HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  12:27

« Re: Yupiiiiiie!!! Civi 5d v EuroNCAP * * * * :-))

Sadoure :-). Ty sterace bys prave nezapnul, protoze se ti ulomi, aby si chudak chodec neublizil. Ma to i HR-V. Jsem moc zvedavy, jestli civi pomuze Honde do top 10 v CR. Nebo alepon o par pricek vys z toho 15-16. mista tesne pred Mercedesem. Vypada to, ze by mohl. Co rikate na Streama za 750 papouchu?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  12:14

2King: ... a nezapomen pustit sterace. Jak to zaschne, tak se to spatne utira ;-). Fuj, to je ale humor ...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  12:05

2King: predvadecky nepocitam.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  11:48

Taky jich zacinam potkavat cim dal vic. A nejsou to uz jen predvadecky dealeru. Ty germany jsem potkal taky - jedem byl tmavomodry, ze jo? Nejvic se mi libi v te svetlounce modre, tak tmavomodroseda taky neni zla. Nebere me ale ta vinova. ... 2 ivo - To si pis, jsem rad, ze kdyz ve 180 nejakeho sejmu, tak ze mu rozhodim jen puky na kalhotech :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  11:20

Vsimli jste si, ze se uz Civi5D zacinaji docela objevovat na silnici? Ja jsem jich za posledni tyden potkal sest ruznych (z toho ale dva meli nemeckou znacku).
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  10:58

Kingu, ty delas jako bys ty chodce chtel trefovat ;-).
  • 00 Reagovat !

foto

06.06.01  10:52

« Yupiiiiiie!!! Civi 5d v EuroNCAP * * * * :-))

Je to tak. Crashli nam civiho a vysledkem jsou 4*. Navic ma 3* za stret s chodcem, a pouha 3% mu chybela od magickych 4 :-(. Kazdopadne je to zatim nejlepsi vysledek na svete :). nejlepsi rating ve tride ma sice furt jeste megane (88% celkove), ten ale ztotalne zrusi chodce. 14% oproti civicim 72 :). Takze to silne vypada tak, ze je nakonec civi lepsi, nez jsme si vubec mysleli a doufali - a to nejen cenou. Na mekci podvozek naprosto nehlede :-)). Kurnik - kde je tech 500 000 KaCe, ktere mi ted lezely tady na stole? Jeste pred minutou tady byly!!! :o)

Takhle ted vypada poradi crashiku EuroNCAP:

Auti Predni naraz Bocni Celkem Chodec

Megane 12 bodu (75%) 18 (100%) 30 (88%) 5 (14%)

Civi 11 (69%) 16 ( 89%) 27 (79%) 26 (72%)

MB A - jako civi, ale nedelal naraz s chodcem

Almara 9 (56%) 18 (100%) 26 (76%) 16 (45%)

Golf 10 (63%) 15 ( 83%) 25 (74%) 17 (47%)

A3 9 (56%) 16 ( 89%) 25 (74%) 12 (33%)

Focus 11 (69%) 15 ( 83%) 25 (74%) 10 (28%)

Astra 13 (81%) 12 ( 67%) 25 (74%) 7 (19%)

Ostatni plecky maji jen 3 a min hvezdicek. Dobra Hondicka, ne?

Ufff, to jsem si maknul :-))

• « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  09:42

« Re: Vibrace ve dvoustovce

2ivo: aby nebyla lita kola odrena od zavazicek, tak je zdejsi pneuservis lepi na vnitrni stranu disku (rafku). Ma to vyhodu, ze nemas odrena kola a neztracis je (cim ryhleji jedes, tim vic drzi :-)). Ani u obrubniku (kdyby sis nahodou skrtnul) ti neupadnou :-) Na mych 16" je mezi rafkem a brzdama spusta mista, ale i u stareho acco, kde byly 15" se zavazicka na vnitrni stanu vesly - asi o 1 mm :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  08:55

« Re: Vibrace ve dvoustovce

2Discipline: TotalCar jsem nezkousel, ale ten AutoMobil me zaujal svym primocarym designem, coz je u Palma vlastnost nejvyssi priority.

K tem pneumatikam. Ja jsem hodil na nas 3D hlinikova kola z naseho puvodniho 4D (ten jsem prodal s puvodnimi plechovymi koly) a ten hluk od pneumatik je uplne jiny, nez s puvodnimi plechovymi disky. Az me to vydesilo, jak to bzucelo.

Pristi tyden jedu do Prahy, tak overim, jestli to prevazeni kol u Acc pomohlo, zatim se mi zda, ze ano. Moc se mi uz nechce do dalsiho servisu, protoze tim neustalym prevazovanim zacina byt disk na vnejsi strane odreny od zavazicek, coz mi, staremu perfekcionalistovi, dost vadi.

Jeste jsem zaznamenal jeden negativni rys. Pri prejizdeni nerovnosti mi v leve strane palubovky zacina neco drncet. Do servisu se mi moc nechce, protoze si nejsem jisty, jestli s tim dokazou neco udelat. Nicmene tyhle pazvuky jsou pro mne totez co cervene trenyrky pro rozzureneho byka ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  07:29

« Re: Fitta

tak to jsme dva :o). No, uvidime jaka bude skutecnost :).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…