HONDA - CLUB
« 5D
Muj 192cm vysoky kamarad pri prohlidce Civicu 5D vyuzil naprosto instinktivne absence stredoveho tunelu a ze zadniho sedadla prosel stredem vozu dopredu na misto spolujezdce. Mne by takova hovadina nenapadla, ale kdyz uz to udelal, tak jsem sel za nim. Ackoliv merim jen 185cm musim rict, ze za volant se leze docela spatne :) -
« Neco novinek
Turbodiesel common rail od Isuzu pro Civi se zacne vyrabet v listopadu, takze driv nez na jare pristiho roku ho u nas neuvidime. Je dost prekvapujici, ze z objemu 1,7 l bude davat vykon 74 kW. To je hodnota beznejsi u 1,9 a 2,0 litru. Nejak jsem nerozumel informaci, ze byl tenhle motor navrzen specialne pro Civic. To jako ze ho Astra pouzivat nebude?
V pristich nekolika letech se swindonska fabrika bude orientovat predevsim na modely na platforme civiku, takze se zde bude vyrabet jen civi (vetsina variant). Evropsky acco model 2003 (novy) bude cestovat z Japonska.