HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  15:15

« Re: Honda # 1!!!

Honda a Toyota jsou kvalitou si myslim asi na stejne urovni, ale Mazda to je uz trosku horsi....
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  15:12

Konzern Honda se v minulosti vice konzentroval na USA nez na Evropu. V Evrope jdou jini japonci lepe nez Honda. Toyota a Mazda maji o moc vic dealeru nez Honda-Car. Krome toho nabizela Honda mene Modelu nez V USA.
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.01  15:07

« Prodej

Za minulej rok se tady prodalo pres 400.000 Accordu a jen o neco malo min Civic-u.Vsechny tyto informace na Autobytel.com.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  14:59

No jo, Honda stoji na USA a min 1/3 ne-li vice proda v USA. Kde je Asie, Evropa, Australie...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  14:01

« Re: To Amigos

To jsou v servisu Hondy v Cesku levni, tady uctuji za hodinu prace 50$!!!
  • 00 Reagovat !

foto

02.08.01  13:40

« Honda # 1!!!

Nevim kde jste vubec prisli na to ze se Honda malo prodava???!!!Podivejte se na www.Autobytel.com . Vlevo nahore je "Top 10 lists", tak na to cliknete a tam uvidite, jak malo se prodava.Je to velice zajimava web page.DOPORUCUJU!!!!:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  13:01

« Re: Prodejnost-revi

Jo mas pravdu. Ja jsem po nem ani nechtel, aby mne ukecal. Jen mne zajimali jeho "zbrane". A byla to fakt slabota. Ale mam pocit, ze podobnych prodejcu je vetsi mnozstvi nez tech "profesionalnich" Jo jeste jedna drobnost, 307 se mi ridila lepe nez 5D, mel jsem z toho auta lepsi pocit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  12:51

« Re: Prodejnost-AMIGOS

Kdyz jsi pro Hondu tak na Peugeot nenajdes nic dobreho. Kazdy napul profesionalni dealer nebude nikdy nervozni a tak primitivne argumentovat. Priste de ho klidne na ty rozdily zeptej a napis to jeste jednou.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 02.08.01  12:50

« Re: Civic Type R

to King: jaké bude mít Civic Type-R parametry ? Od podzimu bude nová Corolla, která v roce 2002 bude v provedení T Sport s 1.8 141kW z Toyoty Celica - zajímavý konkurent pro Type-R.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  12:45

« Re: Prodejnost

Tak jsem se do toho nejak zamotal. Proste ten uvod mel skoncit tim, ze kdyz nejsou prachy na studie, je alespon dobre vedet, co si o sve znacce mysli jeji majitele, co se jim libi/nelibi, co by zmenili, chteli (kozeny volant :-). Tim y alespon mohli zajistit zachovani si sve klientely, kdyz uz ne nabor nove. A spokojeny zakaznik = dobra reklama zadarmo. Kdyz budete mit potiz se svym Jagem a znamy si bude chrochtat blahem, jaky je Opel super kara - levna, bezporuchovy provoz :), atakdale, tak prodate jvoje XJR a koupite si corsu, no ne?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…