HONDA - CLUB
"-- skrytý --" 16.05.01 09:36
« Re: Civi 5d
Inak uz aj Opel pomaly upusta od toho 16V, vid vectra 1.8 (aj ked je 16V uz sa tak neoznacuje, na jednej strane pretoze ma 125k a ta co sa oznacovala 16V mala 118k), a co sa tyka spotreby tak to neviem posudit rozdiel, pretoze mne to podla "papierov" nikdy nezralo :-) Cim mensi motor tym viac som prekonaval max. spotrebu a cim vacsi tym som ju podliezal (vacsi je u mna od 2.5 :-) Ja po svojich skusenostiach so servisom Honda by som si ju uz nekupil (ale moja firma je specificky zakaznik takze to nie je az take rozhodujuce). Podla toho co tu citam som asi mal smolu na servis a na zavadu. :) -
« Re: Civi 5d
Udrzba neni drazsi, a kdyz, tak ne o moc. Civi 5D jsou vyrabeny v Evrope. Ja osobne bych nad oplem nikdy nepremyslel, volil bych vzdy Hondu. Ona je vzdy trochu technicky popredu, v motorech hodne (kdy naposledy Honda upozornovala, ze ma motory 16V?). A ty nove civi maji motory s fantastickym pomerem vykon/spotreba, rekl bych, ze bezkonkurencni. VTEC dela sve. -
"-- skrytý --" 15.05.01 17:47
« Re: Civi 5d
Zive auto ma mestsku prevadzku? Zase subjektivita :-) Osobne sa mi paci 1.8 16V (u Opelu (aj ked zase taka mantzel 2.0 16V turbo 300k, 6 speed asi tiez nie je leniva :)) Pre "neveriacich" mozem ukazat Astru 1.6 16V 5dv, 100.000km, normalny servis, celkove naklady nad ramec beznych servisnych 0,- SKK. Zavady bezne u Astry skludom popisem bud sem alebo do mailu. Co sa tyka hondy nemozem sluzit, pretoze jedina honda co sme mali uz tu myslim bola popisana (patalie so servisom atd.). A urcite su tu povolanejsi :) -
« Re: Civi 5d
Kluci dík moc za zájem!!!
Opel nabízí Astru selection 1,6 16V v plný výbavě jako má Honda a zhruba za stejnou cenu. K poznámce o barvě dodávám, že barva nejezdí, potřebuju živý auto na městský provoz a na občasné "myšky". Vždycky jsem chtěla Astru, ale Honda mě fakt zaujala, jenže prej je japonec dražší na údržbu a hůř se pak prodává, tak vážně nevím. -
"-- skrytý --" 15.05.01 15:50
« Re: Civi 5d
No neda mi nerypnut :))) Ty by si matuS nesiel do ziadneho nemeckeho auta :-) Zase treba vediet co kocka ocakava od auta :-) a naco je zvyknuta, aby sa nestalo nieco take ako kamosova zena, ktora sice zvyknuta na "urcity" typ auta (honda accord coupe) presadla do bmw 328 coupe a to auto jej stale nejak nesedi, stale tvrdi, ze je to zle auto :)))) a najvacsi argument je ten, ze honda bola strieborna a toto je cierne! -
« Re: S2000 :-(
2Discipline: Ja si myslim, ze si rozumime. To jsou spise hypoteticke uvahy, co kdyby ... Jinak ten Acc urcite nebyl muj, ale ta cerna mu slusi, ne ;-)? Akorat, ted myju auto rucne. Jednou jsem ho protahl myckou a mam ten dojem, ze to hned tak zase neudelam :-(