HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
Jo tak takovouhle radu jsem chtěl slyšet. Teď si jenom samotnému nadávám, že mě takováhle ptákovina nenapadla. Holt někdo má - a někdo nemá :))) Každopádně díky, večer vyzkouším. Jo jinak na prelude.wz.cz by v sekci manuály (to je stejně zatím jenom propagační název) měly bych měl mít chybové kódy ECU, tak do toho půjdu večer. -
To je zvlastni, ze zhasina. Melo by to fungovat tak, ze jakmile se objevi nejaky problem, rozsviti se a nezhasne dokud nevypnes zapalovani. Ten problem je pak signalizovanej ledkou (ci ledkama, zalezi na modelu) u ECU (electronic control unit). Nechapu, jak muze zhasnout. Jeste zkus odpojit na 20 sekund akumulator. Vsechny chybove kody se vymazou. A pak uvidis kdy se to rozsviti. V tu chvili nastal problem. -
Jo jinak úžasný na tý kontrolce je, že nesvítí furt - obvykle při zahřátém motoru tak do 20 sekund zhasíná, ale včera jsem s tím jezdil v noci asi deset minut a nezhasla. Tak holt to půjde do servisu. Fakt jsem zvědavej, jakou jobovku se dozvím... -
Hm, moc jsi mě nepotěšil - ale to se stává. Co se týká chybových kódů, tak ty jsem snad ulovil - není jich málo a tabulka vůbec není přehledná, ale na [odkaz] by měly být k vidění. No ale protože tohle autíčko ještě nemám v ruce, tak je mi tabulka k ničemu - ale už alespoň vím, kde je ta řídící jednotka :))) Každopádně díky za info fšem, taď olt budu muset vydejchat ten servis. Předpokládám, že (jako každý značkový servis) si zaúčtujou i nazutí rukavic :))) Už aby byla výplata... -
Jak uz nize nekdo napsal, je to kontrolka,ktera znamena zavadu na motoru.A to na jeho elektricke casti.Muze to byt vadna lambda,sensor nasavaneho vzduchu,pocitac,ridici jednotka zapalovani ...... . Je toho proste dost. Po navsteve v autorisovanem servisu Hondy budes chytrejsi. V aute je tzv. zkratovaci konektor a pojeho vyzkratovani prave tato kontrolka zablika kod. Mechanik pak jde uz po konkretni veci. Na 99% ti nikdo jiny nepomuze, protoze k tabulce kodu poruch v shopmanualu se normalni smrtelnik jen tak nedostane. -
« Bez nadpisu
No jo, nejak to tu flakam :o)). Ted mam mooooc prace a tak, znate to. Ja se polepsim :-)) Jenze ono toho zas tak moc noveho neni. Docela me potesilo, ze jste se zminili o Jazzu. Alespon to moje celodopolednove rozesilani mejlu melo smysl. Dobra zprava na zaver - koncem leta by se na hondaclubu (pro ty, kteri zatim nemaji paru - www.hondaclub.cz)mela rozjet prvni rubrika novinky (nepocitam-li chat). Tam bude vzdycky vcas vsechno nove. Tak se teste :-)) -
« Re: CIVIC rv. 93
Byl jsem se na ni mrknout. Kdyz zena, potom co ji spatrila, prestala dychat a jenom koukala, byl jsem si jisty ze tohle je schvalena investice.
Musim rict ze jsem se zamiloval :)) (to se nesmi dozvedet moja). Vypada dost udrzovane (mam na mysli to auto :)))). Koroze blatniku zadna, spodky dveri v pohode, a maximum paradni kombinace DOHC s VTEC jsem si nechal az na potom.
Predchozi majitel, jak uvedli v autobazaru, se zivi HONDAMI. Tomu bych docela veril protoze znali i jmeno sefa a majitele nasí Hodoninské HONDY. Predpokladam tedy, ze vsechno bylo vymenovano jak ma byt.
Ted uz jenom prodat tu moji H, vyzvednout pujcku v bance a hura pro ni.
PS. Jak nejrychleji prodat auto ???? :)) -
« Re: Taky HELP
a taky bych s tim zajel pred koupi k nejakemu profikovi s dobrymi referencemi, nebo do Hondy dealershipu a klidne bych jim za dobrovzdani zaplatil, pri tehle kilometrazi tam asi bude lecos k vymene, pokud nemas k dispozici servisni knizku se vsemi razitky a fakturami, kde je videt co se menilo.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!