HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

13.07.01  07:18

« Bez nadpisu

No dostal jsem instrukce jak ten airbag bezpecne demontovat primo v HONDE (zapomel jsem vam rict ze jsem servisni technik vypocetni techniky v nasi HONDE :)), ale jak plati oni me tak ja jim (potvory :))), tak si to radsi udelam sam. Pro bezpecne zachazeni se SRS, staci odpojit baterku, pak to nemoze vyletet. Vzhledem k tomu ze sem si na predchozim drakousovi delal vse sam, tak me novejsi rocnik nemuze odradit (jedine az kdyz dostanu pres tu drzku:).
    To:PD Tento kousek ma nalitano 85.000 km, tak ze mu budu v podstate teprve vysvetlovat jak se jezdi rychle :))
    Jo a mimochodem perlicka, co se tyce kvality zpracovani automobilu: vcera za mnou prisel kamos co si koupil MB VITO (1997), udajne mu nejde leve svetlo(tlumene) a uz menil 5 zarovek. po pul hodine mereni sem zjistil ze na spojovaci kostce uvnitr svetla jsou prohozeny dva kabely. byly to predni svetlo do mlhy, ktere ve vybave nema a tlumene svetlo. Zaver zni : ctyry roky predchozimu majiteli nevadilo, ze uz na vystupni kontrole v MB nezjistli nefunkcnost svetla z duvodu prohozeni dvou kabelu. Nechapu to, jak ten blboun jezdil ?????
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  14:58

« Re: Druhy Heeeeeeeeelp

2wolfi:to jsem chtel vedet ja, jak slape VTIcko s takovou kilometrazi,kdysi tady nekdo popisoval Acco jak je naprosto v pohode s 200,000km ale Civi to zatim nevim. kolik ma nalitano to tvoje nove 5D?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  13:05

Ja mam podobny postoj jako Ivo, nez na to prijdu, jak to provest, neco znicim. Pak uz sice vim, jak na to, ale pokud to neni hobby, tak na to prdim. Jinak s zadnou kontrolkou jsem v zivote nemel problem.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  12:16

Teda nevim jak kdo, ale nejak od prirody nemam prave duveru v zarizeni, ktere mi muze kdykoli vybuchnout pul metru pred xichtem - tim mam samozrejme na mysli airbag. Jsem rad, ze ho moje Prelude '91 nema, protoze vyradit ho clovek nesmi, nechat bouchnout a jezdit bez nej uz vubec ne. Nemam duveru v neco, co si rozhoduje samo a samo uvazuje o tom, co pro mne bude lepsi - ja mam rad demokracii i v aute :-) Dost na tom, ze jsem schopnej pretrpet ALB, ale u meho stareho Preluda (rocnik 85) jsem ALB taky nechaval deaktivovat. Co se mi ma kdo montovat do rizeni??? Omlouvam se za tenhle vylev, ale mam za to, ze s podobnymi pocity nejsem sam. Nebo snad ano?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:57

Jak te tak posloucham, tak to radsi dej do servisu. To bych asi udelal ja, protoze bych si jinak dal po tlame sam, nejdriv sroubovakem, pak tou palubkou, airbagem a na konec by mi po tlame dala manzelka za prilisnou aktivitu ;-).
  • 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:47

« Druhy Heeeeeeeeelp

Mel bych maly dotaz, obmenil jsem vozovy park a poridil jsem si mladsiho CIVICa 5D z 95 roku. Ma ale nejake male mouchy, ktere bych rad vychytal.
    Predne : Nevite nekdo jak tomu bezpecne rozdelat palubovku kvuli vymene prdlych zarovek ?, kde jsou jake zapatky a hacky a kolecka, ktere se skoro vzdycky ulomi :))
    a za druhe : nejak nejde klakson, ktery by mel byt spinany pres nejake relatko, tak bych se rad zeptal jestli nekdo nevi kde to relatko vezi(no radši vězí, to je lepčí), ???? popripade jak bezpecne rozdelat volant a dostat se ke kontaktum tlacitek, aniz by me dal po tlame AIRBAG. ?
    Díky za rady.
    Jo a VTEC je proste BOZIIIII
    PS. uz nevim kdo si přál vedet jak jezdi VTI ve 180.000 km, ale nejaky parchat mi ho vyfouk(dal víc)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:45

« Re: Prodeje Hondy V CR

Novy 5D Civi by urcite prodeji pomohl, kdyby se dal koupit. Nevim jestli je problem v tom, ze anglani nestihaji vyrabet nebo v HCR, ale zatim Civi moc prodeje nevylepsil :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  11:11

« Re: kradeze

je to tak, at patram v pameti jak chci, na ukradenou Hondu si nevzpomenu.jen snad jednou jsem videl v Anonnci asi pred rokem, jak nejaky kluk shanel svoje ztracene CRXko.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:05

« Re: ALB

díky
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.01  10:05

« Re: ALB

ALB je pseudo ABS u starších typů Hond - rozdíl je v podstatě v tom, že zadní kola při funkci blokují společně.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…