HONDA - CLUB
« Nahradni dily
Jeste drobnost - nemate nekdo zbytecnej LP blinkr na Preluda 91? Je to ten mensi (blinkr nejde az za roh), potrebuju celej ten dil i s tou parkovackou. Pokud mate nekdo kontakt na pouzitelnej vrakac, budu zauzlovan - kdyz mi ho poslete, samozrejme :))) Dal bych docela uvital na tohle auticko zadni kridlo, puvodni majitel ho bud demontovval, nebo mu ho nekdo ukradnul, kazopadne ho na aute nemam - ale diry do viky kufru jo :((( Kdybyste nekdo neco vedel, tak mailnete na pkutina@seznam.cz Diky. -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
Tak uz jsem o neco moudrejsi - ECU na me vyblikala kod 5, coz by mel byt problem s hydraulikou spojky (malo kapaliny, nizky tlak) Tolik teorie. Praxe pravi, ze se mi pod autem na spodni strane prevodovky (resp. pod spojkou) delaji kapicky jakesi kapaliny, tipuju to na brzdovku - pokud si vzpominam, tak ta je plnena prave do ovladani spojky. Jak moc velka me ceka pakarna? -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
Jo tak takovouhle radu jsem chtěl slyšet. Teď si jenom samotnému nadávám, že mě takováhle ptákovina nenapadla. Holt někdo má - a někdo nemá :))) Každopádně díky, večer vyzkouším. Jo jinak na prelude.wz.cz by v sekci manuály (to je stejně zatím jenom propagační název) měly bych měl mít chybové kódy ECU, tak do toho půjdu večer. -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
To je zvlastni, ze zhasina. Melo by to fungovat tak, ze jakmile se objevi nejaky problem, rozsviti se a nezhasne dokud nevypnes zapalovani. Ten problem je pak signalizovanej ledkou (ci ledkama, zalezi na modelu) u ECU (electronic control unit). Nechapu, jak muze zhasnout. Jeste zkus odpojit na 20 sekund akumulator. Vsechny chybove kody se vymazou. A pak uvidis kdy se to rozsviti. V tu chvili nastal problem. -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
Jo jinak úžasný na tý kontrolce je, že nesvítí furt - obvykle při zahřátém motoru tak do 20 sekund zhasíná, ale včera jsem s tím jezdil v noci asi deset minut a nezhasla. Tak holt to půjde do servisu. Fakt jsem zvědavej, jakou jobovku se dozvím... -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
Hm, moc jsi mě nepotěšil - ale to se stává. Co se týká chybových kódů, tak ty jsem snad ulovil - není jich málo a tabulka vůbec není přehledná, ale na [odkaz] by měly být k vidění. No ale protože tohle autíčko ještě nemám v ruce, tak je mi tabulka k ničemu - ale už alespoň vím, kde je ta řídící jednotka :))) Každopádně díky za info fšem, taď olt budu muset vydejchat ten servis. Předpokládám, že (jako každý značkový servis) si zaúčtujou i nazutí rukavic :))) Už aby byla výplata...