HONDA - CLUB
« Re: HONDA ACCORD 1,8
s hondou accord mam jen ty nejlepsi, zkusenosti. mam 2.0 a s 1.8 jsem nejezdil, ale vvhledem k tomu ze to byl motor roku, tak nemuze byt spatny. pokud ses rozhodl pro benzinovy motor tak lepsi volba mezi tvymi kandidaty asi nebude. podvozek vynikajici, aktivni i pasivni bezpecnost na vysoke urovni. dulezita je i spolehlivost, se kterou nejsou sebemensi problemy, s hondou se da najet bez problemu 250-300 tis. km. mezi ojetinami patri accord vzdy k tem drazsim, coz je asi taky dulezite, kdyz ho budes chtit nekdy prodat. na cernem trhu neni tak zadany jako VW nebo jina nemecka auta, takze pravdepodobnost kradeze je mnohem mensi. je to zkratka dobre auto. vyzkousej a uvidis. -
« Re: HONDA ACCORD 1,8
Mam Acco 2.0ES asi rok a pul (predtim Acco 2.3VTEC).
a) s Acco 1.8 jsem nikdy nejel, ale neni o moc slabsi (100kW) nez muj dvoulitr (108kW). Podle tveho popisu by to mohl byt motor pro tebe.
b) Zkusenosti s cenou nahradnich dilu mam male (moc jsem toho za poslednich pel let, co jezdim accordy nepotreboval). Za hodinu prace si v Honde Stodulky uctujou cca 430Kc.
c) Jizdni dojmy: SKVELY PODVOZEK (doporucuju jeste 16" kola a 205ky pneu), SKVELY MOTOR, dobra pasivni bezpecnost (v crash testech zatim lepsi jen nova Laguna), dobra vybava, dobra sedadla.
Nedostatky: na muj vkus drobet tenky a velky volant, nejsou kam dat bryle (jako v Primere nebo Avensisu).
d) V Praze muzu doporucit Hondu-Stodulky (predchozi Acco jsem mel z Motola a rad jsem zmenil dealera). Navic je ve Stodulkach dobry a rychly servis, ktery tady vsichni chvali.
Acco jsem vybiral docela dlouho (ostatni kandidati: Subaru Legacy, Subaru Impreza GT, Nissan Primera, hned po projeti jsem z uvah vyradil Passata, Mondeo a Vectru).
Zkus si projet konkurenci, pokud mas aspon trochu sportovniho ducha, tak asi skoncis u Accorda. -
« HONDA ACCORD 1,8
AHOJ VSEM. KONCI MI LEASING - DOSUD JSEM MEL OPEL VECTRA - A ROZHLIZIM SE PO NECEM NOVEM. MAM RESPEKT K HONDE A ACCORD JE JEDNO Z AUT O KTEREM PREMYSLIM /KROME NEJ TAKE O FORD MONDEO, CITROEN C5 (PRIZNIVCI HONDY NEKAMENUJTE ME), PASSAT/. MOC BYCH OCENIL KDYBY SE SE MNOU NEKDO PODELIL O SVE ZKUSENOSTI S, NEJLEPE S NOVYM MODELEM, HONDOU ACCORD, ZVLASTE
A. ZDA JE MOTOR 1,8 DOSTATECNY - CHCI TO JAKO FIREMNI A RODINNE AUTO, NEPOTREBUJI ZAVODIT
B. JAKE JSOU VASE ZKUSENOSTI S CENOU NAHRADNICH DILU A S CENOU SERVISU - A KVALITOU SERVISU
C. A VUBEC VASE POSTREBY A JIZDNI DOJMY
D. KTERY DEALER V PRAZE JE NEJSOLIDNEJSI ?
OCENIM JAKOUKOLIV INFORMACI, RADU CI DOPORUCENI.
DIKY A HEZKY DEN VSEM. HONZA

PREJI HEZKY DEN