« Re: Civi 5d

"Kingu" jsem poprvé v MotorCafé a jevíš se mi jako největší znalec Hond. Kdyby tě to neobtěžovalo žádám Tě o radu. Rozhoduju se mezi tou novou Hondou a Oplem Astrou, projela jsem obě a nevím, cena je stejná a podmínky prodeje taky. Honda se mi zdá živější, modernější a taky trošku míň hlučná, ale doposavad jsem měla jen oply, tak nevim do čeho jít. Astra chodí na prohlídky až po 30ti tis., ale Honda má zase tři roky záruku, což má astra jen jeden rok. Kdyby tě to neobtěžovalo tak mi prosím sděl svůj názor. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.01  12:56

nadeje umira posledni...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.01  12:55

« Re: Civic5D

Jsem zvykly, ze do 6000 roste tah motoru a "kraval". U noveho 1.6 5D - skoro stejny zvuk od 4000 do 7000 (tam nekde zapracoval omezovac) a vykon - optimum bylo motor tocit tak 3500 - 6000, ta spicka nahore chybela. Ale celkova dynamika byla dobra, urcite tenhle motor bude vyhovovat vice lidem, kteri netouzi po adrenalinu.
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.01  12:47

« Civic5D

Jiriku ty jsi jel s novym Civi5D taky ve Stodulkach? Jak se ti zdal motor?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.01  12:46

ivo, Jirik: To chce cas. :))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.01  11:51

2Jirik: zda se, ze mame na to stejny nazor.

K te F1. Priznejme si, ze Honda hraje druhe housle. Nezda se, ze jsou schopni bojovat o prvenstvi, pokud se ti vpredu "nevystrili" nebo jim klekne technika.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…