HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: S2000 :-(
2Ivo: docela souhlas, bohuzel zijeme v oblasti nizkych zajmu Hondy. Ze by se tady zacala prodavat Acura asi nehrozi. Takze nezbyva nez: 1. prestehovat se do US, 2. kupovat auta pod 1M 3. zmenit znacku.
Pod 1M si ale u H. koupis docela povedena vozitka, z nichz asi tak polovina ma sportovniho ducha (Acco - a nejen TR, Civi 3D - no to uvidime) a snad se bude vozit i nova Integra.
Btw. nebyl jsi minuly tyden ve Stodulkach? Jel jsem kolem a stalo tam cerne Acco :-) Znacky jsem si nevsiml... -
« Re: Civi 5d
"Kingu" jsem poprvé v MotorCafé a jevíš se mi jako největší znalec Hond. Kdyby tě to neobtěžovalo žádám Tě o radu. Rozhoduju se mezi tou novou Hondou a Oplem Astrou, projela jsem obě a nevím, cena je stejná a podmínky prodeje taky. Honda se mi zdá živější, modernější a taky trošku míň hlučná, ale doposavad jsem měla jen oply, tak nevim do čeho jít. Astra chodí na prohlídky až po 30ti tis., ale Honda má zase tři roky záruku, což má astra jen jeden rok. Kdyby tě to neobtěžovalo tak mi prosím sděl svůj názor. Díky -
« Re: Civic5D
Jsem zvykly, ze do 6000 roste tah motoru a "kraval". U noveho 1.6 5D - skoro stejny zvuk od 4000 do 7000 (tam nekde zapracoval omezovac) a vykon - optimum bylo motor tocit tak 3500 - 6000, ta spicka nahore chybela. Ale celkova dynamika byla dobra, urcite tenhle motor bude vyhovovat vice lidem, kteri netouzi po adrenalinu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Nastesti je Williams-BMW sice rychly, ale do spolehlivosti ma daleko.