HONDA - CLUB
« Re: F1
To je jedina sance :-(. Ale vazne - prekvapuje me, ze japonci, kteri kdyz se do neceho zakousnou s buldoci vervou, tak to dokazi, takhle drou bidu s nouzi. Proboha, kdo jiny nez Honda by mel vedet, jak udelat motor. Vzdyt delaji vsechno od moturku do sekacky pres lodni motory, motorky az po auta, ted uz vcetne F1. A ted nedokazi udelat lepsi motor, nez melo ferrari vloni? -
« Re: F1
Ta kvalifikace byla fakt dobra hondaci za sauberem, no parada. Bohuzel to Kingu vypada, ze celou tuto sezonu budeme cekat na takovej zazrak jako dneska, aby byly aspon nejaky uchazejici vysledky. Ale neboj, zmena k lepsimu nastane az pohlavari z federace zkrouhnou motory na ctyrvalce a hondaci nasadej vysperkovany motory z S2000 :))) -
« Re: F1
Tak takovouhle kvalifikaci aut s motorem Honda nepamatuju. Vsichni jdou nahoru (BMW, Jag, Renault a i ten blby Sauber), Hondy naopak dolu, a to docela fofrem :-(. Mam uprimnou hruzu z dalsiho zavodu po tritydenni pauze. To bude zase vec :-(. Ani me nejak to treti misto Villeneuva netesi. Fakt ne. Je to sice fajn, ale je v tom vic stesti nez rozumu - vzhledem k tomu, jak jim to jezdi. Ale bodiky se pocitaji, skoda, ze nebodoval i OP, moho to byt o to lepsi. Proboha - co ti japonci kde delaji, ze to vypada takhle? Kdo by rekl, ze taky nekdy vyhravali GP :-(.

nerad rusim vase polemizovani o nejlepsim aute na svete, ale mam mensi problem, s kterym by mi mohl treba nejaky odbornik pomoci. Mam Honda Civic 1.5 LSi 16V r.v.92 a nasledujici problem:
Tedy vlastne dva. Auto mi obcas tak divne startuje. Jako by prvni dve otacky na jeden nebo dva valce, pak chytnou vsechny. Vetsinou s teplym motorem. Ale i to jen nekdy. Nekdy naskoci hned jak otocim klickem, ani neni slyset jak starter toci.
Pak mam druhej problem a ten se tyka pouze studeneho motoru. Nez se ohreje, tak mi trochu cuka. To kdyz pridam vic plynu. Musim se rozjizdet pomaleji. Jakmile ujedu par stovek metru(mesto) a motor se ohreje, je to OK. V zime je to samozrejme horsi. Obzvlast pokud potrebuju vystrelit z krizovatky.
Mam najeto asi 91000 km. Menil jsem svicky. Nejdrive jsem zkusil tuningove Brisky DOR-14LGS. Ale moc to neslo do otacek. Pak mi z Brisku misto nich poslali platinove, ale bylo to stejne jako s puvodnima BOSCHema. Vymenil jsem vicko rozdelovace(replika) a zpet dal tuningove Brisky. Tentokrat je to uz lepsi, ale postupem casu se to zase zhorsuje. Prosim poradte. Diky