HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.05.01  18:22

« Re: Civi 5d

To Skdk: Proboha co to bylo za uchylnej servis, aby 3 mesice menil tlumice? Asi by si ho sem mel napsat, aby se mu ostatni vyhnuli!!! Vymena tlumicu je zalezitost cca 2h, jo a u Auto Stangl za ni chteji 1600,- Proc platit v nejakem neschopnem i kdyz znackovem servisu?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.01  17:49

tak to je opravdu velky rozdil, ale uz je to davno odepsane a prebolene. Ale 7,000Kc bylo urcite vubec nejmene co jsem kdy platil za prohlidku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.01  17:21

Mam to, stalo to 6932SKK a je v tom aj demontaz stareho a namontovanie noveho vyfuku (remus).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.01  17:17

Niet lahsej pomoci ako zobrat kopie papierov a poslat ich do Opel C&S, neboj sa na ich miesto sa radi natlacia ini. Pozriem kolko stalo 60tis mna. Inak C&S posiela taky papier ako si spokojny so servisom, predajom a tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.01  17:02

Vymena oleje u civi 5D (ja mam jeste co 10 000 nebo jedno za rok) asi 2500. Drazsi jsou sude (20 tis, atd.)a nejdrazsi je 40 tis, 80 tis atd, to se meni kdeco (svicky, prev. olej atd) a to stoji asi tak 6-8 tis. Jinak predni blatnik asi 4500 Kc. Honda urcite neni drazsi, a kdyz, tak o malinko.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.01  16:31

nakladne mi prislo, ze tusim ve 60,000km jsem platil 33,000Kc. Pravidelne jsem tez dostaval dvoustrankove vyjezdy co vsechno menili a co vsechno utahli. ale treba me jen okradali.
    U Hondy platim mene.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.01  16:06

Co je to nakladny a drahy? To je to, ze za olej ti miesto 1200 zaratali 5000? Inak co sa tyka servisu (bezneho) vsetky auta sa mi zdaju rovnako drahe. A pokial to rozbijem (alebo do mna niekto nabura) mam poistovnu takze okrem spoluucasti ma nic ine netrapi. Cena servisu ma tiez netrapi, pretoze je to u mna nakladova polozka. Jedine co ma u hondy trapilo, ze mi 3 mesiace!!!! menili tlmice! To ma priam nasr*lo. Pritom Legend coupe by som bral vsetkymi 10timi :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.05.01  15:54

K tym jazdym vlastnostiam: moj sukromny nazor je prave opacny, treba vsak povedat ze na civicu (starom) som najazdil iba 2 alebo 3 tisic.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.01  11:56

ja jsem byl cca 5 let vlastnikem Astry (predchozi model) a muzu rict, ze servis u nejmenovaneho dealera na Praze 3 byl velice nakladny az drahy.Na druhou stranu mimo tyto servisni rutiny (po 15,000km)jsem mel jen jednu nebo dve zavady (nefunkcni motorek zadniho sterace a jeste neco uz nevim presne. Ted jsem zatim spokojenym vlastnikem Civica 3D a hlavne motoricky je to o necem uplne jinem, totez plati pro ovladatelnost a stabilitu za vyssich rychlosti. Ale novou Astru neznam, treba je lepsi.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 16.05.01  09:52

skkd> co ocakava od auta? myslim ze honda toho poskytuje viac ako opel. vo vsetkych smeroch - kvalita spracovania je urcite lepsia ako u opla, jazdne vlastnosti tiez. navyse honda je aj pekna. zasa je pravda ze servis je troska drahsi, predaj troska tazsi, ale u takeho maleho auta ten cenovy rozdiel pri predaji bude naozaj minimalny...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…