HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

14.07.01  15:57

« Re: F1

Kvalifikace se docela povedla: Truhlik 4. a HHF 5. :-)) Je videt, ze to Jordanu jezdi prece jen o kus lip nez BARu. Jeste aby taky dojeli do cile...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.01  13:11

« Re: F1

Vypada to, ze se HHF konecne chytil :-) Snad bude zitra prset...
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  23:07

« F1

HHF je zatim docela dobry v trenincich. Jen aby to vydrzelo. Ale BAR se nejak moc zabydlel kolem 10.-13. mista. To se mi moc nelibi :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  18:24

« Re: Z jineho soudku

Jak jsi to myslel s tim "horsim kutilem"??? Zatim k tomuhle autu nemam manual, tak se seznamuju polehoucku, ale az dorazi manual, tak to teprve budes koukat :))) Mam v umyslu mimo jine zaintegrovat imobilizer vlasni vyroby do ECU - to pak uz asi zacne byt napinave, ale zatim si myslim, ze to ridici jednotce vysvetlit pujde a mam dojem, ze mi s tim asi hned tak nekdo neodjede. Faktem ovsem zustava, ze daleko vic, nez cidlo teploty vzduchu a nejeka dostavba elektroniky me tedko pali vule v zaveseni prednich kol. Snad se mi to podari pres vikend rozhodit a pak uvidim, jestli koupit dily a udelat to (bohuzel na parkovisti), nebo to odvezt do dilny. Problem totiz je, ze jsem po koupi auticka vydanej z penez tak, ze mam zatim na benzin - a tim to taky ale konci, takze nakup cehokoli bude az za mesic. Mimochodem - uz jste nekdo vyrabel blinkr? Ja jo - prave proto, ze na vrakacich nemaji ten spravnej a na novej nezbylo. Tak jsem obetoval jeden den, trochu plexi, za 150kc jsem koupil pridavne svelo zpatecky a bastlil - a ubastlil. Samozrejme je k poznani, ze to neni original, ale jezdit se s tim da - samozrejme s tim, ze az zbydou korunky, budu upgradovat na original. Taky jeste porad jezdim s kratsimi srouby v kolech (i kdyz se trochu tresu) - na dalnici jsem to jeste neprotahnul (kvuli tem sroubum a vulim na predku) a po Praze to snad neutrhnu. Snad.

Co se tyka te Itegry z Mugenu, me se nezda tak spatna - i kdyz stara Prelude to nejni, ma k nim blizko.Kdyby mi ale od ni nabizel nekdo klicky, tak mu je utrhnu i s prstama :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  17:49

« Re: HEEEEEEEEEEELP!

To, ze jsem se u jednoho cidla domeril v ohmech, se mi nezda taky - ono to asi bude tim, ze si na nej stezovala i ECU :))) Chtel jsem si overit, jestli nekeca a jestli to najdu - a mam za to, ze jsem nasel. Ted uz jenom koupit a vymenit, ale to bude trosku orisek. Holt se nekdy budu muset urvat z prace a dojet se nekam podivat. Auticko ale -zaplatbuh- jezdi, i kdyz diky cidlu pro vzduch bude asi trosku vic papat, ale rozhodne v tomhle stavu nehodlam ujet 5000 km, to by si to asi odskakal motor. Jinac jsem z Prahy, jestli se chces prijet podivat, muzes, mailni mi, domluvime se.
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  15:23

« Z jineho soudku

Hmmm, bitovod je horsi kutil, nez jsem cekal. Uz se tesim, az ho prelude poradne pokouse v okamziku, kdyi dojde trpelivost :-))
    Poslal jsem vam fotecky Integry Type R v provedeni Mugen. technicka data zatim nejsou :-(. Jakkoliv mam rad vyplody Mugenu, tentokrte se mi zda integra udelana "zu moc", neboli "too viel". Hlavne predni naraznik je daleko pohlednejsi original. Ovsem zase ty pruduchy v kapote .... a zadni kridlo s prapodivnym tvarem ..... Jaky tipujete vykon? Podle meho jim to tech 180 da, i-VTEC je snad lepsi, nez jednotka v S2000. Opravdu tuhle integru miluju :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  13:21

Clovece jak poznas ze se to tvari jako teplotni cidlo? ;) Obvykle jsou hodnoty cidel (termistoru) v kiloohmech....pokud jsi meril v ohmech..tak se mi to nezda. Jestli jsi odnekud kolem Prahy nebo Kolina, tak bych se rad mrknul. Jsem zvedavy jako ....
    Ondras 0723-616751
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  13:05

Tak jsem se konecne dokopal k tomu, abych zmeril odpor teplotnich cidel. Vzal jsem to trochu zgruntu a meril jsem vsechno, co se tvarilo jako teplotni cidlo :))) Vysledky jsou jednoduche - cidlo na vstupu sani (na spodku krabice s napisem PGM-FI) ma za studena 2kohmy, za tepla 200ohmu. Cidlo mezi tou krabici a blokem motoru ("teply vzduch") melo za studena 12ohmu, za tepla 14ohmu (to fakt vypada, ze je v haji, co?) no a cidlo teploty vody, umistene vlevo na bloku motoru melo opet neco kolem 2k/200. Da se to podivne cidlo rozumne koupit? Je to sice skoro uplne obycejnej termistor, ale nerad bych tam bastlil neco, co tam z fabriky nepatri...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.07.01  13:00

« Re: MB VITO

No ono je to jednoduche, pokud patri mezi ty XXXCENSOREDXXX, kteri nastoupi do auta, rozsviti, pak zapnou pridavna svetla, pak mlhovky a teprve protm se rozjedou do vlaheho letniho vecera... Neni problem takovyhle tvory na silnici potkavat.
  • 00 Reagovat !

foto

13.07.01  07:54

« keca ti to do rizeni

to bitovod: v tom kecani do rizeni s tebou souhlasim, taky me obcas stve zelena kontrolka ECONO, ktera sviti jenom tehdy, kdyz si masina mysli ze ji zbytecne nehonim :))
    Zato se mi na dalnici rozsvitila ve 185km/h kdyz si PP spocital, ze otacky vs rychlost vs noha na plynu = optimalni konfigurace.
    to every: nevite nekdo dle jakeho klice si PP propocitava kdy tu kontrolku ma rozsvitit ???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…