HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

19.07.01  00:00

« ACCORD r.99

Má někdo zkušenosti se snížením podvozku?Original nainstalováno v servisu Honda.(Sportovní snížení)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  13:18

« Re: Jake naplne?

Diky, to jsi me docela potesil. Jednak proto, ze tyhle naplne nepatri k tomu nejdrazsimu co je na trhu, a jednak proto, ze muj znamy, ke kteremu to budu davat, ma od Penzoilu skoro vsechno.

No ta voda do chladice by me asi napadla taky, ale co v zime? Tedy pokud na zimu nevypustis a neodstavis do garaze, coz ja nechci.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  08:36

« Re: HEEEEEEEEEEELP!

Zdarek Bitovode, mas dobrou metodu :-) A jak Te znam tak docela funguje :-))) Tu kolizi DC vs JT bych moc neprobiral, Truhlik se tam cpal dosti vehementne. Kdyby byl DC Schumak nebo Senna uz by Jarnovi rozbil usta :-) Koukam ze idealni by bylo kdyby mely McLareny zae motory Honda cooo ????
    P.S. Jeste jsi mi neposlal ty fotky od Kinga :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.07.01  08:14

Ja tomu varim, ale muze to zabit katalyzator. Nekteri prodejci to z tohoto duvodu zakazuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  22:30

« Re: F1

2 bit. Naprosto s tebou souhlasim, Davida mam docela rad a touhle kolizi je uz asi bohuzel ze hry o titul, ktery zase spadne do klina Schumimu, coz me pekne stve.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:04

Jeste jsem zapomnel, ze jsem do motoru asi v 120 tis. nalil SLICK50. Spousta lidi temto ingrediencim neveri, ja verim SLICKu. Overil jsem si jej na motorce a ted v aute (Co merim spotrebu, cca 2 roky). Prumer klesl o 0.4 litru. A to posledni rok jezdim kazdy den po meste. Driv to byla jen dalnice a okresky.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  21:00

Ja do auta leju vse od Penzoil. Brzdovka (4. trida), kapalina pro posilovac (uz ani nevim oznaceni), semisyntetiku 10W-40, do chladice vodu :)), ne nejakej nemeckej srac. Znami, co zkouseli plnou syntetiku, meli s motory 80. a 90. let zvysenou hlucnost. Zasobuju to temahle tekutinama cca 80 tis. a zatim zadny problem. Olej to nezere vubec. Co jsem nalil pri vymene, mam i po 12 tis. (naj. 164 tis.).
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:41

« Re: F1

K te kolizi - nejsem zase takovy Hondi patriot, takze docela fandim McLarenum, ale snad i kdyby tomu tak nebylo, tak bych si stejne myslel, ze ta kolize byla zavinena Trullim. David samozrejme mohl uhnout, ale zase na druhou stranu - byla to prvni zatacka, byla tam hromada aut a Trulli se tam cpal opravdu dost agresivne, tak PROC BY TO PROBOHA DELAL??? Kdyz pojedu v "idealni" stope a nekdo se me bude snazit podjet a pri tom me nabere ZEZADU (ono to tedy byl spis do boku, ale tak jako tak byl Trulli jednoznacne nejmene o pulku auta vzadu), pujdu mu rozbit hubu. Velka skoda, ze se netrefil do Schumiho, toho nejak nemam rad :-) Neobjevil nekdo nekde na webu detailnejsi fotky tohoto incidentu? Fakt je, ze jediny pouzitelny zaber kamer byl ten shora, ale i na nem se mi zdalo postaveni vozu naprosto jasne. Doufam, ze tu nerozpoutam flamewar...
  • 00 Reagovat !

foto

17.07.01  18:25

« Jake naplne?

Jsem urcite uz strasne otravnej, ale mam dalsi dotaz: Protoze ke sve Prelude nemam zatim jedinou specifikaci nebo doporuceni od vyrobce, poradite mi nekdo, jake naplne tam cpat? Chci nechat vymenit vsechno, co v tom aute tece (krome benzinu - ten se obcerstvuje docela sam :)))

Co tam dat za motorovy olej? (Predpokladam, ze nejaka "klasika", jako 10W40 uz asi nebude to prave.)
    Co nalit do prevodovky? Jakou brzdovku?
    Co do serva?
    Co jako napln do hydrauliky pro spojku?
    Co do chladice?

Rad bych, kdyby mi ten motorek nejakou dobu vydrzel (mimo jine proto nechci nijak moc ladit vykon), mate nejake rozumne doporuceni? Co tam lejete vy?
    Thanx. Bitovod
  • « 00 Reagovat !

foto

17.07.01  13:43

« Re: HEEEEEEEEEEELP!

No Preluda tam nemaj, ale slibili mi, ze tam prohrabnou skladek....oni toho maj hodne rozmontovanyho ve skladu ... prevodovky atd.
    Ja tam pojedu asi ve ctvrtek pro kola.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…