HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
Tak, tak....cidlo meri teplotu nasavaneho vzduchu. Teplotou nasavaneho vzduchu je ovlivneno plneni motoru, cim studenejsi vzduch, tim zabira mene mista a tak se dostane do valce vice kysliku. Nevim jake mas presne vozitko, ale u meho CRXka z 85 je cidlo umisteno na vedeni sani blizko prvniho valce. Zkus zmerit ohmetrem odpor cidla a zmenu tohoto odporu pri postupnem ohrivani motoru. Pokud nic nenameris, je to spatne, jinak zkus hledat jeste jinde.
Ondras -
Nejenom, že mě čeká pakárna, ale ještě jsem úplně blbé - ECU nevyblikala 5, ale 41 - což by měla být disfunkce čidla studeného vzduchu. Ten termín mi nejni zrovna příliš jasný - předpokládám, že si řídící jednotka zjišťuje, jak moc teplé je to, co leze do motoru, a podle toho míchá směs, je to tak? -
« Nahradni dily
Jeste drobnost - nemate nekdo zbytecnej LP blinkr na Preluda 91? Je to ten mensi (blinkr nejde az za roh), potrebuju celej ten dil i s tou parkovackou. Pokud mate nekdo kontakt na pouzitelnej vrakac, budu zauzlovan - kdyz mi ho poslete, samozrejme :))) Dal bych docela uvital na tohle auticko zadni kridlo, puvodni majitel ho bud demontovval, nebo mu ho nekdo ukradnul, kazopadne ho na aute nemam - ale diry do viky kufru jo :((( Kdybyste nekdo neco vedel, tak mailnete na pkutina@seznam.cz Diky. -
Tak uz jsem o neco moudrejsi - ECU na me vyblikala kod 5, coz by mel byt problem s hydraulikou spojky (malo kapaliny, nizky tlak) Tolik teorie. Praxe pravi, ze se mi pod autem na spodni strane prevodovky (resp. pod spojkou) delaji kapicky jakesi kapaliny, tipuju to na brzdovku - pokud si vzpominam, tak ta je plnena prave do ovladani spojky. Jak moc velka me ceka pakarna?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!