HONDA - CLUB
« Re: Z jineho soudku
Jak jsi to myslel s tim "horsim kutilem"??? Zatim k tomuhle autu nemam manual, tak se seznamuju polehoucku, ale az dorazi manual, tak to teprve budes koukat :))) Mam v umyslu mimo jine zaintegrovat imobilizer vlasni vyroby do ECU - to pak uz asi zacne byt napinave, ale zatim si myslim, ze to ridici jednotce vysvetlit pujde a mam dojem, ze mi s tim asi hned tak nekdo neodjede. Faktem ovsem zustava, ze daleko vic, nez cidlo teploty vzduchu a nejeka dostavba elektroniky me tedko pali vule v zaveseni prednich kol. Snad se mi to podari pres vikend rozhodit a pak uvidim, jestli koupit dily a udelat to (bohuzel na parkovisti), nebo to odvezt do dilny. Problem totiz je, ze jsem po koupi auticka vydanej z penez tak, ze mam zatim na benzin - a tim to taky ale konci, takze nakup cehokoli bude az za mesic. Mimochodem - uz jste nekdo vyrabel blinkr? Ja jo - prave proto, ze na vrakacich nemaji ten spravnej a na novej nezbylo. Tak jsem obetoval jeden den, trochu plexi, za 150kc jsem koupil pridavne svelo zpatecky a bastlil - a ubastlil. Samozrejme je k poznani, ze to neni original, ale jezdit se s tim da - samozrejme s tim, ze az zbydou korunky, budu upgradovat na original. Taky jeste porad jezdim s kratsimi srouby v kolech (i kdyz se trochu tresu) - na dalnici jsem to jeste neprotahnul (kvuli tem sroubum a vulim na predku) a po Praze to snad neutrhnu. Snad.
Co se tyka te Itegry z Mugenu, me se nezda tak spatna - i kdyz stara Prelude to nejni, ma k nim blizko.Kdyby mi ale od ni nabizel nekdo klicky, tak mu je utrhnu i s prstama :))) -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
To, ze jsem se u jednoho cidla domeril v ohmech, se mi nezda taky - ono to asi bude tim, ze si na nej stezovala i ECU :))) Chtel jsem si overit, jestli nekeca a jestli to najdu - a mam za to, ze jsem nasel. Ted uz jenom koupit a vymenit, ale to bude trosku orisek. Holt se nekdy budu muset urvat z prace a dojet se nekam podivat. Auticko ale -zaplatbuh- jezdi, i kdyz diky cidlu pro vzduch bude asi trosku vic papat, ale rozhodne v tomhle stavu nehodlam ujet 5000 km, to by si to asi odskakal motor. Jinac jsem z Prahy, jestli se chces prijet podivat, muzes, mailni mi, domluvime se. -
« Z jineho soudku
Hmmm, bitovod je horsi kutil, nez jsem cekal. Uz se tesim, az ho prelude poradne pokouse v okamziku, kdyi dojde trpelivost :-))
Poslal jsem vam fotecky Integry Type R v provedeni Mugen. technicka data zatim nejsou :-(. Jakkoliv mam rad vyplody Mugenu, tentokrte se mi zda integra udelana "zu moc", neboli "too viel". Hlavne predni naraznik je daleko pohlednejsi original. Ovsem zase ty pruduchy v kapote .... a zadni kridlo s prapodivnym tvarem ..... Jaky tipujete vykon? Podle meho jim to tech 180 da, i-VTEC je snad lepsi, nez jednotka v S2000. Opravdu tuhle integru miluju :-) -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
Clovece jak poznas ze se to tvari jako teplotni cidlo? ;) Obvykle jsou hodnoty cidel (termistoru) v kiloohmech....pokud jsi meril v ohmech..tak se mi to nezda. Jestli jsi odnekud kolem Prahy nebo Kolina, tak bych se rad mrknul. Jsem zvedavy jako ....
Ondras 0723-616751 -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
Tak jsem se konecne dokopal k tomu, abych zmeril odpor teplotnich cidel. Vzal jsem to trochu zgruntu a meril jsem vsechno, co se tvarilo jako teplotni cidlo :))) Vysledky jsou jednoduche - cidlo na vstupu sani (na spodku krabice s napisem PGM-FI) ma za studena 2kohmy, za tepla 200ohmu. Cidlo mezi tou krabici a blokem motoru ("teply vzduch") melo za studena 12ohmu, za tepla 14ohmu (to fakt vypada, ze je v haji, co?) no a cidlo teploty vody, umistene vlevo na bloku motoru melo opet neco kolem 2k/200. Da se to podivne cidlo rozumne koupit? Je to sice skoro uplne obycejnej termistor, ale nerad bych tam bastlil neco, co tam z fabriky nepatri... -
« keca ti to do rizeni
to bitovod: v tom kecani do rizeni s tebou souhlasim, taky me obcas stve zelena kontrolka ECONO, ktera sviti jenom tehdy, kdyz si masina mysli ze ji zbytecne nehonim :))
Zato se mi na dalnici rozsvitila ve 185km/h kdyz si PP spocital, ze otacky vs rychlost vs noha na plynu = optimalni konfigurace.
to every: nevite nekdo dle jakeho klice si PP propocitava kdy tu kontrolku ma rozsvitit ???