HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  11:24

« Re: HEEEEEEEEEEELP!

No já to měřil tak, že jsem vytahnul kabel od cidla a meril primo na kontaktech - kabel do toho nema co mluvit. Jenom jsem se holt u jednoho dostal na jednotky ohmu a to mi prijde jako silny kafe. Dneska pujde ven a promerim ho extra venku, paxe uvidi. Pres vikend nejak kupodivu nebyl cas - moje (jinak docela fajn) holka si vymyslela, ze by nebylo spatny doma nejak docela hodne uklidit (Coze? Ted? Vprostred sezony???) a zvesela jsme s tim stravili celou nedeli (neznabozi :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  09:39

« Re: HEEEEEEEEEEELP!

Tak jsem trosku v sobotu premeril cidla na
    CRXku a mas pravdu v tom, ze rozsah je vetsinou od 2K do 200-150ohmu. U toho zlobiveho cidla bych zkusil jeste napichnout draty primo u cidla a zmerit, jestli je nemas nekde ulomeny pod izolaci.
    Ondras
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.01  06:31

« nova honda

minuly tyden me ozraly idiot ktery jel v obci 90-110 naboural meho zaparkovaneho civiho(skoda 150k, utrzene kolo atp.:((((), auto uz mam v honde na opravu a pote az ho dostanu zpet ho prodam, tak premyslim co mam koupit, chtel bych preludu nebo intergru, ale ty se az moc blbe shani, acco je pro me zbytecne velky, takze asi civi. videl sem 5dv 1.8 VTI (1997) - nevite nekdo neco o nem, paramtry atd? + aktualne zvazuju zda 3dv nebo prave 5dv, kdysi probehla debata, ze 5dv je ze swindonu a je mene kvalitni, co je na tom pravdy??
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.01  06:26

« Re: ITR

mugen vypada dobre, ale s tim predesignovanim souhlasim. btw kdy tady bude ITR a civi3d a za kolik si myslite, ze se budou prodavat??
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  22:03

« Re: F1

Tak kvuli tomuhle jsem zabil nadherne odpoledne u televize? Tak to uz priste opravdu neee. Zas to stalo za starou backoru. A pokud jde o bouracku JT s DC, tak podle meho to byl problem DAvida
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.01  01:02

« Civic 3d

Kdyz jsem pred casem psal o 3d, ktere byly v Zeneve, zminoval jsem se i o super triramennem volantu i pro neTR verze. Ted jsem videl sadu ofisl fotek a ten volant na nich je taky. Takze asi bude soucasti priplatkove vybavy a treba i u nas. Tak se mozna po x letech dockame v civi poradneho volantu. Mimochodem - z profilu mi nove tridvirko opravdu hodne pripomina nedostizne 3d predminule generace. Ani se mi nechce verit, ze se jim povedlo udelat na zaklade 5d tak sportovne vyhlizejici auto. Jen ty svetlomety kdyby byly u 3d mensi :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.01  00:00

Aspon takovy konecny poradi jako na rostu a budu spokojenej. Co se tyce ITR Mugen tak souhlasim s tim predesignovanim. Nejhezci jsou ty pruduchy na kapote a ma zajimavej ram uvnitr. Ten plastovej kryt z motoru ovsem taky nezmizel. Jo a vykonek aspon 210 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

Super pozice pro Jordany :-). Tesim se na uz dnesni zavod :). Nevim, co furt vyvadi ten BAR. Preci mezi obema tymy nemohou byt takove rozdily :-(. No, treba se JV povede start, jako to predvadel vloni, i kdyz se mu to jeste letos nepovedlo. ja bych ten dest radeji neprivolaval. BTW - doufam, ze se jordany odlepi z rostu a ze se zas neco nepos... JV musi byt uz z takovehoto zavodeni docela otraveny. Jen aby nedoslo k tomu, ze se (moooozna) povede udelat pristi sezonu konkurenceschopny motor, ale JV uz bude nekde uplne jinde. takze si drzme palce :-)
  • 00 Reagovat !

foto

« ITR

Je fakt, ze presne tenhle styling deklu motoru zrovna nemusim a dosud se mu Honda vyhybala. Ted uz ho ma :-(. Ale hlavne ze je pod nim, to, co ma byt :). Jsem ted moc zvedavy, jak se od sebe bude lisit CTR a ITR, tedy krome 15 kW a neporovnatelne lepsiho designu integry. Stejne sasi, skoro stejny motor, stejna prevodovka ... CTR taky nebude podvozkove zadna houpacka, tak jsem zvedav, o kolik ITR civika prevysi pri jizde.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.01  20:17

Jen tak dal, doufam, ze se zavod ponese v podobnem duchu. Skoda Truhlikova posledniho pokusu, mel na to trumfnout i Coultharda.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…