HONDA - CLUB
« Druhy Heeeeeeeeelp
Mel bych maly dotaz, obmenil jsem vozovy park a poridil jsem si mladsiho CIVICa 5D z 95 roku. Ma ale nejake male mouchy, ktere bych rad vychytal.
Predne : Nevite nekdo jak tomu bezpecne rozdelat palubovku kvuli vymene prdlych zarovek ?, kde jsou jake zapatky a hacky a kolecka, ktere se skoro vzdycky ulomi :))
a za druhe : nejak nejde klakson, ktery by mel byt spinany pres nejake relatko, tak bych se rad zeptal jestli nekdo nevi kde to relatko vezi(no radši vězí, to je lepčí), ???? popripade jak bezpecne rozdelat volant a dostat se ke kontaktum tlacitek, aniz by me dal po tlame AIRBAG. ?
Díky za rady.
Jo a VTEC je proste BOZIIIII
PS. uz nevim kdo si přál vedet jak jezdi VTI ve 180.000 km, ale nejaky parchat mi ho vyfouk(dal víc) -
« kradeze
Jeste jsem tady nenarazil na prispevek tykajici se kradeze auta. Ja sam nikdy neslysel, ze by nekomu znamemu ukradli Hondu. A dnes jsem se docetl, ze japonci se kradou podstatne hure, protoze casto obmenuji zabezpecovaci systemy a nez se borci nauci je prekonavat, uz tam davaji jiny. A takovy golf IV. generace je pry stejny, jako golf I. generace. Nejinak je na tom BMW, atd. Psal to profik, byvaly zlodej. -
« Prodeje Hondy V CR
Skupina Fabie nas dohani, musim neco napsat.
Dnes jsem nahodou se dostal k prodejum aut za 1-6 M 2001. Honda se dale propada, nepomahaji nove Civi. Ted je na 17. miste a mezirocni zmena v prodeji je -32,1% (prodano pouhych 614 aut). To je docela sila. To absolutne neodpovida postaveni Hondy na svetovem trhu. Jsem zvedav, jestli to nebude znamenat vymenu vedeni Hondy CR. Pokud se uz tak nestalo.