HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

10.08.01  09:03

« Re: Florida89

Kolik stoji tranport vozu s USA? Davaji tax po vyvezeni z USA spatky?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.01  08:12

« Re: Florida89

To prelude:Poslal jsem Ti e-mail, ted jdu spat, ahoj.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.01  22:59

« Florida89

mam nabidku na auta z USA , tedy hlavne na S2000 , prosim Te Florido89 mohl bys se na to podivat , pokud jo , posli mi Tvuj mail treba na karel@purehonda.com
    Karel
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.01  18:08

« Bez nadpisu

Ten klub Fabia nam utika. Za to muze King...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  14:55

« Re: Prodejnost

2Jirik: taky ti Kingovi spocitame, jen co se objevi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  13:59

No a kdo bude prispivat... spadli jsme o 2 mista a King si vezeme dovolenou. docela neodpovedne.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  12:05

@King: Neni to test ale jenom srovnavaci tabulka. Poslu ti to.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  11:55

Hele, King ma dovolenou, tak ho laskave nehonte, joooooo! :-)). A za test v MFD fakt nemuzu. A HCR taky ne. To, jaka auta budou v testech si rozhoduji redaktori sami. Nema nekdo ten test naskenovany?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  09:37

« Re: Civic 5d

A navic vnitrni prostor v civi... jedine, co se mi nelibi, jsou nechranene prahy zespoda
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  09:30

« Re: Civic 5d

2michalx: tady bych nevahal a vzal Civi 1.6.

Zkus si projet Almarou trochu nerovnou zatacku a budes koukat, co ten podvozek dela. Nebo prejet pricny prah: to co se ozve ze zadni tuhe napravy (sorry Nissan), tak vydesi snad kazdeho. Jinak na hladke rovne ceste je Almara OK (ale te je v CR asi tak 500m).

Ze ma Civi nejlepsi setnactistovku na trhu, to uz se tady psalo. Srovnaval jsem ji i s Alfou 147 1.6 (snad jedina konkurenve pro hondi moror), ale zdaleka se mi v Alfe nelibil tolik jako v Civi (v Alfe se mi zase libilo strme rizeni).

Ten financni rozdil mezi Civi a Almarou opravdu nestoji za to.

Crash test u EuroNCAP dopadl pro Civi o neco lip nez u Almary (koukni na fotky), ale ani Almara nebyla spatna - krome celniho narazu :-(

O P307 nic nevim, jeste jsem v nem nejel, ale podle katalogu je drazsi, horsi motor, kratsi zaruka...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…