HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« HONDA STREAM
Mel jsem tu cest seznamit se se Streamem jeste pred jeho Brnenskou premierou. Docela jsem ho prolezl a co je hlavni, dokonce jsem se i svezl. Jestli budou vsechny nove motory od Hondy pouzivat i-vtec, tak to bude docela narez. Plno lidi nadava na vyssi hladinu hluku od motoru (skalni priznivci znacky asi neee), ale to co predvadi i-vtec musi chytnout za srdce i nepriznivce znacky. Kdyz mate nastartovano, tak musite vypnout radio a klimatizaci, aby byl vubec ten motor slyset! Ale kdyz jej poslete do otacek, tak slysite jeho chut jit az do cerveneho a silu, ktera vas zatlaci do sedadla. Chtel jsem si Stream poradne osahat, ale ten motor mi to nedovolil!!! Jedete a kochate se tim nadhernym zvukem. Jak prohlasil kamarad, rodinny vuz, ktery se vecer (az rodinu vysadite a date spat) promeni na adrenalinovou zalezitost. Na papire nema az zas tak uchvatne parametry, ale na papire neni slyset a citit!!! Az opadne vlna nadseni z toho motoru, tak se pujdu svezt jeste jednou, abych poznal co je ten STREAM vlastne zac ;-) -
« Re: Kolik je tu majitelu Hondy Prelude???
neboj :))) nic moc brutalniho to nebude, jen to turbo:))) a zvenku trosku plastu, ty ale nebudou jen tak nalepeny na plech, ale pekne je zapracuju, takze neznale oko, je ani neuvidi:), taky nejsem priznivce tuningu typu zeleny-auto-zluty-narazniky-ruzovy-ztopo… :)), ja rad eleganci:) -
« Re: F1
To by bylo skvele, jen tak dal!!! Toyota souperici s Minardi o predposledni misto na startovacim rostu, to by se mi libilo.
Cetli jste novz Speed??? Docela pochvalne se tam v prehledu cabrii vyjadrili o S2000, jen tak dal :o).
to King: Nekde v drivejsich prispevcich jste se bavili o Civi Jordan Edition, nebo tak nejak. Nemas nahodou jeste fotecku??? Mooc mooc bych si ji pral!!
-
Jen abys to moc neprehnal s temi upravami. Obcas se mi jezi uplne vsechno, kdyz vidim nektere tuningy CRX a prelude. Kdyz uz mluvis o tom, koupit prelude a totalne ho predelat, to uz by bylo lepsi sehnat ITR, rozebrat ji do sroubku a dat komplet dokupy. To je preci jen auto o necem jinem. -
Zenske jsou zvlastni zivocisny druh. ta moje zase porad mluvi o tom, ze v zadnem pripade nechce jakekoliv 3d, ze je to neprakticke (coz ma bohuzel napostou pravdu, ale jediny ctyr-petidverovy sportak od Hondy je ATR. Tak asi budu muset nove integre nebo civiku TypeR vyriznout za dvermi jeste dva otvory navic. Jeste ze je HR-V i petidverove (a dokonce se ji i libi :-). Nebo nakonec taky jednou skoncim i civi 5d :-( .... ani to neni uplne spatna alternativa, ale ... :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!