HONDA - CLUB
« Re: LOUČÍM SE.............KS z HS
Amigo ! Nejedná se o niŠba, ale o přeškrtnutý chladič :-))) Tel. bude jiný, jak dostanu nové číslo tak dám vědět.
Jinak moc dík, je dobře že sis nechal "Přeluda" to je pořádný auto, ten novej "Kivik" ti stejně neslušel :-))))! S pozdravem K.S. už ne z HS -
« Re: LOUČÍM SE.............KS z HS
Tak ať se ti u "nejmenovaného importéra Švédských bezpečných automobilů" vede ještě líp, než u Hondy ;-) Tak se mi to nepodařilo rozumně dohodnout (holt "musím" zůstat u Přeluda :-))))
Doufám, že telefonní číslo zůstává, a že až bude u niŠba nějaké pěkné auto, že se budeme moci svézt. Ať se ti daří. Howg. -
« LOUČÍM SE.............KS z HS
Pánové loučím se.............. Od zítřka končím u Honda - Stodůlky a přecházím k jistému nejmenovanému importéru Švédských bezpečných automobilů. Určitě se zde ještě potkáme, ale už to nebude jako zástupce dealera Honda-Stodůlky, ( Honďákem zůstanu asi navždy a možná se zas někdy u Hondy potkáme ………. ) Kingu hlavně nebreč :- )))) s pozdravem KS z HS
« Honda Civic 1.5
Ahoj lidi,
nerad rusim vase polemizovani o nejlepsim aute na svete, ale mam mensi problem, s kterym by mi mohl treba nejaky odbornik pomoci. Mam Honda Civic 1.5 LSi 16V r.v.92 a nasledujici problem:
Tedy vlastne dva. Auto mi obcas tak divne startuje. Jako by prvni dve otacky na jeden nebo dva valce, pak chytnou vsechny. Vetsinou s teplym motorem. Ale i to jen nekdy. Nekdy naskoci hned jak otocim klickem, ani neni slyset jak starter toci.
Pak mam druhej problem a ten se tyka pouze studeneho motoru. Nez se ohreje, tak mi trochu cuka. To kdyz pridam vic plynu. Musim se rozjizdet pomaleji. Jakmile ujedu par stovek metru(mesto) a motor se ohreje, je to OK. V zime je to samozrejme horsi. Obzvlast pokud potrebuju vystrelit z krizovatky.
Mam najeto asi 91000 km. Menil jsem svicky. Nejdrive jsem zkusil tuningove Brisky DOR-14LGS. Ale moc to neslo do otacek. Pak mi z Brisku misto nich poslali platinove, ale bylo to stejne jako s puvodnima BOSCHema. Vymenil jsem vicko rozdelovace(replika) a zpet dal tuningove Brisky. Tentokrat je to uz lepsi, ale postupem casu se to zase zhorsuje. Prosim poradte. Diky