HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

27.07.01  16:23

« Re: F1

To zatim nic neznamena (doufam). Ale je pravda, ze pozice Villeneuvea tesne pred Arrowsem a Minardi je na povazenou presto, ze je to jen volny trenink. Uvidime zitra a hlavne v nedeli, Aspon ze Truhlik je pred Ralfem :-)
  • 00 Reagovat !

foto

27.07.01  15:40

« F1

Divali jste se na vysůedky treniku? Kdyby mi nekdo rek, ze Honda bude az od cca desateho mista dal, tak bych neveril. :(( Tomu rikam pekna ostuda (hlavne , kdyz clovek vidi pokrok Jaguaru a BMW)! Jestli se pristi rok nedostanou na uroven Williamsu, tak jim prestavam fandit. Pak uz to muzou zabalit. Co je to za reklamu, ze!?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.01  14:26

« Re: To Florida89

Acura RSX je moc mala, ja mam ted Honda Accord EX V6 VTEC, a chci vetsi auto, a RSX je stejna velikost jako CIVIC...Jaguar v zadnym pripade nechci, za prvni tady jezdi v Jaguarech z 95% zensky a za druhy to auto vubec nemam rad...Jeste jsem se nerozhodnul, ale vypada to ze koupim Acura 3.2TL typeS.Infiniti Q45 je vysoce luxusni auto 54.000$, ale na to moje vic sportovni jezdeni je lepsi Acura 3.2TL, ktera je taky o 20.000$ levnejsi, tzn. ze si radeji zase za tri roky koupim novy auto, kdyz z necim dobrym nejakej vyrobce prijde...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.07.01  09:08

« Re: To Florida89

A co takhle RSX Type S ? :-))

Na muj vkus je Infiniti Q 45 uz trochu moc konzervativni. To TL 3.2 Type S se mi zda lepsi volba a jeste usetris nejakych 15000, takze si k ni muzes jen trochu priplatit a koupit jeste RSX pro radost.

A zkousel jsi Jaguar S-Type V8? Stoji stejne jako Q45...
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.01  13:47

« To King of The Road

INFINITI Q 45 je hodnoceno z 2002 aut jako nejlepsi auto, coz byl nekolik poslednich let hodnocem LEXUS LS 400,ted je to LS 430.Mercedes je tady predrazenej, je to sice vynikajici auto, ale za ty penize..... O BMW jsem uvazoval asi nejvic 530i, ale kdyz to porovnam s ACURA 3.2TL type S, tak se neni o cem bavit a beru ACURA, cena 32.000$, BMW 530i 41.000$, ACURA ma motor 3.2L 260hp, muzes s tim jezdit jako s automatem , nebo prehodit na manual, vnitri vybaveni MNOHEM lepsi.Jinak LEXUS zacal od roku 2001 delat IS300, coz je mnohem sportovnejsi svezeni nez v BMW 325 a taky absolutne lepsi kvalita.Jinak ceny novych a ojetych aut jsou nejlepsi na www.edmunds.com.
  • 00 Reagovat !

foto

26.07.01  09:57

« HHF

je ho velka skoda, neni to zadny podrztaska, aby ho Jordan takhle vypakoval, jsem zvedav jak si povede Zonta v kvalifikaci..
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  09:52

« Re: Jazz

2king - chtel jsem jen Floridovi ukazat fotku Jazzu ze ktere je zrejme, ze jde o maly vuz, ktery soucasneho vlastnika Acco zijiciho v US zrejme neoslovi. pokud ano urcite by si sam behem chvile nasel to co potrebuje.
    nechtel jsem poskodit tveho oblibence :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  08:44

« Re: Re:

U tech aut, ktere jsi vyjmenoval, je docela problem ti uvadet nejake argumenty. Otazkou je, co takovy "Amik" od auta chce, vzhledem k vasim rychlostnim limitum, silnicim bez zatacek a kvalitnimu povrchu. To by ti musel stacit i Hyundai XG. Pokud nemas vztah k urcite znacce, tak je to uplne fuk, co si koupis, protoze potencial ani jedineho ze jmenovanych aut nevyuzijes. A trouble, jestli ma jeden audio BOSE, druhy Mark Levinson a treti Haitai jsou trochu off-topic. Vsechno je to automat, az na BMW a Audi houpacka (o nastaveni Acur nemam paru). Tak co chces argumentovat? Pokud jsi do Hondy, kup si Acuru/Hondu, kvality BMW nevyuzijes, audi, lexus nenabizeji nic zvlastniho. Infinity je trchu v utlumu.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  08:31

« Re: Jazz

2 PD - tak tos me opravdu prekvapil, s tim linkem na novinky.cz. Odkazovat na takove sr-pip-, ktere jsou vicemene doslovnym prepsanim tiskove mapy, brrrr. Joooo, kdybys rekl - v tematu tydne na auto.cz se o jazzu psalo pred 3 tydny, staci si najet do prislusne rubriky magazinu auto.cz, tak to bys byl grand. Tam je o Jazzu nejvic informaci, jake kde muzes sehnat. Vim to sam nejlip :-). A spolu s textikem prelozenym z AE uz vis vlastne vsechno. Ale novinky.cz - no pardon :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

26.07.01  07:27

« Re:

U tehto znacek (Acura=Honda, BMW, Infinity, Mercedes, Lexus, Toyota,AUDI,)je celkem jedno co si koupis. Qualitni rozdili jsou minimalni. Ale zajimalo by me kolik u tebe stoji rok stary SLK 320, nebo BMW 528C - jestli je vubec nejaka nabidka. V Kalifornia se ceka na ty vozy 8-12 monts. bye.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…