HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  13:50

« Re: F1

On maximalni vykon zase neni vsechno. Jde o probeh vykonu podle otacek.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  11:41

Tak se opet hlasim po delsi dobe. Co se tyce motoru Hondy v F1, nemyslim, ze by na tom byly vykonove az zas tak spatne. Problem bude spise v nastaveni vozu, nez v motoru. Je zajimave, ze treba v Brazilii (aspon tusim, ze to bylo tam) dosahovaly BARy na cilove rovince o 5 km/h vyssi rychlosti nez Jordany.
    Nekde jsem cetl, ze pry ma mit letosni motor vykon 861 koni!!! Nevim co je na tom pravdy, ale znamenalo by to, ze je o 11 koni vykonnejsi nez BMW, ktere se porad vytahuje s nejvyssim vykonem. Nebo to byl spis preklep a vykon je "pouhych" 816 koniku, coz by bylo asi o 15 mene nez u Ferrari a Mercedesu. Kazdopadne je videt urcity pokrok, hlavne u BARu, i kdyz mym favoritem je Jordan. Chce to hlavne vice spolehlivosti!!
    Sledujete nekdo evropske superturismo???
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  08:35

Uz to vidim: McLareny se nechytaji a Schumi obchazi monopost BARu a krouti hlavou, kde se to v tech autech bere... No treba se dockame. Nadeje umira posledni.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.05.01  08:32

« Re: dvojita jiskra

Myslim si, ze o slovickareni nejde. Na el jiskru neni treba velkeho naboje, kdezto u oblouku je treba udrzet docela velky proud. Cele to zavest do praxe a a by to fungovalo, nevim nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  21:33

« Re: Kolik je tu majitelu Hondy Prelude???

Posli svuj email na jardabar@hotmail.com.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  21:29

Ano prodlouzena jiskra muze byt oblouk. To je jen slovickareni. :)) Kazdopadne by to nebylo od veci, palit delsi dobu.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  16:32

To mas bohuzel uplnou pravdu. Ovsem jak je videt na Williamsech, vykon neni vsechno. I kdyz v tomto zavode taky 50 procent Hondy odpadlo (coz je 100% williamsu :-) pro poruchu. Ovsem je asi zbytecne podotykat, ze nas by asi spis potesily ty maximalky na rovinkach a nejrchlejsi kola, ze jo? :-(. 2 jirik - proc optimista? Jen jsem komentoval prubeh. Nacelnik Velka Huba (irvine) mel jen vic stesti nez rozumu. Jak na tom Jagy jsou se zas ukaze na normalnim okruhu. A verte mi, ze to zazrak nebude. Ovsem stale touzebne ocekavam okamzik skokoveho zlepseni motoru Honda. Kdy to prijde? Zatim je to zoufale furt stejny :-(. Sice jeste neni pulka sampionatu, kdy se pokroky objevuji (a nove motory), ale vzhledem k tomu, kolik H investovala do F1 by s tim meli sakra pohnout.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  13:45

kingu, 4. misto je super, ale taky je treba si priznat, ze nase auta jdou z 90% nahoru(myslim v prvni sestce), kdyz nekdo odpadne bud havarii nebo kvuli poruse. jasne, ze F1 jsou take o spolehlivosti aut a schopnostech jezdcu, ale musime si priznat na na primy souboj s temi nejlepsimi tymy zatim nemame.
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.01  11:46

« Kolik je tu majitelu Hondy Prelude???

Zdravim,
    kolik je tu majitelu a priznivcu? Ja se do tohoto auticka zamiloval (mel jsem 2. generaci, chci koupit neco ze 3. generace - novejsi se mi uz nelibi) a zacinam mu delat web v CZ domene, protoze jsem tu zadny podobny nenasel. V zahranici sice existuje par serveru, ale vsude mi neco chybi. Puvodne jsem uvazoval o tom, zalozit klub priznivcu Prelude a CRX (jsou si konstrukcne blizke - nebijte me za nazor), ale zjistil jsem, ze Honda Club uz existuje. Jenom nevim, do jake miry se jeho cinnost podoba cinnosti napr. RenaultClubu (www.renaultclub.cz, dpoprucuji navstivit) - tj. velka clenska zakladna s podporou zastoupeni vzrobce v CR. Mate zajem do toho nekdo jit?
    Matim hodne surove stranky jsou na prelude.wz.cz, casem pribydou informace, galerie, mam v umyslu oskenovat manual od Haynese (je mi jasne, ze me roznesou na kopytech, jakmile se to proflakne, ale za tu dobu uz to snad bude u vsech potrebnych. Ja si ho kupoval, stal me cca litr), liknky na zajimave servery (pro Prelude jsem "objevil" zasilkovku, ktera vypada funkcne) a tak podobne. Uvitam jakoukoli pomoc - s designem, obsahem, zkusenostmi atp.
    Thanx.
    Bitovod
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  10:18

To JardaBar:
    Trochu mne zarazilo - protazení doby jiskry. Jestli dobre rozumim elektrice, tak jiskra je zalezitost "okamziku", jinak se jedna o elektrický oblouk.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…