HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Civic 3d
Kdyz jsem pred casem psal o 3d, ktere byly v Zeneve, zminoval jsem se i o super triramennem volantu i pro neTR verze. Ted jsem videl sadu ofisl fotek a ten volant na nich je taky. Takze asi bude soucasti priplatkove vybavy a treba i u nas. Tak se mozna po x letech dockame v civi poradneho volantu. Mimochodem - z profilu mi nove tridvirko opravdu hodne pripomina nedostizne 3d predminule generace. Ani se mi nechce verit, ze se jim povedlo udelat na zaklade 5d tak sportovne vyhlizejici auto. Jen ty svetlomety kdyby byly u 3d mensi :-( -
« Re: F1
Super pozice pro Jordany :-). Tesim se na uz dnesni zavod :). Nevim, co furt vyvadi ten BAR. Preci mezi obema tymy nemohou byt takove rozdily :-(. No, treba se JV povede start, jako to predvadel vloni, i kdyz se mu to jeste letos nepovedlo. ja bych ten dest radeji neprivolaval. BTW - doufam, ze se jordany odlepi z rostu a ze se zas neco nepos... JV musi byt uz z takovehoto zavodeni docela otraveny. Jen aby nedoslo k tomu, ze se (moooozna) povede udelat pristi sezonu konkurenceschopny motor, ale JV uz bude nekde uplne jinde. takze si drzme palce :-) -
« ITR
Je fakt, ze presne tenhle styling deklu motoru zrovna nemusim a dosud se mu Honda vyhybala. Ted uz ho ma :-(. Ale hlavne ze je pod nim, to, co ma byt :). Jsem ted moc zvedavy, jak se od sebe bude lisit CTR a ITR, tedy krome 15 kW a neporovnatelne lepsiho designu integry. Stejne sasi, skoro stejny motor, stejna prevodovka ... CTR taky nebude podvozkove zadna houpacka, tak jsem zvedav, o kolik ITR civika prevysi pri jizde. -
« Re: Z jineho soudku
Jak jsi to myslel s tim "horsim kutilem"??? Zatim k tomuhle autu nemam manual, tak se seznamuju polehoucku, ale az dorazi manual, tak to teprve budes koukat :))) Mam v umyslu mimo jine zaintegrovat imobilizer vlasni vyroby do ECU - to pak uz asi zacne byt napinave, ale zatim si myslim, ze to ridici jednotce vysvetlit pujde a mam dojem, ze mi s tim asi hned tak nekdo neodjede. Faktem ovsem zustava, ze daleko vic, nez cidlo teploty vzduchu a nejeka dostavba elektroniky me tedko pali vule v zaveseni prednich kol. Snad se mi to podari pres vikend rozhodit a pak uvidim, jestli koupit dily a udelat to (bohuzel na parkovisti), nebo to odvezt do dilny. Problem totiz je, ze jsem po koupi auticka vydanej z penez tak, ze mam zatim na benzin - a tim to taky ale konci, takze nakup cehokoli bude az za mesic. Mimochodem - uz jste nekdo vyrabel blinkr? Ja jo - prave proto, ze na vrakacich nemaji ten spravnej a na novej nezbylo. Tak jsem obetoval jeden den, trochu plexi, za 150kc jsem koupil pridavne svelo zpatecky a bastlil - a ubastlil. Samozrejme je k poznani, ze to neni original, ale jezdit se s tim da - samozrejme s tim, ze az zbydou korunky, budu upgradovat na original. Taky jeste porad jezdim s kratsimi srouby v kolech (i kdyz se trochu tresu) - na dalnici jsem to jeste neprotahnul (kvuli tem sroubum a vulim na predku) a po Praze to snad neutrhnu. Snad.
Co se tyka te Itegry z Mugenu, me se nezda tak spatna - i kdyz stara Prelude to nejni, ma k nim blizko.Kdyby mi ale od ni nabizel nekdo klicky, tak mu je utrhnu i s prstama :)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!