HONDA - CLUB
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« srnka
Tak nedavno tu psal flash o tom, ze mu * naboural auto. A ted jsem zase ja trefil srnku. Nastesti jsem stihl na mokru zpomalit z 80km na cca 40km narazove rychlosti a trefil jsem ji jen na leve svetlo. To se jen utrhlo z drzaku a pod nim se prohnulo plechove cilko. Haupna zustala v poradku.
Tak na ne vsichni davejte pozor! Je to fakt mzik, kdyz tam vlitne. -
« Motor roku
No tak letosni rocnik se hondicce nejak nevydaril, vyhrat jenom tri kategorie z 12. BMW ji pekne prevalcovalo. Ale zase na druhou stranu na to, ze letos neprisla v podstate s nicim novym a jedna se o motory, ktere dominovaly uz vloni, to vlastne neni zas az tak spatny vysledek :o). -
« Re: Fotky
mas peknou preludku, ja mel taky trojkovou-2.0 pgm fi 4ws v cerevene, byla rok 87, cili cistokrevny japonec z japonska-jeden z prvnich kousku, bohuzel z ni po mnou najetych 60t km teklo servo, olejova vana a potrebovala vzadu spravit lak, protoz puvodni majitel ji tam lehce boural a amatersky spravil :(((, no a vzhledem k tomu, ze potrebuju auto kazdy den, sem ji musel prodat a koupil sem 3d civica z 97, toho me pred 2 tydny naboural ozraly *, ktery jel v obci 100 :(((((, ted ho mam v honde a stejne jezdim autobusem :(((( btw porad tvrdim, ze 3g preludka je nejlepsi auto, v jakem sem kdy jezdil(a mam s cim srovnavat), 4ws bylo super a kdyby mela o par koni vic tak je to naprosto dokonaly auto, az budu mit prebytecny penize tak si jednu zase koupim. btw znas [odkaz] -
« Vymena oleje v aut. prevodovce
Mam Hondu s automatem. Asi uz je na case vymenit olej v prevodovce. Koukam se do manualu (je v nemcine, takze si spis prohlizim obrazky ;-0). Nikde nemohu najit olejovy filtr. Je mozne, ze se meni napln v automaticke prevodovce bez vymeny filtru???
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!