HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.01  09:36

« Re: Civi 5d

Inak uz aj Opel pomaly upusta od toho 16V, vid vectra 1.8 (aj ked je 16V uz sa tak neoznacuje, na jednej strane pretoze ma 125k a ta co sa oznacovala 16V mala 118k), a co sa tyka spotreby tak to neviem posudit rozdiel, pretoze mne to podla "papierov" nikdy nezralo :-) Cim mensi motor tym viac som prekonaval max. spotrebu a cim vacsi tym som ju podliezal (vacsi je u mna od 2.5 :-) Ja po svojich skusenostiach so servisom Honda by som si ju uz nekupil (ale moja firma je specificky zakaznik takze to nie je az take rozhodujuce). Podla toho co tu citam som asi mal smolu na servis a na zavadu. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.01  08:36

Udrzba neni drazsi, a kdyz, tak ne o moc. Civi 5D jsou vyrabeny v Evrope. Ja osobne bych nad oplem nikdy nepremyslel, volil bych vzdy Hondu. Ona je vzdy trochu technicky popredu, v motorech hodne (kdy naposledy Honda upozornovala, ze ma motory 16V?). A ty nove civi maji motory s fantastickym pomerem vykon/spotreba, rekl bych, ze bezkonkurencni. VTEC dela sve.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  21:00

« Re: Honda Fitta

To King:omlouvam se,ze to tak dlouho trvalo.Chtel jsem poslat mail na kontakt co jsi uvedl,ale nejak mi to neslo.Predem dekuji.Moje adresa je papageorgo@volny.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.01  17:47

Zive auto ma mestsku prevadzku? Zase subjektivita :-) Osobne sa mi paci 1.8 16V (u Opelu (aj ked zase taka mantzel 2.0 16V turbo 300k, 6 speed asi tiez nie je leniva :)) Pre "neveriacich" mozem ukazat Astru 1.6 16V 5dv, 100.000km, normalny servis, celkove naklady nad ramec beznych servisnych 0,- SKK. Zavady bezne u Astry skludom popisem bud sem alebo do mailu. Co sa tyka hondy nemozem sluzit, pretoze jedina honda co sme mali uz tu myslim bola popisana (patalie so servisom atd.). A urcite su tu povolanejsi :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  17:21

Kluci dík moc za zájem!!!
    Opel nabízí Astru selection 1,6 16V v plný výbavě jako má Honda a zhruba za stejnou cenu. K poznámce o barvě dodávám, že barva nejezdí, potřebuju živý auto na městský provoz a na občasné "myšky". Vždycky jsem chtěla Astru, ale Honda mě fakt zaujala, jenže prej je japonec dražší na údržbu a hůř se pak prodává, tak vážně nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  16:14

« Re: S2000 :-(

Kdyz jsem v servise videl auto po mycce, ktere se nezvedl valec a tim postizenym aute byl Civi coupe, tak jsem se zarelkl a v zivote jsem svou hondu nepustil do mycky. Aspon vidim vsechny sramy.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  15:55

2kamila13: King ti urcite dobre zduvodni proc Hondu - az se objevi :-)

Abychom se nebavili obecne: ktere modely od Oplu a Hondy mas na mysli (motor, vybava...)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.01  15:50

No neda mi nerypnut :))) Ty by si matuS nesiel do ziadneho nemeckeho auta :-) Zase treba vediet co kocka ocakava od auta :-) a naco je zvyknuta, aby sa nestalo nieco take ako kamosova zena, ktora sice zvyknuta na "urcity" typ auta (honda accord coupe) presadla do bmw 328 coupe a to auto jej stale nejak nesedi, stale tvrdi, ze je to zle auto :)))) a najvacsi argument je ten, ze honda bola strieborna a toto je cierne!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  15:35

2Ivo: to byl presne ten duvod, proc jsem si koupil Acco stribrne. Predtim jsem mel tmavomodre a po kazdem prujezdu myckou jsem si rikal, ze uz to nikdy neudelam. Ta cerna na tom bude jeste hur :-( Ale moc mu slusi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.01  15:14

2Discipline: Ja si myslim, ze si rozumime. To jsou spise hypoteticke uvahy, co kdyby ... Jinak ten Acc urcite nebyl muj, ale ta cerna mu slusi, ne ;-)? Akorat, ted myju auto rucne. Jednou jsem ho protahl myckou a mam ten dojem, ze to hned tak zase neudelam :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…