HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: F1
Tak se opet hlasim po delsi dobe. Co se tyce motoru Hondy v F1, nemyslim, ze by na tom byly vykonove az zas tak spatne. Problem bude spise v nastaveni vozu, nez v motoru. Je zajimave, ze treba v Brazilii (aspon tusim, ze to bylo tam) dosahovaly BARy na cilove rovince o 5 km/h vyssi rychlosti nez Jordany.
Nekde jsem cetl, ze pry ma mit letosni motor vykon 861 koni!!! Nevim co je na tom pravdy, ale znamenalo by to, ze je o 11 koni vykonnejsi nez BMW, ktere se porad vytahuje s nejvyssim vykonem. Nebo to byl spis preklep a vykon je "pouhych" 816 koniku, coz by bylo asi o 15 mene nez u Ferrari a Mercedesu. Kazdopadne je videt urcity pokrok, hlavne u BARu, i kdyz mym favoritem je Jordan. Chce to hlavne vice spolehlivosti!!
Sledujete nekdo evropske superturismo??? -
To mas bohuzel uplnou pravdu. Ovsem jak je videt na Williamsech, vykon neni vsechno. I kdyz v tomto zavode taky 50 procent Hondy odpadlo (coz je 100% williamsu :-) pro poruchu. Ovsem je asi zbytecne podotykat, ze nas by asi spis potesily ty maximalky na rovinkach a nejrchlejsi kola, ze jo? :-(. 2 jirik - proc optimista? Jen jsem komentoval prubeh. Nacelnik Velka Huba (irvine) mel jen vic stesti nez rozumu. Jak na tom Jagy jsou se zas ukaze na normalnim okruhu. A verte mi, ze to zazrak nebude. Ovsem stale touzebne ocekavam okamzik skokoveho zlepseni motoru Honda. Kdy to prijde? Zatim je to zoufale furt stejny :-(. Sice jeste neni pulka sampionatu, kdy se pokroky objevuji (a nove motory), ale vzhledem k tomu, kolik H investovala do F1 by s tim meli sakra pohnout. -
kingu, 4. misto je super, ale taky je treba si priznat, ze nase auta jdou z 90% nahoru(myslim v prvni sestce), kdyz nekdo odpadne bud havarii nebo kvuli poruse. jasne, ze F1 jsou take o spolehlivosti aut a schopnostech jezdcu, ale musime si priznat na na primy souboj s temi nejlepsimi tymy zatim nemame. -
« Kolik je tu majitelu Hondy Prelude???
Zdravim,
kolik je tu majitelu a priznivcu? Ja se do tohoto auticka zamiloval (mel jsem 2. generaci, chci koupit neco ze 3. generace - novejsi se mi uz nelibi) a zacinam mu delat web v CZ domene, protoze jsem tu zadny podobny nenasel. V zahranici sice existuje par serveru, ale vsude mi neco chybi. Puvodne jsem uvazoval o tom, zalozit klub priznivcu Prelude a CRX (jsou si konstrukcne blizke - nebijte me za nazor), ale zjistil jsem, ze Honda Club uz existuje. Jenom nevim, do jake miry se jeho cinnost podoba cinnosti napr. RenaultClubu (www.renaultclub.cz, dpoprucuji navstivit) - tj. velka clenska zakladna s podporou zastoupeni vzrobce v CR. Mate zajem do toho nekdo jit?
Matim hodne surove stranky jsou na prelude.wz.cz, casem pribydou informace, galerie, mam v umyslu oskenovat manual od Haynese (je mi jasne, ze me roznesou na kopytech, jakmile se to proflakne, ale za tu dobu uz to snad bude u vsech potrebnych. Ja si ho kupoval, stal me cca litr), liknky na zajimave servery (pro Prelude jsem "objevil" zasilkovku, ktera vypada funkcne) a tak podobne. Uvitam jakoukoli pomoc - s designem, obsahem, zkusenostmi atp.
Thanx.
Bitovod
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!