HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

20.06.01  22:39

« King online :-))

Yupieeeeee. Tak jsem konecne online i z domova. Neni to sice zadny blesk, ale jede to. Diky Discipline, mockrat diky :-)). BTW.- discipline´s acco vypada k sezrani, i kdyz ma navic jen sestnactky kola. Ale decentne mu couhaji z podbehu a to hondickam slusi. Zvyrazni se tak tradicni plackoidnost hondicek. Mimochodem - docela dost jste toho tady nacvakali. Kdo do ma cist :-(....... :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.01  10:13

« Re: Továrny Hondy

to hortt, georgo: mel bych taky maly dotazek,(kdyz uz to vipadá ze se v tech tovarnich znacenich vyznate :)) Mám Civic z 90 roku. Podle S ve VIN uz vim ze je to teda SUZUKI, ale cislo motoru me zarazi. Mám 1.5 16V z oznacenim D15B1. Kdysi jsem zjistil ze pokud ma motor 16V mel by mit znaceni DxxB2. Ja ma vsak to zminovane dxxb1. Dalsi vec co jsem zjistil ze 1.5 motory s 16V se delali az od 94 roku. Do te doby byli bud ciste 1.5 nebo 1.6 16V.Co si mam myslet ? Ze nekdo zapekl ventily a pak tam hodil vrchni cast motoru z 16V ??? ???? Díky WOLFI
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 20.06.01  01:39

« Re: Autosalon - najrychlejsi van

Zdravim starych znamych, opat som po dlhsej pauze zavital aj sem, dufam ze to nikomu nebude prekazat. Najrychlejsi van (ktory si clovek dokonca moze kupit) je podla mojich informacii Renault Espace robeny na zakazku u Williamsa - strucny popis je "F1 s karoseriou z Espace". Kto by chcel podrobnosti, najdem mu to.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.01  00:00

Na jedenactym miste od predu, neboli sedme od zadu bylo (jiste to vim u let 88-90):
    A - Ohio, USA
    C - Sayama, Japan
    H - Alliston, Canada
    L - East Liberty, USA
    S - Suzuka, Japan
    Jinak 1-3 JHM(Honda Motor CO.Ltd),1HG(Honda of America),2HG(Honda of Canada)4-6 model a motor, 7 karoserie a prevodovka a konci to rokem vyroby a cislem auta v kusech.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  21:08

2pd.S neznamena Swindon, ale jestli se nepletu Suzuka. U vozu vyrobenych v Japonsku byvalo jeste C a u aut z Anglie U. Je to uz nejaky patek co jsem mel tu prilezitost s temito daty pracovat a doufam, ze si to pamatuji dobre. Nerad bych vas mystifikoval.Jeste si myslim, ze u aut Z USA byvalo A, ale to uz opravdu s otaznikem.
    Jeste k te Francii. Myslim, ze by ti opravdu nejlepe pomohli na Honde CR, jen musis najit nekoho kdo bude mit chut to resit. V posledni dobe se dost pohybuji po evrope a musim rici, ze Francouzi jsou na muj fkus az moc nacionalisticky ujeti. Proto si myslim, ze ten stitek je tam namontovan kvuli homologaci nebo necemu podobnemu. To je muj nazor. Fakt doporucuji se obratit na HCR. Zdravim, Georgo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  13:45

S tim tuningem bych to nevidel tak jednoduse - auto se tvari jako seriovka z roku 84 (1.8EX 12V DualCarb) a zadne upravy jsem nepozoroval. Mam spis za to (po temer detektivnim patrani po webech - u Hondy CZ jsem s VIN nebyl), ze moje auto je nejaky model prizpusobovany pro evropsky trh. Ma sice evropske budiky (coz nic neznamena), ale ma par drobnosti, ktere mit nemela - jako treba ALB. U tehle serie by ALB byt nemelo a je (zato by tam mel byt katalyzator a neni a tvari se to, jako ze nikdy nebyl) - opravdu mam dojem, ze nekde nekdo ve Francii (tu to ma uvedenou na stitku s VIN a dalsich asi trech mistech na aute) auta -treba po hromadnem dovozu z USA- upravoval a nasledne prodaval. Francouzi jsou dost streleni na to, aby si stitky na aute dodatecne orazili... Jinak souhlasim, v tomto zminenem obdobi (1980-1990) se "oficialni" tovarna Hondy podle mne ve Francii nenachazela - o to vic mne ty stitky prekvapujou. Bitovod
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  09:55

2georgo: koukam na svoje VIN cislo a sedme od konce je S, to je Swindon?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  08:43

« Re: Autosalon

Na projizdku se Streamem jsem nemel cas, aspon jsem si jej prohledl. Vypada opravdu dobre. Nejak si nemuzu zvyknout na tento typ Hond, ale vozitko je to dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  08:10

Honda ma tovarnu ve Francii, byl jsem si minuly tyden koupit svou novou ctyrkolovou masinku znacky Honda a objevil jsem na ni napis Fabrique France.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  06:28

Muj stary accord 89(karburator) mel na stitku v mot. prostoru krome beznych udaju i oznaceni Typ France.Taky jsen se nad tim pozastavil, ale podle mne Honda ve Francii tovarnu nemela.Nevim co to oznaceni znamena.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…