HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

04.06.01  11:52

« HONDA STREAM

Mel jsem tu cest seznamit se se Streamem jeste pred jeho Brnenskou premierou. Docela jsem ho prolezl a co je hlavni, dokonce jsem se i svezl. Jestli budou vsechny nove motory od Hondy pouzivat i-vtec, tak to bude docela narez. Plno lidi nadava na vyssi hladinu hluku od motoru (skalni priznivci znacky asi neee), ale to co predvadi i-vtec musi chytnout za srdce i nepriznivce znacky. Kdyz mate nastartovano, tak musite vypnout radio a klimatizaci, aby byl vubec ten motor slyset! Ale kdyz jej poslete do otacek, tak slysite jeho chut jit az do cerveneho a silu, ktera vas zatlaci do sedadla. Chtel jsem si Stream poradne osahat, ale ten motor mi to nedovolil!!! Jedete a kochate se tim nadhernym zvukem. Jak prohlasil kamarad, rodinny vuz, ktery se vecer (az rodinu vysadite a date spat) promeni na adrenalinovou zalezitost. Na papire nema az zas tak uchvatne parametry, ale na papire neni slyset a citit!!! Az opadne vlna nadseni z toho motoru, tak se pujdu svezt jeste jednou, abych poznal co je ten STREAM vlastne zac ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  05:40

« Re: Kolik je tu majitelu Hondy Prelude???

to prilis dlouhe slovo je - "zelene auto - zlute narazniky - ruzove stoporene sterace" :))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  05:38

neboj :))) nic moc brutalniho to nebude, jen to turbo:))) a zvenku trosku plastu, ty ale nebudou jen tak nalepeny na plech, ale pekne je zapracuju, takze neznale oko, je ani neuvidi:), taky nejsem priznivce tuningu typu zeleny-auto-zluty-narazniky-ruzovy-ztopo… :)), ja rad eleganci:)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  19:29

« Re: F1

To by bylo skvele, jen tak dal!!! Toyota souperici s Minardi o predposledni misto na startovacim rostu, to by se mi libilo.

Cetli jste novz Speed??? Docela pochvalne se tam v prehledu cabrii vyjadrili o S2000, jen tak dal :o).

to King: Nekde v drivejsich prispevcich jste se bavili o Civi Jordan Edition, nebo tak nejak. Nemas nahodou jeste fotecku??? Mooc mooc bych si ji pral!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  16:09

Aby se auto kvalifikovalo do zavodu, tak musi byt jeho cas maximalne 107% casu pole position. A testovaci casy Toyoty jsou vice nez 107% testovacich casu jinych staji na stejnych tratich. Ale skutecne se to jenom suska.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  16:03

Prosim, objasni blizsie.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  15:48

Suska se, ze Toyota se zatim ani nahodou nevejde do 107%. To by bylo drsne :)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:25

Jen abys to moc neprehnal s temi upravami. Obcas se mi jezi uplne vsechno, kdyz vidim nektere tuningy CRX a prelude. Kdyz uz mluvis o tom, koupit prelude a totalne ho predelat, to uz by bylo lepsi sehnat ITR, rozebrat ji do sroubku a dat komplet dokupy. To je preci jen auto o necem jinem.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:16

Zenske jsou zvlastni zivocisny druh. ta moje zase porad mluvi o tom, ze v zadnem pripade nechce jakekoliv 3d, ze je to neprakticke (coz ma bohuzel napostou pravdu, ale jediny ctyr-petidverovy sportak od Hondy je ATR. Tak asi budu muset nove integre nebo civiku TypeR vyriznout za dvermi jeste dva otvory navic. Jeste ze je HR-V i petidverove (a dokonce se ji i libi :-). Nebo nakonec taky jednou skoncim i civi 5d :-( .... ani to neni uplne spatna alternativa, ale ... :-)
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:08

« Bez nadpisu

Vitejte v klubu mladych fyziku :-)). Musim se priznat - v poslednich cca 10 prispevcich jsem rozumel jen slovu civka a prokleti :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…