HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Druhy Heeeeeeeeelp
Teda nevim jak kdo, ale nejak od prirody nemam prave duveru v zarizeni, ktere mi muze kdykoli vybuchnout pul metru pred xichtem - tim mam samozrejme na mysli airbag. Jsem rad, ze ho moje Prelude '91 nema, protoze vyradit ho clovek nesmi, nechat bouchnout a jezdit bez nej uz vubec ne. Nemam duveru v neco, co si rozhoduje samo a samo uvazuje o tom, co pro mne bude lepsi - ja mam rad demokracii i v aute :-) Dost na tom, ze jsem schopnej pretrpet ALB, ale u meho stareho Preluda (rocnik 85) jsem ALB taky nechaval deaktivovat. Co se mi ma kdo montovat do rizeni??? Omlouvam se za tenhle vylev, ale mam za to, ze s podobnymi pocity nejsem sam. Nebo snad ano? -
« Druhy Heeeeeeeeelp
Mel bych maly dotaz, obmenil jsem vozovy park a poridil jsem si mladsiho CIVICa 5D z 95 roku. Ma ale nejake male mouchy, ktere bych rad vychytal.
Predne : Nevite nekdo jak tomu bezpecne rozdelat palubovku kvuli vymene prdlych zarovek ?, kde jsou jake zapatky a hacky a kolecka, ktere se skoro vzdycky ulomi :))
a za druhe : nejak nejde klakson, ktery by mel byt spinany pres nejake relatko, tak bych se rad zeptal jestli nekdo nevi kde to relatko vezi(no radši vězí, to je lepčí), ???? popripade jak bezpecne rozdelat volant a dostat se ke kontaktum tlacitek, aniz by me dal po tlame AIRBAG. ?
Díky za rady.
Jo a VTEC je proste BOZIIIII
PS. uz nevim kdo si přál vedet jak jezdi VTI ve 180.000 km, ale nejaky parchat mi ho vyfouk(dal víc)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

To:PD Tento kousek ma nalitano 85.000 km, tak ze mu budu v podstate teprve vysvetlovat jak se jezdi rychle :))
Jo a mimochodem perlicka, co se tyce kvality zpracovani automobilu: vcera za mnou prisel kamos co si koupil MB VITO (1997), udajne mu nejde leve svetlo(tlumene) a uz menil 5 zarovek. po pul hodine mereni sem zjistil ze na spojovaci kostce uvnitr svetla jsou prohozeny dva kabely. byly to predni svetlo do mlhy, ktere ve vybave nema a tlumene svetlo. Zaver zni : ctyry roky predchozimu majiteli nevadilo, ze uz na vystupni kontrole v MB nezjistli nefunkcnost svetla z duvodu prohozeni dvou kabelu. Nechapu to, jak ten blboun jezdil ?????