HONDA - CLUB
« Airbag ala, jak sem nedostal potlame
Tak panove, demontaz volantu a airbagu probehla vporadku, je sice fakt ze ani vytahnuta baterka me moc neujistovala a pres vsechno mozne zabezpecni sem se krcil u pedalu :)), ale podarilo se to.
Nicmene klakson stale neklaksonuje, protoze sem narazil na takovy maly zadrhel.
Po sejmuti matky volantu a jeho odejmuti na me koukala takova mala kulata vec, do ktere vedou z volantu dva placate kabliky a ktera zajistuje prenos signalu pro klakson a airbag tak aby se neukroutily ty vodice. No a tuto potfurku sem nejak nemohl rozlousknout. (strach z rozbiti je svina):)).
Znate nekdo fintu jak to rozdelat ? ( muze se ozvat klidne i nekdo z HONDY CR, ja se branit nebudu :o)
Diky za kazdou radu, ponevadz ted nemuzu na nikoho vytrubovat. :( -
« Re: HEEEEEEEEEEELP!
No já to měřil tak, že jsem vytahnul kabel od cidla a meril primo na kontaktech - kabel do toho nema co mluvit. Jenom jsem se holt u jednoho dostal na jednotky ohmu a to mi prijde jako silny kafe. Dneska pujde ven a promerim ho extra venku, paxe uvidi. Pres vikend nejak kupodivu nebyl cas - moje (jinak docela fajn) holka si vymyslela, ze by nebylo spatny doma nejak docela hodne uklidit (Coze? Ted? Vprostred sezony???) a zvesela jsme s tim stravili celou nedeli (neznabozi :))) -
« nova honda
minuly tyden me ozraly idiot ktery jel v obci 90-110 naboural meho zaparkovaneho civiho(skoda 150k, utrzene kolo atp.:((((), auto uz mam v honde na opravu a pote az ho dostanu zpet ho prodam, tak premyslim co mam koupit, chtel bych preludu nebo intergru, ale ty se az moc blbe shani, acco je pro me zbytecne velky, takze asi civi. videl sem 5dv 1.8 VTI (1997) - nevite nekdo neco o nem, paramtry atd? + aktualne zvazuju zda 3dv nebo prave 5dv, kdysi probehla debata, ze 5dv je ze swindonu a je mene kvalitni, co je na tom pravdy??