HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:48

« Re: HEEEEEEEEEEELP!

Jo tak takovouhle radu jsem chtěl slyšet. Teď si jenom samotnému nadávám, že mě takováhle ptákovina nenapadla. Holt někdo má - a někdo nemá :))) Každopádně díky, večer vyzkouším. Jo jinak na prelude.wz.cz by v sekci manuály (to je stejně zatím jenom propagační název) měly bych měl mít chybové kódy ECU, tak do toho půjdu večer.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:52

To je zvlastni, ze zhasina. Melo by to fungovat tak, ze jakmile se objevi nejaky problem, rozsviti se a nezhasne dokud nevypnes zapalovani. Ten problem je pak signalizovanej ledkou (ci ledkama, zalezi na modelu) u ECU (electronic control unit). Nechapu, jak muze zhasnout. Jeste zkus odpojit na 20 sekund akumulator. Vsechny chybove kody se vymazou. A pak uvidis kdy se to rozsviti. V tu chvili nastal problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  13:00

Jo jinak úžasný na tý kontrolce je, že nesvítí furt - obvykle při zahřátém motoru tak do 20 sekund zhasíná, ale včera jsem s tím jezdil v noci asi deset minut a nezhasla. Tak holt to půjde do servisu. Fakt jsem zvědavej, jakou jobovku se dozvím...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  12:58

Hm, moc jsi mě nepotěšil - ale to se stává. Co se týká chybových kódů, tak ty jsem snad ulovil - není jich málo a tabulka vůbec není přehledná, ale na [odkaz] by měly být k vidění. No ale protože tohle autíčko ještě nemám v ruce, tak je mi tabulka k ničemu - ale už alespoň vím, kde je ta řídící jednotka :))) Každopádně díky za info fšem, taď olt budu muset vydejchat ten servis. Předpokládám, že (jako každý značkový servis) si zaúčtujou i nazutí rukavic :))) Už aby byla výplata...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  08:33

« Re: F1

Furt to same, sice BAR se tvari ze je dobry, ale zatim nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:22

Jak uz nize nekdo napsal, je to kontrolka,ktera znamena zavadu na motoru.A to na jeho elektricke casti.Muze to byt vadna lambda,sensor nasavaneho vzduchu,pocitac,ridici jednotka zapalovani ...... . Je toho proste dost. Po navsteve v autorisovanem servisu Hondy budes chytrejsi. V aute je tzv. zkratovaci konektor a pojeho vyzkratovani prave tato kontrolka zablika kod. Mechanik pak jde uz po konkretni veci. Na 99% ti nikdo jiny nepomuze, protoze k tabulce kodu poruch v shopmanualu se normalni smrtelnik jen tak nedostane.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:05

« Bez nadpisu

No jo, nejak to tu flakam :o)). Ted mam mooooc prace a tak, znate to. Ja se polepsim :-)) Jenze ono toho zas tak moc noveho neni. Docela me potesilo, ze jste se zminili o Jazzu. Alespon to moje celodopolednove rozesilani mejlu melo smysl. Dobra zprava na zaver - koncem leta by se na hondaclubu (pro ty, kteri zatim nemaji paru - www.hondaclub.cz)mela rozjet prvni rubrika novinky (nepocitam-li chat). Tam bude vzdycky vcas vsechno nove. Tak se teste :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  07:33

« Re: CIVIC rv. 93

Byl jsem se na ni mrknout. Kdyz zena, potom co ji spatrila, prestala dychat a jenom koukala, byl jsem si jisty ze tohle je schvalena investice.
    Musim rict ze jsem se zamiloval :)) (to se nesmi dozvedet moja). Vypada dost udrzovane (mam na mysli to auto :)))). Koroze blatniku zadna, spodky dveri v pohode, a maximum paradni kombinace DOHC s VTEC jsem si nechal az na potom.
    Predchozi majitel, jak uvedli v autobazaru, se zivi HONDAMI. Tomu bych docela veril protoze znali i jmeno sefa a majitele nasí Hodoninské HONDY. Predpokladam tedy, ze vsechno bylo vymenovano jak ma byt.
    Ted uz jenom prodat tu moji H, vyzvednout pujcku v bance a hura pro ni.
    PS. Jak nejrychleji prodat auto ???? :))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.01  21:41

« Re: F1

Yupiiiiiie!!! (kdyz uz to King tady flaka, tak nekdo se nekdo musi ozvat :-)) Truhlik si konecne vyjel dalsi dva body - opravdu uz si je zaslouzil :-))) Skoda HH a jeho antiprokluzu...

Zato BAR nejak upada :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

29.06.01  15:14

« Re: Taky HELP

a taky bych s tim zajel pred koupi k nejakemu profikovi s dobrymi referencemi, nebo do Hondy dealershipu a klidne bych jim za dobrovzdani zaplatil, pri tehle kilometrazi tam asi bude lecos k vymene, pokud nemas k dispozici servisni knizku se vsemi razitky a fakturami, kde je videt co se menilo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…