HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Kolik je tu majitelu Hondy Prelude???
Jen abys to moc neprehnal s temi upravami. Obcas se mi jezi uplne vsechno, kdyz vidim nektere tuningy CRX a prelude. Kdyz uz mluvis o tom, koupit prelude a totalne ho predelat, to uz by bylo lepsi sehnat ITR, rozebrat ji do sroubku a dat komplet dokupy. To je preci jen auto o necem jinem. -
Zenske jsou zvlastni zivocisny druh. ta moje zase porad mluvi o tom, ze v zadnem pripade nechce jakekoliv 3d, ze je to neprakticke (coz ma bohuzel napostou pravdu, ale jediny ctyr-petidverovy sportak od Hondy je ATR. Tak asi budu muset nove integre nebo civiku TypeR vyriznout za dvermi jeste dva otvory navic. Jeste ze je HR-V i petidverove (a dokonce se ji i libi :-). Nebo nakonec taky jednou skoncim i civi 5d :-( .... ani to neni uplne spatna alternativa, ale ... :-) -
2king: kvuli tomu zbaveni se 3ky se jeste porad kopu do hlavy:(((
2 bitovod: zenska to nepochopi, ta ma mela v prodeji moji milovane preludky taky docela lvi podil, netesnila me olejova vana, trochu teklo servo, bylo potreba udelat znovu spojku, obcas nekde poopravit lak, ..., ja sem se do toho chtel pustit, ale tak dlouho do me hucela ze sem nakonec koupil civica, je sice o 10let mladsi, ale ma mensi kufr, 1/2 koni a v zatackach je uuuplne nekde jinde nez preludka:(((( co se da delat, nastesti bude nova integra:)), ale stejne jeste porad planuju, ze si 3ku preludu jeste jednou koupim-to auto proste nema chybu, jedinou slabinou je vykon motoru, ale ten bych trochu vylepsil turbem, vymenil bych narazniky, obcas nekde pridat trochu plastu a vubec nikdo potom nebude mit sanci poznat, ze je to 13let stare auto;))) -
« Re: dvojita jiskra
To nebylo prokleti, ale povzdechnuti. A pak, aby se lide v ramci oboru domluvili, tak maji definovane pojmy. A v ramci svych znalosti jsem se jich snazil drzet. A take mas pravdu v tom, ze normalni baterky jsou bud vice nebo mene tvrde zdroje napeti. Asi tak. Tvrdy zdroj napeti udrzuje stale napeti nezavisle na proudu (a dle Ohmova zakona tedy i na odporu, ci inverzne na vodivosti) a zdroj proudu staly proud nezavisle na napeti (a take na odporu...). A oblouk potrebuje staly proud. Ale to je asi mimo tuto diskuzni skupinu. A jinak v pohode. -
« Re: dvojita jiskra
Asi kazdy myslime to same, jen to jinak popisujem :)). Co mas v baterce, proud nebo napeti? Napeti, protoze proud je dusledek pripojeni zateze. Proto rikam tvrdy zdroj napeti. ZDROJ NEGENERUJE PROUD, ALE NAPETI. (jak jsem psal, je to proste slovickareni :)) ) A taky jsem psal, ze neni nutne udrzet oblouk, ale treba dvakrat zapalit po sobe.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!