HONDA - CLUB
« Eliska Junkova
Musim se s vama podelit o zazitek z dnesniho rana. Stali jsme s nasim Acc, za volantem ma zena (posledni dobou se hlasi stale vice o to, aby si zaridila), na cervenou prvni v rade s nejakou Felicii. Bylo zcela zrejme, ze dojde ke sprintu. Ten chlapik sice vedel, ze mu sice k tem 1.6l neco chybi, ale ta zenska za volantem mu dodala sebevedomi. Dost se spletl, protoze na bliknuti zelene moje zena vyrazila, hnala jednicku do cervenych, dvojku do cervenych, radila jako Jarno Trulli. Jasne mela navrch, ale to prave teprve prislo, kdyz se podivala do zpetne zrcatka a odena do elegantniho kostymku procedila: "Kam se seres s tim fichtlem?!". To me fakt dostalo. Mou dusi zalil laskyplny pocit. Nakonec z te sve, po tech 15 letech manzelstvi, udelam pravoverneho ridice ;-). -
« Re: Stream
Az naprsi ..... :-(. Nevim nevim, jak dlouho jim ta ignorance elektroniky vydrzi. ESP (Tedy VDC nebo VDA) uz maji Acury a Legend, urcite uz bude i v novem acco za rok a pul (v stredni tride uz si asi znovu nedovoli ho nenabidnout - ne ze by mi to vadilo). A u civi nejspis az u dalsi generace za 5 let :(. Jsem docela zvedavy, jestli bude ESP u noveho CR-V. kdyby jo, docela by prekvapili, iluze si ale nedelam. -
« Re: Stream
Skupinka tech, kterym se civic nelibil pred 1/2 rokem byla asi tak 3/5 tech, co sem pisou. Ted to vykrystalizovalo tak na 1/3 :-). A ta ted spis mlci, takze to neni jednoznacky souhlas. O slabem motoru tu byly diskuse jen do doby, kdy jsme ho vyzkouseli. Pak uz na nej pejeme jen chvalu (az na vyjimky :). A pokud jde o Stream - nevim, co spatneho je na seriovem dvoulitru se 115 kW. A je to MPV jako kazde jine. Sice zadny extra krasavec, ale furt lepsi nez *(chu)sso, Multipla a Tino. A Auta nad 8000/min vysoká 1,2 m tady porad leti :-) -
« Re: Stream
Pani, vy ste fakt patrionti. Keby Honda dala na trh aj skatulu od pracky s listovymi perami na napravach a motorom 2.0 50PS, hlavne ze je to i-VTEC, chrochtali by ste blahom :-) Prelistujte si vasu rubriku dozadu - pisali ste aka je hnusna nova Civi5D, nechutne vysoka so slabym motorom atd. a zrazu je to najlepsie auto na svete a este vacsi Stream je este viacej super :-) Neberte to ako urazku, len mi to pripada trosku komicke. Pred dvomi rokmi ste sa tu vytesovali nad 8tis otackach a vyskou 1.2m a Shuttle bol pre vas hnusna dodavka... -
« Re: Stream
Uz dva lidi i-VTEC chvalili, novy acco ho bude mit taky. Automat se sekvenci je taky OK, ne ale uz cena. Stream vlastne nema konkurenci. za penize streamu se daji koupit nejlevnejsi velka MPV (Mazda MPV, Alhambra, galaxy a spol) - ty se ale nemuzou srovnavat se streamem motoricky. korejska velka MPV :-( jsou jeste o 50 000 levnejsi, bezne kompaktni MPV (zafira, picasso, Premacy jsou o 100 000 levnejsi, ale ani jedno nema slusny dvoulitr. zakaznici streamu tak budou dost specificti. Zda se mi, jako by Honda udelala nastupce Shuttlu na podvozku civiku s cenou presne uprostred. zajimave, ale nevim, jak to bude s prodejem. Stream ksefty asi moc nezlomi, na rozdil od sceniku nebo picassa. Skoda, ze nebude 1,7 l. ten by se s konkurenci zmerit dal, civiku by do zeli nelezl a lidi by to koupovali. Hmmm, asi nejsem dobry marketingovy strateg :-(