HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  10:14

« Re: F1

King vecny optimista. Ale porad zustava pravdou, ze Honda hraje v F1 druhe housle. Mozna treti. Porad ne a ne natrhnout pr...
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.01  09:58

« F1

Tak mame zase 4. mistecko, skoda ze ne 3. :-(. Tak nevim jestli se mi to zda, nebo se vraci Zakovi forma? - dokonce jedno nejryclejsi kolo. jen jsem v jeho pripade byl az do posledniho kola jak na jehlach, aby to taky neposlal nekam do svodidel - to on rad :-) A BMW opet nezklamaly :-)). JPM ma jeste moc adrenalinu, doufam, ze se pristi rok uz bude divat na Monako s respektem :-/. A RF dopadl jako chudak Truhlik. Jen skoda Jordanu, mohlo byt jeste o bodik pro Hondu vic :-(. Trulli musi byt uz dost nas.... - vloni to bylo to same a HHF jakbysmet. Vloni ho 3. misto premotivovalo a crashnul, letos taky dopadl bidne :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  09:51

« Re: verbung

Tak ted jsem a little bit mimo. Nevim, proc by ATR ve srovnani s AR 156 2.5 mel byt na silnici pomalejsi. Vzhledem k odladeni podvozku obou aut - a i vykonu ti muim rict, ze jsi bohuzel trochu vedle. AR 156 2.5 je naprosto super (mel jsem ji v kombiku), ale ATR je jeste nekde uplne jinde. A krome me si to mysli treba i Darren Manning (F3000), kdyz rikal, ze na suchu je ATR jeste lepsi nez stavajici Impreza WRX. A jiste uznas sam, ze srovnavat 156 s WRX jaksi nejde.
  • 00 Reagovat !

foto

26.05.01  00:00

« zprava

Uz kolikrat jsem cetl rubriku "stara nova auta" v MF Dnes a hodne casto tam pan Kuzel (AAA Auto Praha) pri vyberu z nekolika vozu uprednostni Hondu. A jako plus uvede vzdy bezva motory, kvalitu zpracovani a super jizdni vlastnosti. To potesi :).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  12:55

Velky tresk je p..., jestli myslis tohle. Doufam, ze k tomu nedojde. Ale kdyz se na to divam v historickych souvislostech a podivam se na Zapad, tak proste utlum a veci s tim spojene neco stoji. Ale jedno i druhe si na sebe a na prachy na likvidaci vydelalo. Dzulezite je provozovat tyhle veci v rozumne mire.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:33

nevim jiriku, mozna mame odlisne informace, ale asi jsi slysel o revitalizaci a podobnych programech MOP?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  11:09

To pd: Jezdis casto do Dolomit, ze jo? Je to tam opravdu nadhera. Jen ta poznamka, ze se prachy serou do dolu a huti je trochu mimo. Ale to je o necem jinem.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.05.01  09:33

ja jezdim do severni italie kazdou chvili a italove davaji kour svym autum bez vahani a vsude. pri jejich cenach za benzin je to celkem obdivuhodne, ceske setrilky pocitajici unikajici halere pri rychlejsim rozjedu tam moc nepotkate. ale na druhou stranu konkretne v Trentinu jsou silnice naprosto super to si vzdy ja i muj civic lebedime na 100%, je to zazitek a clovek oceni svoje rozhodnuti proc si vlastne koupil auto Honda.Asi tam ty nekrestansky dane za benzin jdou i do silnic nejen do huti a zelezaren jako tady. :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

24.05.01  15:48

To magic: Nekolikrat jsem byl v Italii a Talosi vzdy AR davali plny kour. Tak jsem si rikal, jak dlouho jim ta auta mohou vydrzet. Ale jinak v pohode.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.05.01  12:08

« verbung

Nechtel jsem delat potize nebo zlou krev, ale my hovorime kazdy o necem jinem. Absolutne mne nezajima hodnota zrychleni z 0 - 100 km/h, maximalka a dalsi tabulkove hodnoty. Nejsou vubec dulezite. Mel jsem na mysli REALNOU rychlost vozu - tj. za jakou dobu je nejdrive schopen prekonat vzdalenost z bodu A do bodu B po beznych silnicich (nikoliv po absolutni rovine). To je pro mne rychlost auta. Zde vsak hraje roli mnohem vice faktoru, nez jen vykon. Navic Accord Type-R je pro mne srovnatelny spise se 156 2.5 V6, nebot kategorii 2,2 litru nepovazuji za beznou. A to sorry, ale ......to je fuk. A k tem Talosum: kazdej Spagetackej trouba ti doma ve stodole zakouzli s AR mnohem lip, nez autorizovanej znackovej megaservis v Nemecku, Rakousku nebo Cesku. Nevim, proc je to tak, ale je to fakt.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…