HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  23:01

« Re: Fitta

Asi budu v mensine :-) ale docela se mi libi.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  22:43

« Re: Vibrace ve dvoustovce

2ivo: jeste Palm: pouzival jsem TotalCar 5.0, ale stejne se mi nejvic osvedcila vlastni databaze udelana v HandBase.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  22:40

2ivo: podobny problem jsem mel taky, vibrovalo to uz ve 120, nakonec mi presne vyvazili kola (na kazdem kole zevnitr lepena 5-10g zavazi) a bylo po problemech. Ani pri 200 zadny problem.
    Pneu pouzivam Dunlop SP Sport 9000 (205/50 R16) a jsou OK. I kdyz ted na jare jsem menil predni par a po nazuti novych pneu se ozyva takove divne huceni, ktere tam driv nebylo. Neni to moc slyset, tak sem s tim zatim nic nedelal.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  20:27

« Re: GP Kanady

Doufam, ze Williamsy budou pokracovat v tradicni nespolehlivosti a mohlo by se take pridat Ferrari, uz maji tech bodu na muj vkus nejak moc :o).
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  17:58

Jo , tak presne ty ma bracha a jsou bezva.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  16:37

Mam original Dunlopy, ale vsiml jsem si, ze kolem behounu jsou male deformace - prohlubne, jako kdybych parkoval s kolem oprenym o obrubnik (coz samozrejme nedelam a davam si na to pozor).

2JardaBar: mazal jsem s tim uz 210 a docela se tomu jeste chtelo, ale to uz neni rychlost pri ktere bych obtezoval spolujezdkyni ;-). Ta by uz stejne omdlela ;-). Na druhou stranu jsem sundal spotrebu na 8.1l, pri slusne dynamice. Proste se ucim jezdit s poradnym motorem. Mimochodem, ti z vas, kteri pouzivaji Palmiky, tak existuje aplikace AutoMobil pro PalmOS, ktera velmi elegantne sleduje spotrebu, naklady a vsechny takove ty voloviny, ktere se jinak pracne pocitaji. Takhle u pumpy parkrat kliknu a omdlim, kdyz zjistim kolik nas ty hondy stoji mesicne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  14:14

kdyz uz tu je rec o dobrych gumach, musim dporucit P 5000 Drago. Super na vode i v zatackach, uplna nadhera. Jedina nevyhoda (preci jen jsou rok vyvoje 97) - pobrukuji v rychlostech mezi 80-95 km/h. Poznaji to ale jen cestujici vzadu, kteri maji vetsi ticho a nebubla jim do toho motor. A opotrebeni se uvidi :)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  13:45

to ivo: jaky mas pneu? S tema Nokianama je to asi fakt, protoze jsem je mel a po vyvazeni byly dobry tak asi prvnich 100km. Autem to urcite nebylo, protoze jsem mel zimni GY a problem jsem nezaznamenal.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  13:45

2JardaBar:tyhle informace se muzou hodit- treba o pneu si muzeme leckde precist spoustu informaci a testu,ale jakou maji skutecnou hodnotu? pokud jste nekdo byl se spotrebnim materialem jako jsou pneu spokojen, dejte urcite vedet,muze se to hodit nam vsem.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  13:32

« Re: Fitta

No nevim, ale Yaris Verso je nejde uplne jinde jak vzhledem, tak velikosti. Buhvijaka kraska to neni, ale mohlo by to s tim motorem byt OK.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…