HONDA - CLUB
« Re: Vibrace ve dvoustovce
2ivo: podobny problem jsem mel taky, vibrovalo to uz ve 120, nakonec mi presne vyvazili kola (na kazdem kole zevnitr lepena 5-10g zavazi) a bylo po problemech. Ani pri 200 zadny problem.
Pneu pouzivam Dunlop SP Sport 9000 (205/50 R16) a jsou OK. I kdyz ted na jare jsem menil predni par a po nazuti novych pneu se ozyva takove divne huceni, ktere tam driv nebylo. Neni to moc slyset, tak sem s tim zatim nic nedelal. -
« Re: Vibrace ve dvoustovce
Mam original Dunlopy, ale vsiml jsem si, ze kolem behounu jsou male deformace - prohlubne, jako kdybych parkoval s kolem oprenym o obrubnik (coz samozrejme nedelam a davam si na to pozor).
2JardaBar: mazal jsem s tim uz 210 a docela se tomu jeste chtelo, ale to uz neni rychlost pri ktere bych obtezoval spolujezdkyni ;-). Ta by uz stejne omdlela ;-). Na druhou stranu jsem sundal spotrebu na 8.1l, pri slusne dynamice. Proste se ucim jezdit s poradnym motorem. Mimochodem, ti z vas, kteri pouzivaji Palmiky, tak existuje aplikace AutoMobil pro PalmOS, ktera velmi elegantne sleduje spotrebu, naklady a vsechny takove ty voloviny, ktere se jinak pracne pocitaji. Takhle u pumpy parkrat kliknu a omdlim, kdyz zjistim kolik nas ty hondy stoji mesicne ;-) -
« Re: Vibrace ve dvoustovce
kdyz uz tu je rec o dobrych gumach, musim dporucit P 5000 Drago. Super na vode i v zatackach, uplna nadhera. Jedina nevyhoda (preci jen jsou rok vyvoje 97) - pobrukuji v rychlostech mezi 80-95 km/h. Poznaji to ale jen cestujici vzadu, kteri maji vetsi ticho a nebubla jim do toho motor. A opotrebeni se uvidi :) -
« Re: Vibrace ve dvoustovce
2JardaBar:tyhle informace se muzou hodit- treba o pneu si muzeme leckde precist spoustu informaci a testu,ale jakou maji skutecnou hodnotu? pokud jste nekdo byl se spotrebnim materialem jako jsou pneu spokojen, dejte urcite vedet,muze se to hodit nam vsem.