HONDA - CLUB
« F1
Divali jste se na vysůedky treniku? Kdyby mi nekdo rek, ze Honda bude az od cca desateho mista dal, tak bych neveril. :(( Tomu rikam pekna ostuda (hlavne , kdyz clovek vidi pokrok Jaguaru a BMW)! Jestli se pristi rok nedostanou na uroven Williamsu, tak jim prestavam fandit. Pak uz to muzou zabalit. Co je to za reklamu, ze!? -
« Re: To Florida89
Acura RSX je moc mala, ja mam ted Honda Accord EX V6 VTEC, a chci vetsi auto, a RSX je stejna velikost jako CIVIC...Jaguar v zadnym pripade nechci, za prvni tady jezdi v Jaguarech z 95% zensky a za druhy to auto vubec nemam rad...Jeste jsem se nerozhodnul, ale vypada to ze koupim Acura 3.2TL typeS.Infiniti Q45 je vysoce luxusni auto 54.000$, ale na to moje vic sportovni jezdeni je lepsi Acura 3.2TL, ktera je taky o 20.000$ levnejsi, tzn. ze si radeji zase za tri roky koupim novy auto, kdyz z necim dobrym nejakej vyrobce prijde... -
« Re: To Florida89
A co takhle RSX Type S ? :-))
Na muj vkus je Infiniti Q 45 uz trochu moc konzervativni. To TL 3.2 Type S se mi zda lepsi volba a jeste usetris nejakych 15000, takze si k ni muzes jen trochu priplatit a koupit jeste RSX pro radost.
A zkousel jsi Jaguar S-Type V8? Stoji stejne jako Q45... -
« To King of The Road
INFINITI Q 45 je hodnoceno z 2002 aut jako nejlepsi auto, coz byl nekolik poslednich let hodnocem LEXUS LS 400,ted je to LS 430.Mercedes je tady predrazenej, je to sice vynikajici auto, ale za ty penize..... O BMW jsem uvazoval asi nejvic 530i, ale kdyz to porovnam s ACURA 3.2TL type S, tak se neni o cem bavit a beru ACURA, cena 32.000$, BMW 530i 41.000$, ACURA ma motor 3.2L 260hp, muzes s tim jezdit jako s automatem , nebo prehodit na manual, vnitri vybaveni MNOHEM lepsi.Jinak LEXUS zacal od roku 2001 delat IS300, coz je mnohem sportovnejsi svezeni nez v BMW 325 a taky absolutne lepsi kvalita.Jinak ceny novych a ojetych aut jsou nejlepsi na www.edmunds.com. -
« Re: Jazz
2king - chtel jsem jen Floridovi ukazat fotku Jazzu ze ktere je zrejme, ze jde o maly vuz, ktery soucasneho vlastnika Acco zijiciho v US zrejme neoslovi. pokud ano urcite by si sam behem chvile nasel to co potrebuje.
nechtel jsem poskodit tveho oblibence :-) -
U tech aut, ktere jsi vyjmenoval, je docela problem ti uvadet nejake argumenty. Otazkou je, co takovy "Amik" od auta chce, vzhledem k vasim rychlostnim limitum, silnicim bez zatacek a kvalitnimu povrchu. To by ti musel stacit i Hyundai XG. Pokud nemas vztah k urcite znacce, tak je to uplne fuk, co si koupis, protoze potencial ani jedineho ze jmenovanych aut nevyuzijes. A trouble, jestli ma jeden audio BOSE, druhy Mark Levinson a treti Haitai jsou trochu off-topic. Vsechno je to automat, az na BMW a Audi houpacka (o nastaveni Acur nemam paru). Tak co chces argumentovat? Pokud jsi do Hondy, kup si Acuru/Hondu, kvality BMW nevyuzijes, audi, lexus nenabizeji nic zvlastniho. Infinity je trchu v utlumu. -
« Re: Jazz
2 PD - tak tos me opravdu prekvapil, s tim linkem na novinky.cz. Odkazovat na takove sr-pip-, ktere jsou vicemene doslovnym prepsanim tiskove mapy, brrrr. Joooo, kdybys rekl - v tematu tydne na auto.cz se o jazzu psalo pred 3 tydny, staci si najet do prislusne rubriky magazinu auto.cz, tak to bys byl grand. Tam je o Jazzu nejvic informaci, jake kde muzes sehnat. Vim to sam nejlip :-). A spolu s textikem prelozenym z AE uz vis vlastne vsechno. Ale novinky.cz - no pardon :-( -
U tehto znacek (Acura=Honda, BMW, Infinity, Mercedes, Lexus, Toyota,AUDI,)je celkem jedno co si koupis. Qualitni rozdili jsou minimalni. Ale zajimalo by me kolik u tebe stoji rok stary SLK 320, nebo BMW 528C - jestli je vubec nejaka nabidka. V Kalifornia se ceka na ty vozy 8-12 monts. bye.