HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  16:51

« Re: Re:

pd:Dik.Co to ta Honda udelala za nestvor???!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.01  15:30

« F1

Tak mame Jordan bez HHF. To bude se Zontou pruuuuuser. Pardon :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  15:05

« Re:

za Accord to asi nevymenis .. viz [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.01  13:44

« Bez nadpisu

Na ten Jazz se musim podivat, nekolik dnu jezdim dealerech a nic takovyho jsem jeste nikde nevidel, ani nikde nepsali ze pripravuji jeho prodej, ale podle toho co ctu to bude nejaky maly auto, o coz nemam zajem....
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  09:33

« Re: Jazz

kingu ty uz to kupujes...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.07.01  07:49

« Re: Jazz

Tak jsem to prelouskal a tady je par zajimavosti z textu, tentokrate rovnou v cestine :-) ........ uplne nova platforma pro male automobily s palivovou nadrzi (42 l) uprostred pod prednimi sedadly - moznost vytvoreni ploche podlahy. ........... kufr v zakladnim usporadani 382 (!) l ........... pohotovostni hmotnost 990 kg (!) ........... diky usporadani pojme napriklad najednou 3 dospele a jeste surfove prkno 2,2 m :-) ........... motor tahne v celem spektru otacek (ve spojeni s Multimatic S CVT prevodovkou - predpokladam, ze s manualem to mude jeste lepsi :-) ........... tuhy podvozek a nastaveni perovani zpusobuji, ze je Jazz svymi jizdnimi vlastnostmi a ovladanim kategorii sama pro sebe ........... muzete jet s Jazzem zatackami rychlostmi, vzdalenymi tem u ostatnich supermini (tedy i fabia????), auto je totiz jen neznatelne nedotacive (po dlouhe dobe zas jedna honda ktera neni pretaciva?). ........... nekomu se mozna bude zdat prilis tvrdy, pro britsky trh vsak bude toto prepracovano (jaaaak prepracovano :-( - to uz to tak nepojede :(..... nebo bude jeste tvrdsi ? :-) ............ s takovym usilim, venovanym motoru a jizdnim vlastnostem by se mohlo zdat, ze konstrukteri prehledli nejake dalsi klicove oblasti. My jsme vsak zadne nenasli ........ Docela dobre prvni dojmy, ne? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

25.07.01  03:42

« Bez nadpisu

Tak vas tady vsechny vic nez po roce zdravim.Jeste porad , nevim teda jak dlouho, jsem majitelem Honda Accord EX V6 VTEC, ktera ma najeto 12.600 miles a protoze jsem se rozhodnul ze si koupim novy auto a ctu ruzny nazory na auta a jejich hodnoceni, tak jsem zavital i sem.Dnes jsem stravil pul dne jezdenim po dealerech (Acura, BMW, Infinity, Mercedes, Lexus, Toyota,AUDI)a stale se nemuzu rozhodnout jakou znacku auta mam koupit a nebo jestli mam zustat u Hondy a koupit novej 2002 Accord coupe.Po tom co jsem ale dnes videl , zvolim asi jiny auto, nevim, bude rozhodovat vic ukazatelu, tak me tady napiste nejaky argumenty, abych dal zustal u Hondy...:-)))))))Predem dik:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.01  22:03

« Re: srnka

No jo, ty ctyrkolky nic nevydrzej :-))
  • 00 Reagovat !

foto

24.07.01  20:28

« Jazz

Moooc pekne tady plnite diskusi, kdyz je King zaneprazdnen a nema cas sem furt busit :-)). Nakouknul jsem jednim ockem do Auto Expressu - svezli se s Jazzem a podle zbezneho pohledu z neho byli uplne hotovi :-). Az to ptrectu, napisu sem nejake highlights. Jen abych vas navnadil - zaver znel:"Jazz nese styl civiku a prakticnost streamu v karoserii velikosti fiesty, aby vytvoŢil automobil, ktery je jako doma na otevrenych silnicich, i ve mestech. S podporou fantastickeho i-DSI motoru se zda, ze bude mit velky uspech, az dorazi zkraje pristiho roku na trhy" - konec citatu. Pisi taky, ze je pekne tvrdy, ma pry nejlepsi jizdni vlastnosti ve tride (pokud je lepsi nez fabia, tak do neho jdu :-). Cena v UK by mela byt 10 000, ale to neni zas tak podstatny udal, oni maji drahe vsechny vozy.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.07.01  08:58

« Re: srnka

Nejen pro Hondy. Kolegovi jeho syn na Legacy lehce zrusil naraznik, leve svetlo a kapotu o svodidla. A kdyz se s tim vracel ze servisu tak trefil srnku a dodelal i druhou stranu :-((
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…