HONDA - CLUB

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

15.08.01  19:21

« to Baryne

Kamos ma stejny typ, ale se vstrikovanim a ma najeto pres 250 tis.. Zatim mu to nezere ani kapku oleje.

U meho Civica taky olej netece a na STK unik napsali (motor je absolutne suchej). Oni tam proste vzdy neco musej napsat, ale nevim proc :)).
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.01  19:15

« Civic 5d 1.4

Tak jsem ho koupil, v úterý si pro něj jedu. Nakonec jsem vzal 1.4, doufam, že nebudu litovat ale vzhledem k tomu, že jezdim z 90% sám tak to snad pojede.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  14:03

« Re: Potřebuji poradit....

take si myslim - rozhodne ne diesel
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  13:07

Predposledni modely diesely mely (Rover) a za moc nestaly (docela to zacloumalo se statistikou poruchovosti Accordu). Radeji bych se u Acco orientoval na benzin (mit Hondu bez hondiho motoru neni velka vyhra :-))

Prodaval jsem stare Acco po asi 3.5 letech provozu, najeto cca 95000, bylo bez problemu a novy majitel Acco moc chvali.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  12:51

predposledni modely co ja vim nemeli diesel. Accord koupis dobry kolem 200.000k mel by byt 7-8 let stary a najeto kolem 120tis. km. Auto si prohlidni, jestli je poskozeny lak, nebo spatne opravene. To by byla jedina moznost koroze. Qualita je vyborna, jestli najdes 2-litr, tak ho ber, ale i 1.8 je OK. Tlumice a cepy kontroluj pro koupi. Jestli diesel existuje, bude drahzsi.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  11:44

« Re: HONDA ACCORD 1,8

me taky dostal k Honde Acco, meli jsme pred lety ve firme tri kusy 2,3l Aerodecky 1994 a to byly fantasticky stroje. Kdyz se po trech letech provozu prodavaly, mely najeto okolo 150,000km a naprosto bez problemu.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  10:30

To Baryne: Vitej...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  08:39

to Baryne, stejny zkušenosti mam s japonskym Accem i ja, mel jsem rocnik 1993 (vstrikovani) najel jsem 170 t.km a uplna spokojenost, tezko se hleda konkurence pro tohle auto. Prostorny, perfektni jizdni vlastnosti, presna prevodovka a motor skvelej (98kW), nikde nic nevrzalo ani nepraskalo, coz se neda rict o nekterych autech, ve kterych jsem potom jezdil (BMW E46, Passat, Mazda 626). O motor bych nemel strach, jestlize je v dobrym stavu jak pises, tak to chce jen pravidelny vymeny kvalitniho oleje. Tvuj motor ma tzv. elektronickej karbec, coz je varianta, ktera se u nas nabizela soucasne s drazsi verzi, ktera mela vstrikovani. Na manual se zkus poptat u dealera Hondy nebo na www.techbooks.cz, kde maji manual v anlictine a je to tusim na Acco 90-94.
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.01  06:41

« Potřebuji poradit....

Potřebuji poradit, chci koupit Hondu Accord - předposlední model, nejlépe diesel, nebo 1,8 benzin. Za kolik se dá takový auto koupit a kolik by mělo mít najeto, abych pod tím neležel a nevyměňoval čepy, tlumiče, atd. ? Má už tento model pozinkovanou karoserii, nebo nějakou jinou povrchovou úpravu ? Díky za každou radu - jsem absolutnej laik...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.08.01  03:01

Zdravím všechny příznivce značky Honda.Konečně jsem našel na netu stránku která se věnuje těmto vozům.Jsem asi půl roku šťastným majitelem Hondy Accord 2.0,16v ,sice starší ( 1992 :O(( ), ale úpřimně jsem překvapen.Jezdil jsem docela dost aut,od Š 105, přez Daewoo Lanos, Opel Kadett a Omega, Renault Safrane až po Audi 100, ale Acco mě vyrazil dech. Je to asi to nejlepší auto se kterým jsem zatím jezdil.Vím , že to vypadá jako přehnaná chvála, ale myslím, že je to tak, i když spousta aut byla novějších jako moje.A přitom je to tak, jak jsem tady četl o HCR a její propagaci značky Honda na trhu.To, že budu jezdit Hondou by mě totiž vůbec nenapadlo, propagace značky nic moc.Mám ale jeden " problém ", který nevím vyřešit.Nemůžu na svoje Acco sehnat žádný manuál, abych zjistil o co vlastně jde.Jedná se o typ 2.0 I CB3, dle štítků vyroben zřejmě v Japonsku. Našel jsem tam karburátor, takže se nejedná o žádný nový typ motoru se vstřikováním, ale zdá se mi stejně špičkový.Po kontrole v dílně ( měření tlaků, výměně svíček, filtrů a náplní ) mi bylo sděleno, že motor je ve výborném stavu a že nemůže mít najeto těch tachometrových 185 000 km.
    Chci se zeptat, jakou mají motory u toho typu auta životnost, jestli mají v motoru nějakou elektroniku a na zkušenosti s tímto vozem. Moje zkušenost u devítiletého auta byla, že na STK mi museli napsat únik oleje, protože takhle staré auto nemůžou pustit bez závad.A co se týče komfortu jízdy a výbavy, tak jenom spokojenost.Všechno sedí a funguje tak jak má, nic nedrnčí a nebouchá, na to jsem z jiných aut nebyl zvyklý. Takže se ze mně asi stal zarytý zastáncem značky, kterou jsem dříve znal jenom z časopisů a závodů F1.Na závěr.Váš H-club mě příjemně překvapil a rád bych byl jeho věrným členem. :O))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…