HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  09:41

« Re: ALB

Co je to ALB?
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  09:41

« kradeze

Jeste jsem tady nenarazil na prispevek tykajici se kradeze auta. Ja sam nikdy neslysel, ze by nekomu znamemu ukradli Hondu. A dnes jsem se docetl, ze japonci se kradou podstatne hure, protoze casto obmenuji zabezpecovaci systemy a nez se borci nauci je prekonavat, uz tam davaji jiny. A takovy golf IV. generace je pry stejny, jako golf I. generace. Nejinak je na tom BMW, atd. Psal to profik, byvaly zlodej.
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  09:37

« Prodeje Hondy V CR

Skupina Fabie nas dohani, musim neco napsat.
    Dnes jsem nahodou se dostal k prodejum aut za 1-6 M 2001. Honda se dale propada, nepomahaji nove Civi. Ted je na 17. miste a mezirocni zmena v prodeji je -32,1% (prodano pouhych 614 aut). To je docela sila. To absolutne neodpovida postaveni Hondy na svetovem trhu. Jsem zvedav, jestli to nebude znamenat vymenu vedeni Hondy CR. Pokud se uz tak nestalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  23:20

« Re: ALB

Zkus jiny servis :-)
  • 00 Reagovat !

foto

11.07.01  18:51

« ALB

Tak jsem dneska spatřil domovské stranky Prelude a dostal tip na tenhle chat. Na mojí lásce ´91 Prelude se mi vyskytl pro mne i autorizovaný servis neřešitelný problém.
    Motor tlakující ALB po nastartování a rozjetí vozidla začne tlakovat, což by bylo v pořádku do vyrovnání tlaku. Jenže on nepřestává a následně po cca 2 min. dojde k odstavení systému, o čemž informuje kontrolka ALB. Aby zbytečně netlakoval, vyndal jsem z hlavní pojistkové skříňky jeho relé. Čidla na kolech jsem vymontoval a očistil, tlakovou nádobu mám cca 2 roky novou, ale na ten výpušťák dole radši nešahám po zkušenosti v autorizovaném servisu Honda, kde v domnění, že se tudy odvzdušňuje ALB, mi ji celou vypustili. Stálo to 9 tis. Kč. Nemáte někdo zkušenost - myslím že by to mohlo být v elektrickém ventilu nad tlakovou nádobou, která je v prostoru pod baterií. Díky za každou radu.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:44

« Re: HEEEEEEEEEEELP!

A mozna je to prave tato stranka [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:41

A jeste jedna drobnost.....zkus se podivat na www.carsoft.ru , kde je popsana diagnostika ECU pro hondy 84-86, ake mam dojem, ze jsou tam i dalsi informace.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  12:37

Tak to si nejsem jist...zalezi na typu ECU. U meho CRXka je jeste stara, kde je nutne odmontovat sedacku a precist kod ze 4 ledek. Dalsi moznosti je vytahnout obsah registru zavad pres kabel do pocitace, ale to uz je spis pro servis.
    A jeste jedna vec.....zavady ve fronte byvaji take stare. Nejlepsi je na 20 sec. odpojit baterii, coz by melo stacit pro vymazani fronty.
    A posledni vec .... pokud budes cokoliv merit a odpojovat, tak pri vypnutem zapalovani ... jinak by jsi mohl ECU odpalit (samozrejme, pokud budes muset merit napeti, tak budes muset mit motor zapnuty, ale to by nemuselo byt kvuli cidlu teploty, ty jsou termistorova - cili meris ohmetrem)
    Jinak jsem zvedavy jak poridis. Cau Ondra
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  11:05

Tak jsem se k promereni cidla vcera nedostal, prijel jsem domu hodne poyde. Ale mam jeste jeden dotaz - kdyz ma motor vice zavad, jak to hlasi ECU? Blika ty kody postupne za sebou, nebo blika jeden a po odstraneni zavady vybafne dalsi "z fronty"?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.01  07:13

K tomu cidlu : nevim jak tobe, ale me to pri disfunkci stejneho cidla na CIVICu drive a casteji spinalo ventilator. ECU si porad myslela, ze ma motor 90 stupnu a a ze nasava teplejsi vzduch nez byla skutecnost. Zkratka uz pri 30 stupnich me vrcel ventas a ECU propocitaval za studena hodnoty jako kdyby byl motor jiz zahraty. Vse se upravilo pote co se motor zahral a skutecna teplota odpovidala tem konstantnim 90 stupnum s cidla. Oprava cca 500,- i s praci.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…