HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« F1
Tak mame zase 4. mistecko, skoda ze ne 3. :-(. Tak nevim jestli se mi to zda, nebo se vraci Zakovi forma? - dokonce jedno nejryclejsi kolo. jen jsem v jeho pripade byl az do posledniho kola jak na jehlach, aby to taky neposlal nekam do svodidel - to on rad :-) A BMW opet nezklamaly :-)). JPM ma jeste moc adrenalinu, doufam, ze se pristi rok uz bude divat na Monako s respektem :-/. A RF dopadl jako chudak Truhlik. Jen skoda Jordanu, mohlo byt jeste o bodik pro Hondu vic :-(. Trulli musi byt uz dost nas.... - vloni to bylo to same a HHF jakbysmet. Vloni ho 3. misto premotivovalo a crashnul, letos taky dopadl bidne :-( -
« Re: verbung
Tak ted jsem a little bit mimo. Nevim, proc by ATR ve srovnani s AR 156 2.5 mel byt na silnici pomalejsi. Vzhledem k odladeni podvozku obou aut - a i vykonu ti muim rict, ze jsi bohuzel trochu vedle. AR 156 2.5 je naprosto super (mel jsem ji v kombiku), ale ATR je jeste nekde uplne jinde. A krome me si to mysli treba i Darren Manning (F3000), kdyz rikal, ze na suchu je ATR jeste lepsi nez stavajici Impreza WRX. A jiste uznas sam, ze srovnavat 156 s WRX jaksi nejde. -
Velky tresk je p..., jestli myslis tohle. Doufam, ze k tomu nedojde. Ale kdyz se na to divam v historickych souvislostech a podivam se na Zapad, tak proste utlum a veci s tim spojene neco stoji. Ale jedno i druhe si na sebe a na prachy na likvidaci vydelalo. Dzulezite je provozovat tyhle veci v rozumne mire. -
ja jezdim do severni italie kazdou chvili a italove davaji kour svym autum bez vahani a vsude. pri jejich cenach za benzin je to celkem obdivuhodne, ceske setrilky pocitajici unikajici halere pri rychlejsim rozjedu tam moc nepotkate. ale na druhou stranu konkretne v Trentinu jsou silnice naprosto super to si vzdy ja i muj civic lebedime na 100%, je to zazitek a clovek oceni svoje rozhodnuti proc si vlastne koupil auto Honda.Asi tam ty nekrestansky dane za benzin jdou i do silnic nejen do huti a zelezaren jako tady. :-( -
"-- skrytý --" 24.05.01 12:08
« verbung
Nechtel jsem delat potize nebo zlou krev, ale my hovorime kazdy o necem jinem. Absolutne mne nezajima hodnota zrychleni z 0 - 100 km/h, maximalka a dalsi tabulkove hodnoty. Nejsou vubec dulezite. Mel jsem na mysli REALNOU rychlost vozu - tj. za jakou dobu je nejdrive schopen prekonat vzdalenost z bodu A do bodu B po beznych silnicich (nikoliv po absolutni rovine). To je pro mne rychlost auta. Zde vsak hraje roli mnohem vice faktoru, nez jen vykon. Navic Accord Type-R je pro mne srovnatelny spise se 156 2.5 V6, nebot kategorii 2,2 litru nepovazuji za beznou. A to sorry, ale ......to je fuk. A k tem Talosum: kazdej Spagetackej trouba ti doma ve stodole zakouzli s AR mnohem lip, nez autorizovanej znackovej megaservis v Nemecku, Rakousku nebo Cesku. Nevim, proc je to tak, ale je to fakt.