HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  13:23

« Re: Vibrace ve dvoustovce

Je to v pneu. Bracha mel Barum, Nokian a nikdy mu je nikdo nedokazal vyvazit. Ted ma Pirelli a kola vubec nehazou.

Ivo to uz s tim novym autem tak letas ? :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  13:17

« Re: GP Kanady

Tesit se muzou, to se JV taky tesi domu, ale otazkou je, jestli na body maji, nebo zas vysbiraji co zbyde. Zatim se klonim k druhe variante. Doufam, ze bude pokracovat situace u Mcl a W :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  13:15

« Re: Vibrace ve dvoustovce

V tehle rychlosti udela sve kvalita silnice, gumy, bocni vitr, stav tlumicu, aerodynamika. Takze vysledkem proste nejake vibrace byt musi. To, ze ti prevazovali kola muze mit prosty duvod - odletlo to v te dvoustovce zavazicko :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  13:06

« Re: Fitta

Obdoba Black Phantoma? Ani to ne. ten mel efektni polepy a bily lem masky chladice - vypadal super. To se o Jordanu rict nedalo, az na to, ze mel zlutocerne kozene sedacky.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  12:46

« Vibrace ve dvoustovce

Zdalo se mi, ze mi pri dvoustovce zacina muj Acc dost vibrovat. Tak jsem zavezl sveho jestraba do pneu-servisu, kde mi pred mesice menili gumy a samozrejme kola prevazovali. Na prednim levem 15g, na zadnim 25g nevyvazky!!! Je mozne, aby se tak spletli, kdyz maji drahe stroje pro uplne blce? Ted je to mnohem klidnejsi, ikdyz od 190 nejake vibrace zacinaji byt citit, byt ne v takove mire. Co myslite, mam jeste zkusit dalsi pneuservis nebo je to inherentni vlastnost auta/cesty? Jake mate vy zkusenosti.
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.01  12:43

« GP Kanady

Tak HHF s Truhlikem se nam tesi do Montrealu, jsem zvedav co zase predvedou :o). Doufam, ze alespon 1 dosahne na body.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  12:04

« Re: speed

No jo, jenze ktery cesky motoristicky casopis si muze dovolit psat kazdy mesic o TVR ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  10:32

« Re: speed

Pravda je, ze Speed zrovna valnou kvalitu nema, presto me to potesilo.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  10:27

« Re: Fitta

Mno uprimne receno zadna slava, s Hondou to moc spolecneho nema :o( Dost mi to pripomina Yaris Verso. Nejsem si jist, jestli je nutne aby neco takoveho vyrabeli. No ale je asi potreba obsadit kazde misto na trhu. Proc se sakra auta porad zvysuji???

Jordanuv Civic - tak to je biida, cekal jsem od nej vic :o(. V podstate je to obdoba naseho Black Phantoma.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  10:01

« speed

trochu znam vydavatelstvi, kde tento platek a spousta dalsich vznika, hodnota informaci je cista nula a dohromady je to rubbish.cestina bohuzel nema ekvivalent.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…